Προς το περιεχόμενο

HyperX Cloud Alpha Pro vs Logitech G533 Wireless vs Corsair VOID Pro wireless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με βάση αυτά που λέει ο κινέζος του pc gamer και αυτά που βλέπω από το rtings.com, ειδικά σε soundstage θα πήγαινα στα ακριβότερα revolver. 

Τα έχει και ένα άτομο από εδώ μέσα ("SoFGR" μου φαίνεται) κάτοχος και άλλων καλών σε gaming hi-fi sets οπως τα AKG K601 και λέει πολύ καλά λόγια.

• Like 1
Δημοσ.

τωρα που χάλασαν τα cloud φοράω τα akg 141mk2. Έχουν καλύτερο ήχο πραγματικα. Αν ηταν να παρω θα πηγαινα στα cloud 2 αλλα μου κάνει εντύπωση που λετε πως τα alpha ειναι ανωτερα. Πρωτη φορα το διαβάζω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

Όποτε μεταξύ Cloud Alpha Pro και Revolver να πάω στα Revolver? @pirmen56 

Υποθέτω και τα Cloud Alpha Pro θα κάθονται πάνω κάτω στο 5-6 όπως τα Cloud II. Έχουμε κάποια σύγκριση μεταξύ τους ; 

Αν και σε χαρακηριστικα τα Revolver S ειναι καλυτερα δεν θα ακουσεις αισθητες διαφορες (και ναι τα ειχα και αυτα).

Βεβαια ειναι πολυ ανετα ακουστικα και σε design ειναι αρκετα ξεχωριστα.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Αν και σε χαρακηριστικα τα Revolver S ειναι καλυτερα δεν θα ακουσεις αισθητες διαφορες (και ναι τα ειχα και αυτα).

Βεβαια ειναι πολυ ανετα ακουστικα και σε design ειναι αρκετα ξεχωριστα.

Μονο τα Revolver ειναι διαθέσιμα, οπότε ανάμεσα στα 2 πάω στα δεύτερα; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε

Μονο τα Revolver ειναι διαθέσιμα, οπότε ανάμεσα στα 2 πάω στα δεύτερα; 

Δεν ειχα τα απλα Revolver αλλα δεν νομιζω να απεχουν πολυ απο τα S. Αν τα εχουν και τα 2 σε καποιο καταστημα δεν πας εκει και να ρωτησεις αν γινεται να τα δοκιμασεις; Ισως να εισαι τυχερος και να σου πουν ναι.

Δημοσ.

Ρώτησα σήμερα και μου είπαν ότι δε μπορώ να τα δοκιμάσω. Για αυτό όπως είπα και πιο πάνω δεν έχω όρεξη να κανω επιστροφές αλλιώς άνετα :P

Θα το σκεφτώ και θα δω, ίσως πάω και στα Alpha (νομιζω ειναι πιο καινουργια;) και τα 30€ που θα γλιτώσω να τα πιω σε μπύρες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...