Stamer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την αλλαγή ψύκτρας στον επεξεργαστή και κυρίως για τα παρακάτω: 1. Με ποιόν τρόπο καθαρίζετε τα υπολοίματα της προηγούμενης πάστας (ξύσιμο + κάποιο καθαριστικό?) 2. Με ποιόν τρόπο εφαρμόζετε την νέα πάστα? Έχω δει να βάζουν έναν κόκο ρυζιού στην μέση αλλά και να εφαρμόζουν σε όλη την επιφάνεια.
Leleouras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 καθάρισμα με βενζίνη κόκο σαν φακής στην μέση απο καλή πάστα για εφαρμογή
Stamer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Ok αμα λες βενζίνη τότε μπορώ να φανταστώ κανα δυο καθαριστικά duro stick που έχω στο σπίτι και θα έκαναν. Το ένα (δεν θυμάμαι τον κωδικό του) είναι για αφαίρεση κόλλας (κάνει πολύ καλή δουλειά αμα θες να βγάλεις υπολείμματα από αυτοκόλλητα). Όσο για την πάστα, έχω μία arctic cooling mx-2, δεν ξέρω πόσο καλή είναι. Βασικά είναι παλιό σύστημα και θέλω με λίγα χρήματα να σουλουπώσω τη cpu γιατί ζεσταίνεται πολύ. Σε κανα χρόνο θα αλλάξω σύστημα. Επίσης, λες σε μέγεθος φακής επειδή απλά είναι αρκετό ή επειδή "αυτό είναι το σωστό" (έναντι του "αλείφω κάμποσο πάνω")?
Leleouras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 όχι είναι αρκετό και σωστό, ασχέτως με άλλες μεθόδους, είναι η ποιο ασφαλής επιλογή 1
donblunts Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Ισοπροπυλική αλκοόλη χρειάζεσαι, και οχι βενζίνη. ΛΟΛ. Σε ένα πανάκι που να μην αφήνει χνούδια, παπ παπ παπ και καθάρισες. Όχι και κόκο φακής, λίγο παραπάνω. Υπάρχουν 1 δις βιντεάκια στο utub. Βάλε το μοντέλο του CPU σου και θα βρείς 100% 2 1
Stamer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, donblunts είπε Ισοπροπυλική αλκοόλη χρειάζεσαι, και οχι βενζίνη. ΛΟΛ. Σε ένα πανάκι που να μην αφήνει χνούδια, παπ παπ παπ και καθάρισες. Όχι και κόκο φακής, λίγο παραπάνω. Υπάρχουν 1 δις βιντεάκια στο utub. Βάλε το μοντέλο του CPU σου και θα βρείς 100% Έτσι τα μετέφρασα και εγώ στο μυαλό μου πάντως Πάντως κάποιοι που βάζουν περισσότερους "κόκκους" ή αλείφουν σχεδόν όλη την επιφάνεια (έχω δει και αρκετά βίντεο που το κάνουν έτσι) είναι απλά overkill?
donblunts Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Stamer είπε Έτσι τα μετέφρασα και εγώ στο μυαλό μου πάντως Πάντως κάποιοι που βάζουν περισσότερους "κόκκους" ή αλείφουν σχεδόν όλη την επιφάνεια (έχω δει και αρκετά βίντεο που το κάνουν έτσι) είναι απλά overkill? Overkill οχι, overdose ναι. Συνήθως, η περίσια ποσότητα, καταλήγει εκτός του slot του επεξεργαστή, στις άκριες. Δεν ξέρω τι προβλήματα προξενεί, ούτε θέλω να μάθω. Βάλε τόσο όσο.
Stamer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Τελικά είχε η ψύκτρα πάνω πάστα οπότε δεν χρησιμοποίησα επιπλέον. Το να βάλω την ψύκτρα όμως μου έβγαλε την πίστη, παραλίγο να το πετάξω όλο στον τοίχο. Βασικά στράβωναν τα πλαστικά δοντάκια και δεν μπορούσαν να μπουν σωστά στις τρύπες. Τελικά με λυπήθηκε ο Θεός μάλλον και απλά μπήκαν. Στο μέλλον θα μελετήσω περισσότερο την αγορά ψύκτρας. Βέβαια... 10 λεπτά αλλαγή ψύκτρας (κανονικά θα έπρεπε να είναι 2-3') και 1 ώρα ηλ. σκούπα, φύσιγμα και καθαρισμοί με μαντηλάκια! Γυάλισε το εργαλείο. Όσο για το θέμα μας... την θερμοκρασία, θα ξέρω σε 2-3 ώρες μετά από παιχνίδι, για την ώρα είναι 27-31 βαθμοί (σε κάθε πυρήνα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα