Moderators Malthador Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μόλις γείωσα προσφορά για 100 Mbps επειδή μου είπε η κοπέλα ότι πρέπει να μεταβώ σε κατάστημα Cosmote ή Γερμανός και να επιστρέψω το παλιό router. Της είπα να το στείλω πίσω με την ίδια courier που θα μου φέρει το καινούριο και μου είπαν ότι δεν είναι αυτή η διαδικασία. Της πρότεινα επίσης να το στείλω πίσω με άλλη courier (με χρέωση δική τους) και επίσης μου είπε ότι δεν είναι εφικτό. Παλιότερα είχα τσακωθεί για το ίδιο θέμα και μετά από πολλούς τσακωμούς έστειλαν αυτοί courier και το παρέλαβε από το χώρο μου. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που αναφέρει ότι πρέπει να χάνω το χρόνο μου για να τους επιστρέφω πίσω τον παλιό εξοπλισμό; 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 5 minutes ago, Malthador said: Μόλις γείωσα προσφορά για 100 Mbps επειδή μου είπε η κοπέλα ότι πρέπει να μεταβώ σε κατάστημα Cosmote ή Γερμανός και να επιστρέψω το παλιό router. Της είπα να το στείλω πίσω με την ίδια courier που θα μου φέρει το καινούριο και μου είπαν ότι δεν είναι αυτή η διαδικασία. Της πρότεινα επίσης να το στείλω πίσω με άλλη courier (με χρέωση δική τους) και επίσης μου είπε ότι δεν είναι εφικτό. Παλιότερα είχα τσακωθεί για το ίδιο θέμα και μετά από πολλούς τσακωμούς έστειλαν αυτοί courier και το παρέλαβε από το χώρο μου. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που αναφέρει ότι πρέπει να χάνω το χρόνο μου για να τους επιστρέφω πίσω τον παλιό εξοπλισμό; Δεν χρειάζεσαι να τρελαίνεσαι! Υπάρχουν καταστήματα cosmote & Γερμανός σε κάθε τετράγωνο που είναι ανοιχτά μέχρι το βράδυ (και Σάββατα) και μπορείς απλά να αφιερώσεις 5 λεπτά και να τους το επιστρέψεις. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 36 minutes ago, billdanos said: Δεν χρειάζεσαι να τρελαίνεσαι! Υπάρχουν καταστήματα cosmote & Γερμανός σε κάθε τετράγωνο που είναι ανοιχτά μέχρι το βράδυ (και Σάββατα) και μπορείς απλά να αφιερώσεις 5 λεπτά και να τους το επιστρέψεις. Ή μπορούν πολύ απλά να στείλουν αυτοί μια courier για να μην ξεβολευτώ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, Malthador said: Ή μπορούν πολύ απλά να στείλουν αυτοί μια courier για να μην ξεβολευτώ. Υπερβολές! 😛 3
prometheas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πες τους να στείλουν μια δίμετρη ξανθιά η μελαχρινή (δεν ξέρω τα γούστα σου) για να τον πάρει (τον εξοπλισμό) Πάντως για να είμαστε λίγο ρεαλιστές, αν δεν μένεις σε κανένα κατσάβραχο, είναι πιο εύκολο να βρείς κατάστημα Γερμανός ή ΟΤΕ παρά περίπτερο. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από prometheas
donblunts Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Η μπορείς πολύ απλά να πεταχτείς σε ένα κατάστημα και να τους το αφήσεις. Νομίζω περισσότερη ώρα ξόδεψες στο τηλέφωνο, παρά να πας και να τους το δώσεις. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μην ξεχάσει να ζητήσει και την απόδειξη της επιστροφής γιατί μου τη ζητησαν από το 13888 για αποχρεωση της μλκιας του plus
manoskaradimos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δυστυχώς είναι στους όρους του συμβολαίου σου και δεν ξέρω αν γίνετε κάτι προς αυτό. Εγώ όπου έφυγα από τον (π)ΟΤΕ και δεν τους πήγα το router και μου το χρέωσαν 35€ στον λογαριασμό... Όχι βέβαια ότι πήγα ποτέ να τα πληρώσω.... Βασικά όμως θα έπρεπε να μπορούν να το πάρουν και αλλιώς. Πες ότι δεν μπορώ να το πάω στο κατάστημα (έχω μαλώσει με τον franchisee πχ)... Θα έπρεπε να υπάρχουν εναλλακτικές (όπως στην Cyta) οπου στέλνουν courier να σου το πάρει.... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά, δεν με ενδιαφέρει να πάω σε κατάστημα, έχω κατάστημα στα 2 λεπτά με τα πόδια από το μαγαζί μου, η συμπεριφορά με ενοχλεί. Δεν γουστάρω να με αναγκάσουν να μπω σε κατάστημά τους εκβιαστικά. 20 hours ago, donblunts said: Νομίζω περισσότερη ώρα ξόδεψες στο τηλέφωνο, παρά να πας και να τους το δώσεις. Το αστείο είναι ότι αυτοί με κάλεσαν για να μου δώσουν προσφορά και αφού τα είχαμε συμφωνήσει όλα, μου λέει ότι θα μου στείλουν καινούριο router και το παλιό θα πρέπει να το επιστρέψω μόνος μου σε κατάστημα, πράγμα που φυσικά και αρνήθηκα. 18 hours ago, Mhlogiatros said: Μην ξεχάσει να ζητήσει και την απόδειξη της επιστροφής γιατί μου τη ζητησαν από το 13888 για αποχρεωση της μλκιας του plus Μια φορά παλιότερα την έχω ξαναπατήσει έτσι, με χρέωσαν ένα 35άρι και αφού έγινε της π******ς με το helpdesk εν τέλει έστειλαν courier και πήρε τον εξοπλισμό. 18 hours ago, manoskaradimos said: Δυστυχώς είναι στους όρους του συμβολαίου σου και δεν ξέρω αν γίνετε κάτι προς αυτό. Εγώ όπου έφυγα από τον (π)ΟΤΕ και δεν τους πήγα το router και μου το χρέωσαν 35€ στον λογαριασμό... Όχι βέβαια ότι πήγα ποτέ να τα πληρώσω.... Ναι, υπάρχει όρος που αναφέρει ότι πρέπει να επιστραφεί ο παλιός εξοπλισμός, απολύτως κατανοητό. Υπάρχει όμως όρος που λέει ότι πρέπει να επιστραφεί με δικό μου κόπο και δική μου επιβάρυνση; Δε νομίζω.
donblunts Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Παιδιά, δεν με ενδιαφέρει να πάω σε κατάστημα, έχω κατάστημα στα 2 λεπτά με τα πόδια από το μαγαζί μου, η συμπεριφορά με ενοχλεί. Δεν γουστάρω να με αναγκάσουν να μπω σε κατάστημά τους εκβιαστικά. Αδερφέ συμφωνώ, αλλα απο πάνω ανέφεραν οτι είναι μεσ'στο συμβόλαιο η επιστροφή του εξοπλισμού.
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα παλιά τα κάνουν "'rectified" και τα στέλνουν σε τρίτες χώρες ; Για κέρδος 10 ευρό της Deutsche Telekom σου φορτώνουν εν γνώση τους προβληματικό ρουτερ αυτή η συμπεριφορά με ενοχλεί . Και δε σε αφήνουν να αγοράσεις πίσω το παλιό άμα έχεις πρόβλημα οι ξεφτίλες . Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
alkis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Εμενα σε προβλημα με το huaweii ha35 αλλαγη ρουτερ, το γυρισα πισω μεσω του κουριερ. Και μαλιστα μου το προτειναν αυτοι.
Cosbuster Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουν μερικοί με τα 20-30 ευρώ που δίνουν για μια γραμμή, μασαζάκι πάντως δεν έχει. Αφού έχεις τόσο κοντά το κατάστημα, θα είχε τελειώσει η διαδικασία αμέσως αντί να τσακώνεσαι στο τηλέφωνο και να εκνευρίζεσαι, να ζαλίζεις έναν υπάλληλο για το τίποτα και να παραπονιέσαι σε ένα φόρουμ χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αν όντως το γράφει και στο συμβόλαιο όπως αναφέρεται πιο πάνω, τόσο το χειρότερο. Να διαβάζουμε πριν βάλουμε υπογραφή 1
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ελα τώρα δεν είσαι και χτεσινός ξέρεις ακριβώς ότι μιλάω για το plus . ΟΤΕ η πιο σταθερή σας σχέση Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
adsl2+ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Τότε γιατί σκας αφού την ξέρεις την διαδικασία σύμφωνα με αυτά που έγραψες [ Μια φορά παλιότερα την έχω ξαναπατήσει έτσι, με χρέωσαν ένα 35άρι και αφού έγινε της π******ς με το helpdesk εν τέλει έστειλαν courier και πήρε τον εξοπλισμό.]
Προτεινόμενες αναρτήσεις