the other one Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τσεκάρε skroutz (αν και δύσκολα παίρνουν αλλά δε χάνεις κατι) last time I checked έχουν stack με Rails. Άλλες καλές εταιρείες του χώρου: Workable που είπες, Agile Actors, Beat, Blueground, Stoiximan, Zulutrade αλλά αυτά θα στα πει και το glassdoor. Γενικά πάντως δεν έχει και μεγάλη σημασία από πού θα ξεκινήσεις αλλά πώς θα εξελιχθείς, συμφωνώ με τη λογική του @PC_MAGAS στο ότι θες ένα περιβάλλον το οποίο να σου μάθει καλές συνήθειες από soft skills μέχρι tooling, τεχνικές software engineering κλπ για αυτό την κάνεις και τη πρακτική στην τελική. Τα γαμάτα εντρεπρενέρικα πράγματα τα κάνεις και σπίτι σου. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από the other one 1
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, the other one είπε Τσεκάρε skroutz (αν και δύσκολα παίρνουν αλλά δε χάνεις κατι) last time I checked έχουν stack με Rails. Άλλες καλές εταιρείες του χώρου: Workable που είπες, Agile Actors, Beat, Blueground, Stoiximan, Zulutrade αλλά αυτά θα στα πει και το glassdoor. Γενικά πάντως δεν έχει και μεγάλη σημασία από πού θα ξεκινήσεις αλλά πώς θα εξελιχθείς, συμφωνώ με τη λογική του @PC_MAGAS στο ότι θες ένα περιβάλλον το οποίο να σου μάθει καλές συνήθειες από soft skills μέχρι tooling, τεχνικές software engineering κλπ για αυτό την κάνεις και τη πρακτική στην τελική. Τα γαμάτα εντρεπρενέρικα πράγματα τα κάνεις και σπίτι σου. Για το stoiximan δεν ήξερα ότι είναι στις προτεινόμενες. Θα το κοιτάξω. Το Beat και η Workable έχουν πολύ γαμάτα Android teams. Thanks
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Στις 11/1/2019 στις 4:06 ΜΜ, Dinos_12345 είπε Πολύ θα χαρώ να μπω αλλά επειδή είναι και όνειρο όπως είπα, πάω λίγο φοβισμένος μην τα κάνω θάλασσα. Θα σχολιάσω μόνο αυτό για να σε βοηθήσω μια τυχαία Κυριακή και θα σου το πω όσο πιο απλά γίνεται: ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΝΕΤΑ Αν νιώσεις σημαίνει πως δεν κάνεις κάτι τέλειο και γαμάτο! Κάθε χρόνο θα είναι δυσκολότερα από τον προηγούμενο , μη μασάς ,αφού έχεις τέτοιο attitude τότε δε χάνεσαι. Και στην τελική μπορεί να μπεις στην εταιρεία ακόμη και σαν υπάλληλος και μετά από 5 χρόνια να ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ η εταιρεία , όχι εσύ στην εταιρεία. Μη σου πω το πιστεύω κιόλας αν το κυνηγάς έτσι. My 2 cents από έναν φτωχό πλην τίμιο συνάδελφο που καθώς σου γράφει διαβάζει …. Κυριακάτικα...για τα projects σε 2 εβδομάδες..... ενώ έχει άλλα να κάνει αύριο.....
MitsarasAth Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) απο μια μικρη εμπειρια που εχω προσωπικα αλλα και φιλων μου που εχουν αρκετα χρονια εμπειρια γενικα η ολη φαση με τις εταιρειες πληροφορικης στην ελλαδα ειναι θεμα τυχης αμα δεν εχεις πληροφορησει τι παιζει εκ των εσω.. πιο συγκεκριμενα τι εννοω τι προτζεκτ κανει οχι μονο η εταιρεια αλλα και η ομαδα σου, ποιον θα εχεις ληντ, τι συναδελφους θα εχεις και ποσο βοηθητικη ειναι παιζουν πολλα ρολο. στην εταιρεια μου μια ομαδα εχει πολυ καλο ληντ επαγγελματια και αψογο, μαθαινεις πραγματα και αλλη ομαδα εχει εναν δημοσιο υπαλληλο που βαριεται να μιλησει . δυστηχως και αυτοι οι παταγοντες πρεπει να ληφθουν υποψην.. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από MitsarasAth 1
PC_MAGAS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από την άλλη επειδή υπάρχουν και εταιρείες οι οποίες ΔΕΝ εφαρμόζουν καλές πρακτικές πχ. Μικρά μαγαζιά τα οποία κάνουν σελίδες + επισκευές Η/Υ ή εταιρείες με μικρό team που τα κάνουν όλα ή εταιρείες που σε λένε "Γεια σας προληφθήκατε" επειδή έχεις βάλει στο CV σου ΚΑΘΕ λεπτομέρια και μικροπρόject και καταλήγεις με stack που ΔΕΝ έχεις αγγίξει ποτέ σου η κώδικα με το που τον δεις λες "Τι στο καλό/@%$&%$# κάνει". #pure_experience Νομίζω η τελευταίες είναι ποιο εύκολο να μπεις και σαφώς να βγεις, αλλά θα πρέπει να μπορείς να ανταπεξέλθεις και σε τέτοιες καταστάσεις άρα καλό είναι να πας σε μια εταιρεία που εφαρμόζει τις καλές τεχνικές και μετά για πρώτη δουλειά να πας στην χειρότερη εταιρεία. Ουσιαστικά θα πρέπει να είναι "business on your own" γιατί ΣΤΑΝΤΑΡΤ θα πρέπει να με άτομα που δεν σκαμπάζουν από soft engineering και το χειρότερο να είναι το αφεντικό σου εκεί εργάζεσαι σαν μονοπρόσωπη 1 υπαλλήλου εταιρεία και ΠΟΥΛΑΣ κάτι που θα μεγιστοποιήσει το κέρδος σου (ένα codebase που θα μπορείς να το κουμαντάρεις εσύ η το team σου σε λιγότερες εργατοώρες μακροπρόθεσμα). Άρα πέρα από Joel Test και best Practices θα πρέπει να δεις και αυτό το κομμάτι. Για να δεις εάν μια εταιρεία που σε θέλει για itern ίσως να δώσεις συνέντευξη, πιθανότατα εκεί μπορείς να κάνεις ερωτήσεις όπως. Έχετε ακούσει το Joel Test; Πόσο σκοράρετε σε αυτό; Πείτε μου το software stack που χρησιμοποιείτε; Χρησιμοποιήσατε κάποιο desighn pattern πρόσφατα ή στις αρχές του project, ποιο ήταν; Σαφώς θα πρέπει να μιλήσεις με κάποιον lead developer και θα πρέπει να σε πάρει συνέντευξη ΚΑΙ αυτός ενδεχομένως να είναι μια δεύτερη συνέντευξη. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από PC_MAGAS 1
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Από την άλλη επειδή υπάρχουν και εταιρείες οι οποίες ΔΕΝ εφαρμόζουν καλές πρακτικές πχ. Μικρά μαγαζιά τα οποία κάνουν σελίδες + επισκευές Η/Υ ή εταιρείες με μικρό team που τα κάνουν όλα ή εταιρείες που σε λένε "Γεια σας προληφθήκατε" επειδή έχεις βάλει στο CV σου ΚΑΘΕ λεπτομέρια και μικροπρόject και καταλήγεις με stack που ΔΕΝ έχεις αγγίξει ποτέ σου η κώδικα με το που τον δεις λες "Τι στο καλό/@%$&%$# κάνει". #pure_experience Νομίζω η τελευταίες είναι ποιο εύκολο να μπεις και σαφώς να βγεις, αλλά θα πρέπει να μπορείς να ανταπεξέλθεις και σε τέτοιες καταστάσεις άρα καλό είναι να πας σε μια εταιρεία που εφαρμόζει τις καλές τεχνικές και μετά για πρώτη δουλειά να πας στην χειρότερη εταιρεία. Ουσιαστικά θα πρέπει να είναι "business on your own" γιατί ΣΤΑΝΤΑΡΤ θα πρέπει να με άτομα που δεν σκαμπάζουν από soft engineering και το χειρότερο να είναι το αφεντικό σου εκεί εργάζεσαι σαν μονοπρόσωπη 1 υπαλλήλου εταιρεία και ΠΟΥΛΑΣ κάτι που θα μεγιστοποιήσει το κέρδος σου (ένα codebase που θα μπορείς να το κουμαντάρεις εσύ η το team σου σε λιγότερες εργατοώρες μακροπρόθεσμα). Άρα πέρα από Joel Test και best Practices θα πρέπει να δεις και αυτό το κομμάτι. Για να δεις εάν μια εταιρεία που σε θέλει για itern ίσως να δώσεις συνέντευξη, πιθανότατα εκεί μπορείς να κάνεις ερωτήσεις όπως. Έχετε ακούσει το Joel Test; Πόσο σκοράρετε σε αυτό; Πείτε μου το software stack που χρησιμοποιείτε; Χρησιμοποιήσατε κάποιο desighn pattern πρόσφατα ή στις αρχές του project, ποιο ήταν; Σαφώς θα πρέπει να μιλήσεις με κάποιον lead developer και θα πρέπει να σε πάρει συνέντευξη ΚΑΙ αυτός ενδεχομένως να είναι μια δεύτερη συνέντευξη. Θα ήθελα, είναι η αλήθεια, να κάνω αυτές τις ερωτήσεις αλλά δεν θέλω να το παίξω smartass. Για παράδειγμα, η workable έχει ένα βαρύ interview process, Τηλεφωνική συνέντευξη, GAT test on-site, Mini project, συνέντευξη με HR και τέλος συνέντευξη με lead dev. Αν φτάσεις στον lead dev, δεν είναι δίκοπο μαχαίρι να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις; Μπορεί να εκτιμηθεί αλλά μπορεί και να είναι ο λόγος απόρριψης σου, ίσως. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πάω στην εταιρία του κυρ'Αντώνη που κάνει "WEB-SITE ΜΕ 400 ΕΥΡΩ!!!11!1!" και αυτές προφανώς κάνουν μπαμ από μακριά, απλά νομίζω πως είναι καλύτερα να κρατάω χαμηλό προφίλ μέχρι να χτίσω ένα σεβαστό experience και να μπορώ να είμαι valuable asset στην εταιρία. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μπεις με υφάκι αλλά από την άλλη, κρατάς τα νώτα σου ρωτόντας πέντε βασικά πράγματα κάθε φορά. Υπάρχουν, ευτυχώς, πολλές επιλογές που έχουν καλό περιβάλλον, μισθό, ευκαιρίες εξέλιξης και work/life balance, αν προσέξω που θα στείλω, νομίζω θα είμαι καλά. Για την convert group έχει ακούσει κανείς κάτι καλό; Έχουν stack σε rails με angular, έχουν μικρό team και βραβεύτηκαν πρόσφατα για πολύ καλό περιβάλλον εργασίας. 7 ώρες πριν, giotis1982 είπε Θα σχολιάσω μόνο αυτό για να σε βοηθήσω μια τυχαία Κυριακή και θα σου το πω όσο πιο απλά γίνεται: ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΝΕΤΑ Αν νιώσεις σημαίνει πως δεν κάνεις κάτι τέλειο και γαμάτο! Κάθε χρόνο θα είναι δυσκολότερα από τον προηγούμενο , μη μασάς ,αφού έχεις τέτοιο attitude τότε δε χάνεσαι. Και στην τελική μπορεί να μπεις στην εταιρεία ακόμη και σαν υπάλληλος και μετά από 5 χρόνια να ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ η εταιρεία , όχι εσύ στην εταιρεία. Μη σου πω το πιστεύω κιόλας αν το κυνηγάς έτσι. My 2 cents από έναν φτωχό πλην τίμιο συνάδελφο που καθώς σου γράφει διαβάζει …. Κυριακάτικα...για τα projects σε 2 εβδομάδες..... ενώ έχει άλλα να κάνει αύριο..... Αν καταφέρω και μπω εκεί, θέλω να κάτσω και να τα δώσω όλα. Μου αρέσει όλο το mindset, ο κόσμος που είναι εκεί, το έργο τους, το software stack τους, όλα. Σίγουρα κάποια στιγμή θέλω να φύγω στο εξωτερικό αλλά νιώθω πως σε αυτή την εταιρία, θα έχω όλα τα εφόδια για να εξελιχθώ στο μέγιστο που μπορώ και αργότερα, να είμαι ένας πολύ ελκυστικός developer σε μία μεγάλη εταιρία στο εξωτερικό. Ξαναλέω πως τα βλέπω λίγο "ρομαντικά" τα πράγματα, επειδή δεν έχω δει ακόμα πως είναι σε καθημερινή βάση, μακάρι να μην απογοητευτώ και κυρίως να μην τα κάνω θάλασσα όπως είπα. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Dinos_12345 2
PC_MAGAS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Νομίζω κολλά εδώ η εμπειρία απο την πρακτική μου και από την πρώτη εργασία. Πρακτική έκανα σε μια εταιρεία που έκανε site και επισκεύαζε Η/Υ καθώς είχε και μια υπηρεσία http://ananas.gr αλλά στην τελική data entry κατέληγα να κάνω και σε φάση που πρακτικά ΔΕΝ ήξερα τπτ από το 0 αλλά ήταν last Minute επιλογή. Πρώτη εργασία ήταν remote στην http://conferience.com που εφάρμοζε το μοντέλο του αντάρτη: Feture του feature από Junior Dev team με lead να είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και να ΜΗΝ έχει ιδέα από coding, έφυγα με την πρώτη ευκαιρία σε Kυπριακή εταιρεία Homeland Security. Να μην τα πολυλογώ κατέληξα στην επιλογή: Ότι κάνω το κάνω ΜΟΝΟΣ μου. Δεν υπάρχουν μέντορες και πρέπει να στρώσω τον δρόμο με αίμα και ιδρώτα μόνος μου ως εκ τούτου πρέπει να γίνω εγώ ο lead, πράγμα που γινετε μέσω δικού μου οργανισμού και εταιρείας. Έτσι ναι μεν η εργασία δίνει εμπειρία ΑΛΛΑ την γνώση θα πρέπει να την πάρεις μόνος μου με κόπο και ιδρώτα τίποτα δεν προσφέρετε χωρίς αντάλλαγμα, δεν υπάρχουν μέντορες, μόνο άτομα που θέλουν το δικό τους.
MitsarasAth Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Θα ήθελα, είναι η αλήθεια, να κάνω αυτές τις ερωτήσεις αλλά δεν θέλω να το παίξω smartass. Για παράδειγμα, η workable έχει ένα βαρύ interview process, Τηλεφωνική συνέντευξη, GAT test on-site, Mini project, συνέντευξη με HR και τέλος συνέντευξη με lead dev. Αν φτάσεις στον lead dev, δεν είναι δίκοπο μαχαίρι να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις; Μπορεί να εκτιμηθεί αλλά μπορεί και να είναι ο λόγος απόρριψης σου, ίσως. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πάω στην εταιρία του κυρ'Αντώνη που κάνει "WEB-SITE ΜΕ 400 ΕΥΡΩ!!!11!1!" και αυτές προφανώς κάνουν μπαμ από μακριά, απλά νομίζω πως είναι καλύτερα να κρατάω χαμηλό προφίλ μέχρι να χτίσω ένα σεβαστό experience και να μπορώ να είμαι valuable asset στην εταιρία. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μπεις με υφάκι αλλά από την άλλη, κρατάς τα νώτα σου ρωτόντας πέντε βασικά πράγματα κάθε φορά. Υπάρχουν, ευτυχώς, πολλές επιλογές που έχουν καλό περιβάλλον, μισθό, ευκαιρίες εξέλιξης και work/life balance, αν προσέξω που θα στείλω, νομίζω θα είμαι καλά. Για την convert group έχει ακούσει κανείς κάτι καλό; Έχουν stack σε rails με angular, έχουν μικρό team και βραβεύτηκαν πρόσφατα για πολύ καλό περιβάλλον εργασίας. Αν καταφέρω και μπω εκεί, θέλω να κάτσω και να τα δώσω όλα. Μου αρέσει όλο το mindset, ο κόσμος που είναι εκεί, το έργο τους, το software stack τους, όλα. Σίγουρα κάποια στιγμή θέλω να φύγω στο εξωτερικό αλλά νιώθω πως σε αυτή την εταιρία, θα έχω όλα τα εφόδια για να εξελιχθώ στο μέγιστο που μπορώ και αργότερα, να είμαι ένας πολύ ελκυστικός developer σε μία μεγάλη εταιρία στο εξωτερικό. Ξαναλέω πως τα βλέπω λίγο "ρομαντικά" τα πράγματα, επειδή δεν έχω δει ακόμα πως είναι σε καθημερινή βάση, μακάρι να μην απογοητευτώ και κυρίως να μην τα κάνω θάλασσα όπως είπα. παντως μην ανησυχείς ακομα και μεγαλες εταιρείες εχουν μεσα πρακτικες μπακάλικου και συμπεριφορά δημοσιουπαλληλιστικη που παθαινεις ενα σοκ στην αρχη οπως το επαθα και εγω!! :-P Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από MitsarasAth 1
PC_MAGAS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, MitsarasAth είπε παντως μην ανησυχείς ακομα και μεγαλες εταιρείες εχουν μεσα πρακτικες μπακάλικου και συμπεριφορά δημοσιουπαλληλιστικη που παθαινεις ενα σοκ στην αρχη οπως το επαθα και εγω!! 😛 Βασικά από όσες έχω πάει η τελευταία υπήρχε η συμπεριφορά αυτή πχ. phpstorm με ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ άδεια, σπασμένα όλα και ένα project απλά για ρευστό να κρατά μια δυσλειτουργική εταιρεία του ομίλου. Να μην πω ότι σταθερότητα 0 και εμπιστοσύνη 0.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Για την convert group έχει ακούσει κανείς κάτι καλό; Έχουν stack σε rails με angular, έχουν μικρό team και βραβεύτηκαν πρόσφατα για πολύ καλό περιβάλλον εργασίας. Consulting μαγαζί είναι η convert που εξειδικεύεται στο e-commerce. Έχουν και μια πλατφόρμα retail audit, αλλά αμφιβάλλω αν έχει τεχνολογίες που έχουν αμερικάνικα μαγαζιά του είδους. Αναπτυσσόμενη εταιρία, αλλά δεν την θεωρώ στην ίδια κατηγορία με τις άλλες επιλογές που ανέφερες.
Dinos_12345 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, elorant είπε Consulting μαγαζί είναι η convert που εξειδικεύεται στο e-commerce. Έχουν και μια πλατφόρμα retail audit, αλλά αμφιβάλλω αν έχει τεχνολογίες που έχουν αμερικάνικα μαγαζιά του είδους. Αναπτυσσόμενη εταιρία, αλλά δεν την θεωρώ στην ίδια κατηγορία με τις άλλες επιλογές που ανέφερες. Αυτή είναι η "μικρή" που ανέφερα.
Yiannis87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως για πρακτική μέσω πανεπιστημίου/ΕΣΠΑ, στο ερευνητικό κέντρο του Δημόκριτου έχει ένα lab που ασχολείται με προγραματισμό "personal care robots for elderly". 4-5 άτομα απασχολούνται όλο και όλο σε αυτό και παίρνει φοιτητές το καλοκαίρι από όσο έχω δει. Το αναφέρω απλά, μπορεί να μην σου κάνει μιας και είναι δημόσιο ερευνητικό κέντρο. Εγώ έχω κάνει πρακτική εκεί αλλά σε άλλο τμήμα, καμιά σχέση με υπολογιστές.. Υ.Γ.: ρίξε μια ματιά και στο thread της πιστωτικής.. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Yiannis87 1
Fortistis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Στις 14/1/2019 στις 12:38 ΠΜ, Dinos_12345 είπε Αυτή είναι η "μικρή" που ανέφερα. Στο ξαναλέω. Δεν έχεις κανένα λόγο να μείνεις Ελλάδα. Δεν έχεις κανένα λόγο να επιλέξεις λιγότερα λεφτά, λιγότερες εμπειρίες, λιγότερη γνώση, λιγότερες ευκαιρίες. Στις σοβαρές αγορές εργασίας, το internship εκτιμάται, τιμάται και χρησιμοποιείται συνεχώς, παντού και με επιτυχία. Δες τις εταιρίες που θέλεις, σε παγκόσμιο επίπεδο, και ξεκίνα αιτήσεις. 1
the other one Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Στις 13/1/2019 στις 8:05 ΜΜ, Dinos_12345 είπε Θα ήθελα, είναι η αλήθεια, να κάνω αυτές τις ερωτήσεις αλλά δεν θέλω να το παίξω smartass. Για παράδειγμα, η workable έχει ένα βαρύ interview process, Τηλεφωνική συνέντευξη, GAT test on-site, Mini project, συνέντευξη με HR και τέλος συνέντευξη με lead dev. Αν φτάσεις στον lead dev, δεν είναι δίκοπο μαχαίρι να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις; Μπορεί να εκτιμηθεί αλλά μπορεί και να είναι ο λόγος απόρριψης σου, Foul. Να μην το παίξεις έξυπνος. Αλλά να δείξεις ενδιαφέρον. Εννοείται πως θα ρωτήσεις τι stack έχουν. Όπως και τι μεθόδους χρησιμοποιούν, τι flow έχουν, πώς γίνονται οι διαδικασίες κλπ. Ακόμη καλύτερα δε, αν έχουν διαθέσει κάποιο public repo στο github τους και ρωτήσεις κάτι πάνω εκεί. Οκ μιλάμε στο βαθμό πάντα που μπορείς να διαχειριστεις την κάθε ερώτηση μη πας να ρωτήσεις πχ αν παίζουν με RabbitMQ χωρίς να ξέρεις τι είναι ο message broker. Αλλά με το να ρωτάς τα σωστά πράγματα και ενδιαφέρον δείχνεις και έχεις όφελος και για σένα δε θα πας να δουλέψεις σε καμιά εταιρεία που είναι χυμαδιό με τεχνολογίες 30ετίας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα