Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω μια γνώμη, είχε αγοράσει ο πατέρας μου ένα Toyota avensis 2006 μεταχειρισμένο από αντιπροσωπεια και σταμάτησε να το πληρώνει και έτσι ακόμα το αυτοκίνητο είναι αξωφλητο και έχει παρακράτηση απο την Εθνική τράπεζα τον είχαν πάρει σε μια φαση τηλέφωνο και του είχαν πει με 1500 ευρω να το ξωφλιση κανονικά και να παει στο ονομα του αλλα αυτος ειπε οχι για δικούς του λόγους.. και δεν θέλει λέει να δίνει στοιχεία μέσω τηλεφώνου και έχει μηνει ετσι το θεμα δν παει να κανει τιποτα.. θελω να του πω τι μπορει να κανει να τελειώνουμε με αυτό το θέμα μπας και το πουλήσουμε μετά.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SickMelody είπε

μπορει να κανει να τελειώνουμε με αυτό το θέμα

14 λεπτά πριν, SickMelody είπε

τον είχαν πάρει σε μια φαση τηλέφωνο και του είχαν πει με 1500 ευρω να το ξωφλιση

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, SickMelody είπε

Παιδιά θέλω μια γνώμη, είχε αγοράσει ο πατέρας μου ένα Toyota avensis 2006 μεταχειρισμένο από αντιπροσωπεια και σταμάτησε να το πληρώνει και έτσι ακόμα το αυτοκίνητο είναι αξωφλητο και έχει παρακράτηση απο την Εθνική τράπεζα τον είχαν πάρει σε μια φαση τηλέφωνο και του είχαν πει με 1500 ευρω να το ξωφλιση κανονικά και να παει στο ονομα του αλλα αυτος ειπε οχι για δικούς του λόγους.. και δεν θέλει λέει να δίνει στοιχεία μέσω τηλεφώνου και έχει μηνει ετσι το θεμα δν παει να κανει τιποτα.. θελω να του πω τι μπορει να κανει να τελειώνουμε με αυτό το θέμα μπας και το πουλήσουμε μετά.

Να το πληρώσει. Ή αν αυτό δεν είναι εύκολο, να πάει στην τράπεζα και να διακανονίσει την οφειλή

Τι άλλο ;

Δημοσ.

Αυτό που μπορει να κανει η τραπεζα είναι να του το παρει αλλα αν δεν την καλυπτει η εμπορικη του αξια να στραφει εναντιον του για αλλα περιουσιακα στοιχεια που εχει στο ονομα του αν βεβεια  εχει .Αν δεν εχει την πατησε η τραπεζα.

Για αυτό σε τετοια ανεξόφλητα δανει κανουν γερο κουρεμα αλλα από ότι ξερω πολύ λιγοι ανταποκριθηκαν .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή τι άλλη απάντηση-λύση περιμένεις πέρα από το να πληρώσει? 1500€ είναι αυτά (λογικά κουρεμένα θα είναι από τα λεγόμενα σου) δεν είναι δα και καμία περιουσία. Στο κάτω κάτω αν του κάνουν δικαστήριο-κατασχέσεις κλπ μάλλον τα δίπλα-τριπλά θα του κοστισει. Εάν πάλι δε τα έχει κάλλιστα μπορεί να το πουλήσει (ένα σε νορμαλ κατάσταση με νορμαλ χιλιόμετρα πιάνει 4500-5000€) και να εξοφλήσει την τράπεζα και με ότι μείνει να αγοράσει ένα αμάξι να κάνει τη δουλειά του...και ας μην είναι avensis...ή Toyota...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.

Πως θα πουλήσει ένα όχημα που έχει παρακρατηση;  

Να ξέρεις ότι και εξόφληση να κάνεις μετά έχει κάποια έξτρα έξοδα για την άρση της παρακρατησης. 

Δημοσ.

εξοδα δεν εχει απ'οσο θυμάμαι από δική μου περίπτωση πριν 1-2 χρόνια.

Η ουσία είναι ότι με παρακράτηση δεν το παίρνει ούτε ο αδερφός σου

Δημοσ.

Πρώτα θα κάνει την άρση με την βεβαίωση εξόφλησης απο την τράπεζα και μετά μπορεί να το πουλήσει.

Αν θυμάμαι καλά δεν πληρώνεις κάτι για την άρση άντε κανα 30αρι να είναι

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nogoso είπε

Να ξέρεις ότι και εξόφληση να κάνεις μετά έχει κάποια έξτρα έξοδα για την άρση της παρακρατησης. 

Με το υποψήφιο αγοραστή θα κάνει συμφωνητικό ότι θα καταβάλει τα χρήματα ο αγοραστής στην τράπεζα για την άρση και μετά θα προχωρήσουν στην μεταβίβαση και την εξόφληση.

Δημοσ.

αν και δεν γνωριζουμε λεπτομερειες γαι αν εχουμε ολοκληρωμενη αποψη, δεν μπορω να καταλαβω, γιατι -ορισμενες φορες- κανουμε τα πραγματα δυσκολα, μονοι μας.  

στην συγκεκριμενη περιπτωση, ο πατερας σου.  αν θελει να κρατησει το αυτοκινητο, θα πληρωσει αυτα που χρωσταει, ή εστω ας κανει ενα "παζαρι"..! Αν δεν πληρωσει, παρακρατηση δεν αρεται..!! 

και τι παει να πει..... "οχι, για δικους τους λογους..?"  δεν εχει κανενα λογο να πει οχι...!  ΠΡΕΠΕΙ να παει και να συζητησει. του δοθηκε ενα δανειο στην ουσια, και πρεπει να το αποπληρωσει. Δεν ειμαι υπερασπιστης των τραπεζων. αλλα πρεπει να λεμε τα συκα, συκα και την σκαφη, σκαφη.

αν θελει να το μεταβιβασει σε σενα, ή να το πουλησει σε αλλον, απλα θα πρεπει να μεταβιβαστει και το χρεος. 

αφηστε τα τηλεφωνα με αγνωστους, και πηγαινετε στην τραπεζα που εγινε η ολη διαδικασια, να το συζητησετε και να δειτε τι λυσεις υπαρχουν. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nogoso είπε

2 ώρες πριν, tsofras είπε

Πρώτα θα κάνει την άρση με την βεβαίωση εξόφλησης απο την τράπεζα και μετά μπορεί να το πουλήσει.

Αν θυμάμαι καλά δεν πληρώνεις κάτι για την άρση άντε κανα 30αρι να είναι

Το Αυτό. Οι μαντράδες το κάνουν εωσ Και αυθημερόν μάλιστα (εξοφλούν την τράπεζα και κάνουν άρση με διεκπαιρεωτη). Για κόστος δε ξέρω αλλά δε θεωρώ ότι θα είναι κάτι δυσβάστακτο 

Δημοσ.

Αν πας σε μαντρά με παρακρατηση θα σε δαγκωσει όσο δεν πάει αλλά όντως γίνεται. 

Εγώ μιλούσα για ιδιώτη που πολύ δύσκολα θα ασχοληθεί κάποιος όταν το ακούσει. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, zanskou είπε

Να το πληρώσει. Ή αν αυτό δεν είναι εύκολο, να πάει στην τράπεζα και να διακανονίσει την ο

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις δεν ξέρω γιατί την έχει πάρει με τόσο φόβο την τράπεζα.. μάλλον τοτε είχε έρθει σε δυσκολη θέση δεν μπορούσε να το πληρώσει και τώρα φοβάται μην τον χρεώσουν τα κέρατα του.. δεν ξέρω τέλος πάντων θα μαζέψουμε καμποσα χρήματα και θα πάμε καποια στιγμή για διακανονισμο.. μήπως γίνει κατι καλυτερο.. πάντως αυτό που μου είπατε ότι μπορούν να κινηθουν νομικα για άλλα περιουσιακά στοιχεία δεν το ήξερα ελπίζω να μην ισχύει.. το αμάξι δεν πά να το πάρουνε 😂

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SickMelody είπε

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις δεν ξέρω γιατί την έχει πάρει με τόσο φόβο την τράπεζα.. μάλλον τοτε είχε έρθει σε δυσκολη θέση δεν μπορούσε να το πληρώσει και τώρα φοβάται μην τον χρεώσουν τα κέρατα του.. δεν ξέρω τέλος πάντων θα μαζέψουμε καμποσα χρήματα και θα πάμε καποια στιγμή για διακανονισμο.. μήπως γίνει κατι καλυτερο.. πάντως αυτό που μου είπατε ότι μπορούν να κινηθουν νομικα για άλλα περιουσιακά στοιχεία δεν το ήξερα ελπίζω να μην ισχύει.. το αμάξι δεν πά να το πάρουνε 😂

Δεν υπαρχει θεμα φοβου.  ειναι θεμα διακανονισμου.  αν καποια στιγμη δεν μπορουσε να πληρωσει -που ειναι απολυτα φυσιολογικο, δεν ειναι και ο μονος αλλωστε- θα μπορουσε

1. να παει και να αλλαξει το διακανονισμο εξ αρχης, ωστε να πληρωνει οσα μπορουσε, 

2 αφου τα αφησε απληρωτα, και περασε καιρος, και μπηκαν και επιβαρυνσεις, να παει οπωσδηποτε καποια στιγμη στη τραπεζα που εγινε η συμβαση, και να κατσει να συζητησει, πως μπορει να εξοφληθει το χρεος και να τελειωνετε με την παρακρατηση. 

εχε στο μυαλο σου, οτι οσο περναει και ο καιρος, μειωνετε η αξια του αυτοκινητου, αρα και εσυ μπορεις να ζητησεις ενα "ψιλοκουρεματακι". 

απο την αλλη, και η τραπεζα, αν το αυτοκινητο δεν καλυπτει το ποσο οφειλης, εχει την δυνατοτητα να κινηθει για το εππλεον ποσο σε κατασχεση αλλου περιουσιακου στοιχειου.  πραγμα που δεν συμφερει κανεναν σας.  ουτε και σας, αλλα ουτε και την τραπεζα να μπει σε νομικες διαδικασιες κατασχεσης...!  ειναι εξτρα κοστος, για μικρο ποσο....!!  ;)

Δημοσ.
13 ώρες πριν, paylidis είπε

Το Αυτό. Οι μαντράδες το κάνουν εωσ Και αυθημερόν μάλιστα (εξοφλούν την τράπεζα και κάνουν άρση με διεκπαιρεωτη). Για κόστος δε ξέρω αλλά δε θεωρώ ότι θα είναι κάτι δυσβάστακτο 

Αυτο ειχε κανει ενας μαντας που του πουλησα ενα polo το 2009 .Πληρωσε το υπολοιπο χρεους που ειχα με το ονομα του  , εκαν αρση παρακρατησης , εγινε η μεταβιβαση  και μου εδωσε το υπολοιπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...