pirmen56 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν λέω απόσταση εννοώ αίσθηση απόστασης. Αίσθηση του χώρου. Τα logitech έχουν dolby headphone που μιμείται τον ήχο δωματίου. Γιατί και στα στούντιο όταν δημιουργούν τον ήχο των παιχνιδιών ακούν μέσα από ηχεία σε δωμάτιο. Το surround πρέπει να έχει και κάμποσο reverb. Δεν ξέρω τι surround έχουν τα hyperx και πόσο καλό είναι. Αυτά βέβαια είναι και λίγο θέμα γούστου. https://www.rtings.com/headphones/1-2/graph#502/2031/505 Όπως βλέπεις τα G533 έχουν εξίσου ισορροπημένο ήχο με τα cloud II χωρίς τη μεγάλη βουτιά στα 4K. Τώρα για την ισοστάθμιση: https://www.rtings.com/headphones/1-2/graph#502/2031/326 Συγκρίνω τα Κ701 που θεωρούνται κορυφή σε competitive με τα G533. Υπάρχει πτώση στο μπάσο από τα 300Hz περίπου μέχρι τέλος. Με μέγιστη διαφορά περίπου 8db στα 20Hz. Μέσα από το EQ των ακουστικών με τις 8-10 περιοχές θα κόψεις προοδευτικά και ομαλά από τα 250Hz ως τα 30Hz(20db όλη η απόσταση στην κάρτα μου) Η απόλυτη ακρίβεια δεν παίζει ρόλο αρκεί να το πας ομαλά. Και κόβεις όσο νομίζεις εσύ. edit: Ένα λάθος. Τα G533 δεν έχουν dolby headphone αλλά DTS headphone X. Προσωπικά προτιμώ το dolby. Τα G933/633 και τα δύο. Σκέψου επισης ότι στα 533 πληρώνεις και το wireless όπως και στα 933. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από pirmen56 1
thetiesthatbind Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στις 11/1/2019 στις 12:16 ΜΜ, thetiesthatbind είπε Από τα παραπάνω set, ποια από τα 2 να προτιμήσω; Αδιάφορη η διαφορά στην τιμή τους. Έχω ήδη ένα σετ Cloud II και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ωστόσο θα τα δώσω στον αδερφό μου που έμεινε χωρίς. Χρήση: FPS Games (PUBG, R6, BO IV κλπ) Είπα να διευρύνω τους ορίζοντες μου μετά και τις προτάσεις του @Leleouras. Όποτε ανάμεσα στα 1) HyperX Cloud Alpha Pro 2) Logitech G533 3) Corsair Void Pro Ποιο θα μου δώσει την καλύτερη εμπειρία στο PUBG? Όσοι έχετε επαφή με τα παραπάνω σετ, πείτε εμπειρίες και απόψεις Προς το παρόν κλείνω προς τα Cloud Alpha καθώς μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι είναι καλύτερος ο ήχος από τα Cloud II. Δεν έχω ιδέα τι κάνουν τα G533 και τα VOID Pro συγκριτικά.
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Αν δεν θελεις αναγκαστικα ασυρματα μπορεις να κοιταξεις και τα Teufel CAGE....Δεν εχουν τρελη ποιοτητα ηχου με το καλημερα σας αλλα αν παιξεις με τις πολλες ρυθμισεις της καρτας ηχου τους ειναι αρκετα ως πολυ καλα..... Αν παλι θελεις απο τα παραπανω εγω ψηφιζω Cloud Alpha. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αν δεν θελεις αναγκαστικα ασυρματα μπορεις να κοιταξεις και τα Teufel CAGE....Δεν εχουν τρελη ποιοτητα ηχου με το καλημερα σας αλλα αν παιξεις με τις πολλες ρυθμισεις της καρτας ηχου τους ειναι αρκετα ως πολυ καλα..... Αν παλι θελεις απο τα παραπανω εγω ψηφιζω Cloud Alpha. Δε με αφορά το ασύρματο ή όχι, απλώς υπάρχει πίστωση από Public όποτε περιορίζομαι εκεί
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Δε με αφορά το ασύρματο ή όχι, απλώς υπάρχει πίστωση από Public όποτε περιορίζομαι εκεί E τοτε παρε το Alpha, μια χαρα ειναι. Οσο για το να ακους οποιον σε πλησιαζει αν το ακουστικο ειναι καλο δεν εχεις αναγκη το virtual surround.
thetiesthatbind Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε E τοτε παρε το Alpha, μια χαρα ειναι. Οσο για το να ακους οποιον σε πλησιαζει αν το ακουστικο ειναι καλο δεν εχεις αναγκη το virtual surround. Το γνωρίζω δε το χρησιμοποιώ κιόλας. Stereo είναι ο ήχος του PUBG ούτως ή άλλως αλλά αν είναι ισοδύναμα δε θα με χαλούσε το ασύρματο με αυτή τη λογική
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Το γνωρίζω δε το χρησιμοποιώ κιόλας. Stereo είναι ο ήχος του PUBG ούτως ή άλλως αλλά αν είναι ισοδύναμα δε θα με χαλούσε το ασύρματο με αυτή τη λογική Καλα τα ασυρματα αλλα οπως και να εχει δεν νομιζω πως μπορω να τα συγκρινω 100% με τα ενσυρματα. Ακομα και ποιοτητα ηχου να εχουν ιδια ακριβως μετα μιλαμε για παρεμβολες και απο αλλες συσκευες, ασυμβατοτητες συστηματων με τους ασυρματους αναμεταδοτες, αυτονομια κλπ κλπ. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Salvation81 1
pirmen56 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε Είπα να διευρύνω τους ορίζοντες μου μετά και τις προτάσεις του @Leleouras. Όποτε ανάμεσα στα 1) HyperX Cloud Alpha Pro 2) Logitech G533 3) Corsair Void Pro Ποιο θα μου δώσει την καλύτερη εμπειρία στο PUBG? Όσοι έχετε επαφή με τα παραπάνω σετ, πείτε εμπειρίες και απόψεις Προς το παρόν κλείνω προς τα Cloud Alpha καθώς μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι είναι καλύτερος ο ήχος από τα Cloud II. Δεν έχω ιδέα τι κάνουν τα G533 και τα VOID Pro συγκριτικά. Δεν ήξερα ότι το Pubg είναι τόσο μάπα που έχει στέρεο ήχο. Πάντως τα ακουστικά δεν περιορίζονται σε ένα game και μια χρήση(να ακούς πατημασιές) αν είναι καλά και ανεβάζουν την εμπειρία σε άλλο επιπεδο. Τέσπα. Τα cloud alpha είναι όντως καλύτερα από τα cloud 2. Τα cloud 2 έχουν έντονη παραμόρφωση στο σημείο που ανέφερα ότι χαλάει ο ήχος τους. Είναι σχεδιαστικό ελάττωμα. Τα alpha έχουν πιο πλατιά αλλά όχι τόσο μεγάλη γούβα και πάλι στο ίδιο σημείο με λιγότερη παραμόρφωση. Η hyperx λέει αλήθεια ότι παίζουν καλύτερα σε όλο το φάσμα. Αυτό το πρόβλημα όμως ακούγεται 100% σε σχέση με ακουστικό που δεν το έχει. Μιλάμε για 10db γούβα. https://www.rtings.com/headphones/1-2/graph#505/2031/627 Ένα διαφωτιστικό review για τα gaming ακουστικά είναι το παρακάτω. Έγινε από συντάκτη του pc gamer με εμπειρία από high end ακουστικά των >1.000€. Αξίζει να το διαβάσεις για να καταλάβεις τι άρεσε τελικά σε άνθρωπο που είναι εξοικειωμένος με την ποιότητα. Τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα περίμενες με βάση τους "γνώστες" του skroutz και του insomnia. https://www.pcgamer.com/we-tested-23-mainstream-gaming-headsets-to-find-the-best/2/ Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από pirmen56 1
thetiesthatbind Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Δεν ήξερα ότι το Pubg είναι τόσο μάπα που έχει στέρεο ήχο. Πάντως τα ακουστικά δεν περιορίζονται σε ένα game και μια χρήση(να ακούς πατημασιές) αν είναι καλά και ανεβάζουν την εμπειρία σε άλλο επιπεδο. Τέσπα. Τα cloud alpha είναι όντως καλύτερα από τα cloud 2. Τα cloud 2 έχουν έντονη παραμόρφωση στο σημείο που ανέφερα ότι χαλάει ο ήχος τους. Είναι σχεδιαστικό ελάττωμα. Τα alpha έχουν πιο πλατιά αλλά όχι τόσο μεγάλη γούβα και πάλι στο ίδιο σημείο με λιγότερη παραμόρφωση. Η hyperx λέει αλήθεια ότι παίζουν καλύτερα σε όλο το φάσμα. Αυτό το πρόβλημα όμως ακούγεται 100% σε σχέση με ακουστικό που δεν το έχει. Μιλάμε για 10db γούβα. https://www.rtings.com/headphones/1-2/graph#505/2031/627 Ένα διαφωτιστικό review για τα gaming ακουστικά είναι το παρακάτω. Έγινε από συντάκτη του pc gamer με εμπειρία από high end ακουστικά των >1.000€. Αξίζει να το διαβάσεις για να καταλάβεις τι άρεσε τελικά σε άνθρωπο που είναι εξοικειωμένος με την ποιότητα. Τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα περίμενες με βάση τους "γνώστες" του skroutz και του insomnia. https://www.pcgamer.com/we-tested-23-mainstream-gaming-headsets-to-find-the-best/2/ Σίγουρα δε θα είναι τα ίδια τα review, απλά αναφέρομαι ως gamer και εγώ στους gamers καταλαβαίνεις πως το λεω πιστεύω! Δηλαδή, το ίδιο που θα ακούω εγώ θα ακούνε και αυτοί. Μπορεί να λεω και βλακεία βέβαια . Φυσικά θα κάτσω να το διαβάσω το ποστ και ευχαριστώ πολύ! Όπως και για την σύγκριση σε Alpha v Cloud II! Και ναι έχει stereo ήχο το PUBG. Όχι δεν περιορίζονται σε μια χρήση και ένα παιχνίδι σε καμία περίπτωση αλλά τέτοιου τύπου παιχνίδια γενικά παίζω και με νοιάζουν τέτοια χαρακτηριστικά που ανέφερα. Μουσική ακούω από τα ηχεία συνήθως βέβαια.
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Σίγουρα δε θα είναι τα ίδια τα review, απλά αναφέρομαι ως gamer και εγώ στους gamers καταλαβαίνεις πως το λεω πιστεύω! Δηλαδή, το ίδιο που θα ακούω εγώ θα ακούνε και αυτοί. Μπορεί να λεω και βλακεία βέβαια . Φυσικά θα κάτσω να το διαβάσω το ποστ και ευχαριστώ πολύ! Όπως και για την σύγκριση σε Alpha v Cloud II! Και ναι έχει stereo ήχο το PUBG. Όχι δεν περιορίζονται σε μια χρήση και ένα παιχνίδι σε καμία περίπτωση αλλά τέτοιου τύπου παιχνίδια γενικά παίζω και με νοιάζουν τέτοια χαρακτηριστικά που ανέφερα. Μουσική ακούω από τα ηχεία συνήθως βέβαια. Το καθε αυτι διαφερει, αυτο να το εχεις παντα στο μυαλο σου. Μπορει σε καποιον ενα ακουστικο των 1000ε να ακουγεται χειροτερα απο ενα ακουστικο των 300ε και φυσικα και το αντιθετο. Επισης εχει να κανει με το τι θελει ο καθενας, αλλοι θελουν μπασο, αλλοι υψηλες, αλλοι μεσαιες, αλλοι ολα τα παραπανω. Με λιγα λογια αν μπορεσεις να ακουσεις τα ακουστικα που θελεις αυτο θα ηταν οτι καλυτερο. 1
pirmen56 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε Σίγουρα δε θα είναι τα ίδια τα review, απλά αναφέρομαι ως gamer και εγώ στους gamers καταλαβαίνεις πως το λεω πιστεύω! Δηλαδή, το ίδιο που θα ακούω εγώ θα ακούνε και αυτοί. Μπορεί να λεω και βλακεία βέβαια . Φυσικά θα κάτσω να το διαβάσω το ποστ και ευχαριστώ πολύ! Όπως και για την σύγκριση σε Alpha v Cloud II! Και ναι έχει stereo ήχο το PUBG. Όχι δεν περιορίζονται σε μια χρήση και ένα παιχνίδι σε καμία περίπτωση αλλά τέτοιου τύπου παιχνίδια γενικά παίζω και με νοιάζουν τέτοια χαρακτηριστικά που ανέφερα. Μουσική ακούω από τα ηχεία συνήθως βέβαια. Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες για gamers. Για soundwhoring και εντοπισμό ήχων στο χώρο "ραντάρ" τα καλύτερα σετ είναι αυτά της AKG και τα HD 598 που δεν έχουν καμία ταμπέλα gaming πάνω τους. Το λέω γιατί έχω ένα hi-fi σετ από την πρώτη εταιρεία και υπάρχει ολόκληρο θέμα στο headfi σχετικά με gaming επιδόσεις διαφόρων ακουστικών. Βαθμολογία τόσο για immersive gaming όσο και για competitive. https://www.head-fi.org/threads/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-10-25-2018-creative-aurvana-trio-added.534479/ Αυτός του pcgamer βάζει 5/10 για τον μέτριο ήχο. Δηλαδή αυτό που θα περίμενες από gaming headset της τιμής αυτής. Δεν είναι κάταστροφή το 5/10. Κάτω από 5/10 σημαίνει σαβούρα όπως πολλά μοντέλα της razer και της corsair. Πάνω από 5/10 σημαίνει καλό. Όπως τα hyperx revolver, τα steelseries και τα G933/633. 4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Το καθε αυτι διαφερει, αυτο να το εχεις παντα στο μυαλο σου. Μπορει σε καποιον ενα ακουστικο των 1000ε να ακουγεται χειροτερα απο ενα ακουστικο των 300ε και φυσικα και το αντιθετο. Επισης εχει να κανει με το τι θελει ο καθενας, αλλοι θελουν μπασο, αλλοι υψηλες, αλλοι μεσαιες, αλλοι ολα τα παραπανω. Με λιγα λογια αν μπορεσεις να ακουσεις τα ακουστικα που θελεις αυτο θα ηταν οτι καλυτερο. Αν ακούσεις ισορροπημένο σετ θα καταλάβεις ότι είναι το καλύτερο για τα πάντα. Δεν θα σε ενοχλεί πουθενά ακόμα και σε εκκωφαντικές εντάσεις. Και μετά σηκώνεις λίγο μπάσο ή πρίμα ανάλογα με τα γούστα σου. Επίσης ο ήχος δεν είναι μόνο μια ισορροπία συχνοτήτων. Δεν πληρώνεις μόνο αυτό. 1
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες για gamers. Για soundwhoring και εντοπισμό ήχων στο χώρο "ραντάρ" τα καλύτερα σετ είναι αυτά της AKG και τα HD 598 που δεν έχουν καμία ταμπέλα gaming πάνω τους. Το λέω γιατί έχω ένα hi-fi σετ από την πρώτη εταιρεία και υπάρχει ολόκληρο θέμα στο headfi σχετικά με gaming επιδόσεις διαφόρων ακουστικών. Βαθμολογία τόσο για immersive gaming όσο και για competitive. https://www.head-fi.org/threads/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-10-25-2018-creative-aurvana-trio-added.534479/ Αυτός του pcgamer βάζει 5/10 για τον μέτριο ήχο. Δηλαδή αυτό που θα περίμενες από gaming headset της τιμής αυτής. Δεν είναι κάταστροφή το 5/10. Κάτω από 5/10 σημαίνει σαβούρα όπως πολλά μοντέλα της razer και της corsair. Πάνω από 5/10 σημαίνει καλό. Όπως τα hyperx revolver, τα steelseries και τα G933/633. Αν ακούσεις ισορροπημένο σετ θα καταλάβεις ότι είναι το καλύτερο για τα πάντα. Δεν θα σε ενοχλεί πουθενά ακόμα και σε εκκωφαντικές εντάσεις. Και μετά σηκώνεις λίγο μπάσο ή πρίμα ανάλογα με τα γούστα σου. Επίσης ο ήχος δεν είναι μόνο μια ισορροπία συχνοτήτων. Δεν πληρώνεις μόνο αυτό. Δεν ειναι αναγκη να μπουμε σε λεπτομερειες, αυτο που ειπα ομως ισχυει, οτι θα αρεσει σε σενα δεν σημαινει οτι θα αρεσει σε μενα η και το αντιθετο. Εχουν περασει απο τα χερια μου παραπανω απο 100 ζευγαρια ακουστικα (γραψε λαθος, πανω απο 200, γερασαμε), καποια μου αρεσαν, καποια οχι, καποια απο αυτα που δεν μου αρεσαν αρεσαν σε αλλους, ετσι παει. Απο εκει και περα ο καθενας σκεφτεται και κρινει, δεν ειναι λες και εχουμε να χωρισουμε κατι. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Salvation81
thetiesthatbind Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες για gamers. Για soundwhoring και εντοπισμό ήχων στο χώρο "ραντάρ" τα καλύτερα σετ είναι αυτά της AKG και τα HD 598 που δεν έχουν καμία ταμπέλα gaming πάνω τους. Το λέω γιατί έχω ένα hi-fi σετ από την πρώτη εταιρεία και υπάρχει ολόκληρο θέμα στο headfi σχετικά με gaming επιδόσεις διαφόρων ακουστικών. Βαθμολογία τόσο για immersive gaming όσο και για competitive. https://www.head-fi.org/threads/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-10-25-2018-creative-aurvana-trio-added.534479/ Αυτός του pcgamer βάζει 5/10 για τον μέτριο ήχο. Δηλαδή αυτό που θα περίμενες από gaming headset της τιμής αυτής. Δεν είναι κάταστροφή το 5/10. Κάτω από 5/10 σημαίνει σαβούρα όπως πολλά μοντέλα της razer και της corsair. Πάνω από 5/10 σημαίνει καλό. Όπως τα hyperx revolver, τα steelseries και τα G933/633. Είδα το άρθρο και με έψησαν τα Revolver 😂 Πράγματι τα Razer είναι για πέταμα τα περισσότερα. Void Pro έχω φορέσει σε ΝΕΤ δεν είχα μείνει ικανοποιημένος ! Λογικα και τα Alpha Pro στην ίδια ποιότητα ήχου με τα Cloud θα κινούνται 6-7, όποτε πλέον είμαι ανάμεσα σε Alpha Pro & Revolver και νομίζω θα πάω στα Revolver με κλειστά μάτια! Αν ήθελα ασύρματο ίσως πήγαινα σε Artics 7. 16 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Το καθε αυτι διαφερει, αυτο να το εχεις παντα στο μυαλο σου. Μπορει σε καποιον ενα ακουστικο των 1000ε να ακουγεται χειροτερα απο ενα ακουστικο των 300ε και φυσικα και το αντιθετο. Επισης εχει να κανει με το τι θελει ο καθενας, αλλοι θελουν μπασο, αλλοι υψηλες, αλλοι μεσαιες, αλλοι ολα τα παραπανω. Με λιγα λογια αν μπορεσεις να ακουσεις τα ακουστικα που θελεις αυτο θα ηταν οτι καλυτερο. Βαριέμαι να τα επιστρέφω κάθε 2-3 μέρες αλλιώς θα τα έπαιρνα ένα ένα 😂
pirmen56 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Δεν ειναι αναγκη να μπουμε σε λεπτομερειες, αυτο που ειπα ομως ισχυει, οτι θα αρεσει σε σενα δεν σημαινει οτι θα αρεσει σε μενα η και το αντιθετο. Εχουν περασει απο τα χερια μου παραπανω απο 100 ζευγαρια ακουστικα, καποια μου αρεσαν, καποια οχι, καποια απο αυτα που δεν μου αρεσαν αρεσαν σε αλλους, ετσι παει. Απο εκει και περα ο καθενας σκεφτεται και κρινει, δεν ειναι λες και εχουμε να χωρισουμε κατι. Φυσικά και δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Απλά μερικά πράγματα δεν χωράνε καμία αμφιβολία. Το τι ήχος αρέσει στους πελάτες απασχόλησε την πασίγνωστη στον ήχο Harman Kardon(τώρα την πήρε η samsung). Έκαναν δοκιμές με εκαπιδευμένα άτομα και φοιτητές πανεπιστημίων. Τυφλές δοκιμές όπου ακούς πράγματα χωρίς να ξέρεις από ποιό μηχάνημα βγήκαν. Εκείνο που βρήκαν είναι ότι όλοι κατά μέσο όρο τελικά προτιμούσαν ακουστικά που έπαιζαν όπως στουντιακά ηχεία μέσα σε φροντισμένα δωμάτια. Ήχος σαν αυτό που έχουν τα sennheiser HD600 αν προσθέσεις και μπάσο. Αυτός ήταν ο πιο καθαρός, ξεκούραστος και αληθινός στο αυτί ήχος. Οποιοδήποτε σετ θυμίζει τον ήχο των HD 600 μαζί με καλύτερο μπάσο έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να σου αρέσει. Μετά προσθέτεις/αφαιρείς μπάσο η πρίμα ανάλογα την ηλικία, την κατάσταση της ακοής σου, το γούστο κτλ.
thetiesthatbind Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Όποτε μεταξύ Cloud Alpha Pro και Revolver να πάω στα Revolver? @pirmen56 Υποθέτω και τα Cloud Alpha Pro θα κάθονται πάνω κάτω στο 5-6 όπως τα Cloud II. Έχουμε κάποια σύγκριση μεταξύ τους ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα