Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα σας, Είναι μια επιχείρηση η οποία έχει 3 υπολογιστές με windows xp pro και τον server με windows xp 2003. Έχει γίνει από συνάδελφο Raid 0+1 (10) ο οποίος έχει φτιάξει και όλο το δίκτυο για διαμοίραση των αρχείων. Τους έπαθε βλάβη ο ένας δίσκος από το 2ο ζευγάρι Raid όπου είναι τα αρχεία, πήγε λοιπόν συνάδελφος αφαίρεσε τον ελαττωματικό δίσκο και μέχρι να έρθει ο νέος δίσκος αυτοί το δούλευαν κανονικά έβλεπαν τα αρχεία όλοι, προχθές λοιπόν πήγε ο συνάδελφος έβαλε τον νέο δίσκο όπου είναι ακριβώς ίδιος με τον παλιό ελαττωματικό, έγινε η διαδικασία της ανακατασκευής του τόμου raid και επανήλθε και ο πλεονασμός των δεδομένων. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε αφού τοποθετήθηκε ο νέος δίσκος είναι ότι στον server τα αρχεία φαίνονται κανονικά αλλά οι άλλοι υπολογιστές του δικτύου δεν έχουν πρόσβαση, τους λέει ότι έχει αλλάξει η θέση ή μετακινηθεί το στοιχείο. Το παιδί λοιπόν που έκανε όλη αυτήν την δουλειά τους είπε ότι δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα και ότι έπρεπε να τα βλέπουν κανονικά όλοι οι υπολογιστές. Αφού δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα τους φώναξαν άλλον συνάδελφο και ούτε αυτός βρήκε το πρόβλημα τους είπε ότι και ο άλλος συνάδελφος και τώρα επικοινώνησαν μαζί μου να πάω αύριο να κοιτάξω και εγώ το πρόβλημα αυτό. Έχει κανείς καμιά ιδέα του έχει τύχει τέτοια περίπτωση βλάβης? Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Ετσι οπως το περιγράφεις σαν προβλημα δικτύου μου φαίνεται
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Σκέφτομαι μήπως πρέπει να δοθούν δικαιώματα στον κοινόχρηστο φάκελο ξανά. Είναι πιθανόν να είναι πρόβλημα του δικτύου.
Pstathece Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Τσεκαρε όλη την διαδρομή διευθύνσεων μέχρι τον κοινόχρηστο φάκελο. Κάπου μπορεί να έχει γίνει κάποια αλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα