thetiesthatbind Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από τα παραπάνω set, ποια από τα 2 να προτιμήσω; Αδιάφορη η διαφορά στην τιμή τους. Έχω ήδη ένα σετ Cloud II και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ωστόσο θα τα δώσω στον αδερφό μου που έμεινε χωρίς. Χρήση: FPS Games (PUBG, R6, BO IV κλπ) Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από thetiesthatbind
Leleouras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) τα cloud II όντως είναι άψογα και safe επιλογή για να τα επιλέξεις πάλι σε αυτό το εύρος τιμής θα σου έλεγα να πας ασύρματα πλέον για ποιότητα ζωής https://www.skroutz.gr/s/10771262/Logitech-G533.html#sku-info https://www.skroutz.gr/s/12889769/Corsair-VOID-Pro-RGB-Wireless-Carbon.html#sku-info Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από Leleouras 1
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Θέλω να παραμείνω στην HyperX γιατι είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος. Τα VOID Pro δε ξέρω τι διαφορά έχουν με τα wired αλλά δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος. Από την άλλη Logitech δεν έχω φορέσει ποτέ. Δε με νοιάζει το καλώδιο ούτως ή άλλως
Leleouras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 κάτοχος cloud II κ εγώ με τα logitech έπαθα ζημιά από ποιότητα ήχου + ότι το software της είναι πολύ τίμιο. Κ αν τύχει και δουλέψεις ασύρματο θα αναθεωρήσεις, τα ίδια έλεγα κ εγω 1
donblunts Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δες λίγο και τα Arctis 7 απο SteelSeries. Λίγο περισσότερο volume να είχε, δεν θα με χαλούσε. Προσωπικά όμοως, έμεινα FULL ικανοποιημένος. 1
veider Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Εγω θα ελεγα να ριξει μια ματια εδω https://www.skroutz.gr/s/11393570/SteelSeries-Arctis-5.html 1
basilis_k6 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 hs70 λένε οτι ειναι πολύ καλα. και εγω θα ηθελα να απαλλαγώ απο το καλωδιο παντως.. 1
donblunts Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Στο gaming πάντως, Με ενεργοποιημένο το surround 7.1 έχει καθυστέρηση. Μόλις το βγάζεις οφ, όλα πόπα μαν. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δε χρησιμοποιώ το Virtual surround καθόλου. Φυσικά τα ακουστικά είναι ένα είδος γάμου γιατι δε θα μπορέσω να τα αλλάξω αν δε μείνω ικανοποιημένος. Να αναφέρω ότι αγορά θα γίνει από Public λόγω πιστωτικού. Είδα τα Orbit και Orbit S που ανακοίνωσαν αλλά 300$ αρχική μιεχ
Dr.Tesla Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Να αναφέρω ότι αγορά θα γίνει από Public λόγω πιστωτικού. Αυτό σε δεσμεύει πάαααρα πολύ... από επιλογές γύρω στα 100. Ακυρώνεις τις επιλογές σε sennheiser , και όποιο HiFi Audio Technica combo θα μπορούσες να κάνεις με κάποιο modmic/vmoda. Σαν καλύτερη επιλογή είναι τα alpha pro , που έχουν καλύτερο imaging και πιο στενο sound stage. Το revolver πάει σε λιγότερα details και περισσότερους ήχους , με αρκετά καλύτερο μικρόφωνο όμως. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε Αυτό σε δεσμεύει πάαααρα πολύ... από επιλογές γύρω στα 100. Ακυρώνεις τις επιλογές σε sennheiser , και όποιο HiFi Audio Technica combo θα μπορούσες να κάνεις με κάποιο modmic/vmoda. Σαν καλύτερη επιλογή είναι τα alpha pro , που έχουν καλύτερο imaging και πιο στενο sound stage. Το revolver πάει σε λιγότερα details και περισσότερους ήχους , με αρκετά καλύτερο μικρόφωνο όμως. Καλά δε με ενοχλεί να ανέβω και λίγο, μέχρι 140-150 πχ, ξέρω για τα Sennheiser ωστόσο νομίζω θέλει 2-3 έξτρα για να παίξει; Με έχει ψήσει το παλικάρι παραπάνω για ασύρματα Logitech ωστόσο δε ξέρω και τι λένε απέναντι στον ήχο των Cloud II που τον θεωρώ παρά καλό. Με νοιάζει να είναι δυνατά και να πιάνει τις λεπτομέρειες, τα βήματα όσο πιο δυνατά γίνεται και σε όσο μεγαλύτερη απόσταση γίνεται ( PUBG). Το μικρόφωνο αδιάφορο προφανώς Όποτε από αυτά που λες διαλέγω τα Άλφα; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από thetiesthatbind
pirmen56 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Δε χρησιμοποιώ το Virtual surround καθόλου. Φυσικά τα ακουστικά είναι ένα είδος γάμου γιατι δε θα μπορέσω να τα αλλάξω αν δε μείνω ικανοποιημένος. Να αναφέρω ότι αγορά θα γίνει από Public λόγω πιστωτικού. Είδα τα Orbit και Orbit S που ανακοίνωσαν αλλά 300$ αρχική μιεχ Έδωσες αρκετά λεφτά για επεξεργαστή και κάρτα επειδή ξέρεις ότι θα σου δώσουν μεγαλύτερη απόλαυση από μια κάρτα και cpu των 280€. Αν σου πει κάποιος ότι είσαι θύμα που πήρες κάρτα πάνω από τα 280€ ξέρεις ότι λέει μπούρδες, γιατί έχεις εμπειρία. Ας παραβλέψουμε ότι αυτά τα ακουστικά έχουν 300$ γιατί είναι planar magnetic. Δηλαδή τεχνολογία με αρκετά μεγαλύτερο κόστος κατασκευής(και ανάγκες ποιοτικού ελέγχου). Αν έβλεπες ταινία ή έπαιζες game με καλά ανοικτά(οπωσδήποτε) ακουστικά, κάποια ενίσχυση και surround της προκοπής(dolby headphone, ή αυτό του sennheiser GSX 1000) θα είχες σήμερα τελείως διαφορετική άποψη για τον surround ήχο και το τι θεωρείται υπερτιμημένο. Το surround είναι software και το βρίσκεις τζάμπα σε open source λύσεις και "θείο". Μένουν μόνο το amp και τα ακουστικά. Αν δεν με πιστεύεις άκου τις απόψεις του Dmitry από το hardwarecanucks που έχει ακούσει σχεδόν τα πάντα σε headphones. Ειδικά τις απόψεις του για εμπειρία gaming μαζί με ανοικτό ακουστικό. Τέσπα, στα χρήματα που θες νομίζω ότι τα logitech G633 είναι καλή λύση. Η logitech πια κοντράρει και ξεπερνα την kingston(hyperx). Τα cloud έχουν ψιλομάπα κάρτα 7.1. Το ανέφερε ο ανωτέρω σε σχετικό του review. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Έδωσες αρκετά λεφτά για επεξεργαστή και κάρτα επειδή ξέρεις ότι θα σου δώσουν μεγαλύτερη απόλαυση από μια κάρτα και cpu των 280€. Αν σου πει κάποιος ότι είσαι θύμα που πήρες κάρτα πάνω από τα 280€ ξέρεις ότι λέει μπούρδες, γιατί έχεις εμπειρία. Ας παραβλέψουμε ότι αυτά τα ακουστικά έχουν 300$ γιατί είναι planar magnetic. Δηλαδή τεχνολογία με αρκετά μεγαλύτερο κόστος κατασκευής(και ανάγκες ποιοτικού ελέγχου). Αν έβλεπες ταινία ή έπαιζες game με καλά ανοικτά(οπωσδήποτε) ακουστικά, κάποια ενίσχυση και surround της προκοπής(dolby headphone, ή αυτό του sennheiser GSX 1000) θα είχες σήμερα τελείως διαφορετική άποψη για τον surround ήχο και το τι θεωρείται υπερτιμημένο. Το surround είναι software και το βρίσκεις τζάμπα σε open source λύσεις και "θείο". Μένουν μόνο το amp και τα ακουστικά. Αν δεν με πιστεύεις άκου τις απόψεις του Dmitry από το hardwarecanucks που έχει ακούσει σχεδόν τα πάντα σε headphones. Ειδικά τις απόψεις του για εμπειρία gaming μαζί με ανοικτό ακουστικό. Τέσπα, στα χρήματα που θες νομίζω ότι τα logitech G633 είναι καλή λύση. Η logitech πια κοντράρει και ξεπερνα την kingston(hyperx). Τα cloud έχουν ψιλομάπα κάρτα 7.1. Το ανέφερε ο ανωτέρω σε σχετικό του review. Όπως είπα με νοιάζει να ακούω δυνατά τους ήχους και τα βήματα όσο πιο μακριά γίνεται. Ειδικά στο PUBG που παίζω αρκετές ώρες την ημέρα. Διάβασα ότι τα Cloud Alpha είναι ένα κλικ πιο πάνω από τα Cloud II και το Public τα έχει στην ίδια τιμή, οπότε δε θα με χαλούσε να αλλάξω από Cloud II σε Alpha. Από εκεί και πέρα εφόσον είναι καλύτερα και πιο ποιοτικά τα Wireless G533 να δώσω τα 50€ επιπλέον και να πάω σε αυτά αντί για τα Alpha. Από ότι καταλαβαίνω τα Alpha > Revolver σε αίσθηση ήχου παρά τη διαφορά στην τιμή. Προέρχομαι και απο Razer Kraken V1, V2 τα οποία πλέον θεωρώ σκουπίδια σαν ακουστικά. Οπότε συνοψίζοντας, πλέον είμαι ανάμεσα στα Cloud Alpha, μετά από μικρή έρευνα απέκλεισα τα Revolver, και τα G533. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από thetiesthatbind
pirmen56 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Όπως είπα με νοιάζει να ακούω δυνατά τους ήχους και τα βήματα όσο πιο μακριά γίνεται. Ειδικά στο PUBG που παίζω αρκετές ώρες την ημέρα. Διάβασα ότι τα Cloud Alpha είναι ένα κλικ πιο πάνω από τα Cloud II και το Public τα έχει στην ίδια τιμή, οπότε δε θα με χαλούσε να αλλάξω από Cloud II σε Alpha. Από εκεί και πέρα εφόσον είναι καλύτερα και πιο ποιοτικά τα Wireless G533 να δώσω τα 50€ επιπλέον και να πάω σε αυτά αντί για τα Alpha. Από ότι καταλαβαίνω τα Alpha > Revolver σε αίσθηση ήχου παρά τη διαφορά στην τιμή. Προέρχομαι και απο Razer Kraken V1, V2 τα οποία πλέον θεωρώ σκουπίδια σαν ακουστικά Αν σε ενδιαφέρουν footsteps, positioning και τα σχετικά σημαίνει ότι δίνεις βάρος σε competitive games. Το βασίλειο των περισσότερων open headphones, μιας και η έκταση του μπάσου δεν μετράει τόσο(υπάρχουν όμως και φθηνά με καλό μπάσο). Επίσης, το surround θα σου δώσει διαγώνιους ήχους όπως και την αίσθηση της απόστασης. Δεν μπορείς να το ακούσεις αυτό με stereo. Αν δεν σου αρέσει το surround γιατί π.χ. είναι μπουκωμένος ο ήχος εκεί μάλλον είναι πρόβλημα των ακουστικών(ειδικά τα ανοικτά δεν έχουν τέτοιο θέμα) ή και μέτριας κάρτας. Σε κλειστου τύπου τα G633 και G933 έχουν πολύ φλατ απόκριση και τονισμένα πρίμα για να ακούς καλύτερα τέτοιους ήχους. Δεν βλέπω τη γούβα που έχουν πολλά hyperx στα 4Khz και μπορεί να κάνει ήχους από γεμιστήρες και footsteps να ακούγονται απομάκροι. Από κει και πέρα μειώνεις το μπάσο με το απλό EQ που έχουν για να δώσεις έμφαση στους ήχους που θες. εδιτ: και τα G533 είναι καλά Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από pirmen56
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Αν σε ενδιαφέρουν footsteps, positioning και τα σχετικά σημαίνει ότι δίνεις βάρος σε competitive games. Το βασίλειο των περισσότερων open headphones, μιας και η έκταση του μπάσου δεν μετράει τόσο(υπάρχουν όμως και φθηνά με καλό μπάσο). Επίσης, το surround θα σου δώσει διαγώνιους ήχους όπως και την αίσθηση της απόστασης. Δεν μπορείς να το ακούσεις αυτό με stereo. Αν δεν σου αρέσει το surround γιατί π.χ. είναι μπουκωμένος ο ήχος εκεί μάλλον είναι πρόβλημα των ακουστικών(ειδικά τα ανοικτά δεν έχουν τέτοιο θέμα) ή και μέτριας κάρτας. Σε κλειστου τύπου τα G633 και G933 έχουν πολύ φλατ απόκριση και τονισμένα πρίμα για να ακούς καλύτερα τέτοιους ήχους. Δεν βλέπω τη γούβα που έχουν πολλά hyperx στα 4Khz και μπορεί να κάνει ήχους από γεμιστήρες και footsteps να ακούγονται απομάκροι. Από κει και πέρα μειώνεις το μπάσο με το απλό EQ που έχουν για να δώσεις έμφαση στους ήχους που θες. εδιτ: και τα G533 είναι καλά Ναι προφανώς και δε με ενδιαφέρουν τα μπάσα. Παίζω competitive FPS games όπως εύστοχα είπες. Για αυτό και είμαι ανάμεσα στα HyperX Cloud Alpha Pro (όπως είπα από τα Cloud II ειμαι παραπάνω απο ικανοποιημένος (τα καλύτερα που είχα) και τα Wireless G533 της Logitech που απλά "αλλάζει" την εμπειρία μου η ανυπαρξία του καλωδίου. Τώρα το tweaking του ήχου δε ξέρω από που να το κάνω για να ενισχύσω κάποιους ήχους (όπως πχ τα βήματα) και ποιες ρυθμίσεις να ανεβάσω/κατεβάσω από το EQ των Windows υποθέτω (;). Default που τα τρέχω τα Cloud II με την USB κάρτα τους ειναι πολύ κομπλέ και ακούω σε ικανοποιητική απόσταση τα βήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα