voltmod Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Το sub-brand της Dell ανακοίνωσε το ελαφρύτερο 17-ιντσών gaming notebook στη γκάμα της, το Alienware m17, το οποίο έρχεται επιπλέον με σημαντικές αλλαγές στον εξοπλισμό του. Εξοπλισμένο με οθόνη 17,3 ιντσών και με ray tracing-capable επεξεργαστή γραφικών τύπου Nvidia RTX, το Alienware m17 είναι σχετικά κομψό για την κατηγορία του –χάρη στον βιομηχανικό σχεδιασμό «Epic» με κράμα μαγνησίου και χάλκινα στοιχεία σε συγκεκριμένα δομικά στοιχεία του πλαισίου του - με μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη και βάρος περίπου 2,63 κιλά. Το Alienware m17 μπορεί να εξοπλιστεί με επεξεργαστή 8ης γενιάς Intel Core μέχρι και τον εξαπύρηνο Core i9-8950HK, με GeForce RTX 2080 Max-Q, 2070 Max-Q ή 2060 και με οθόνη ανάλυσης 1080p ή 4Κ που όμως περιορίζεται, και στις δύο περιπτώσεις, στα 60Hz (προσφέρεται και με 1440p Anti-Glare TN panel 120Hz). Ο φορητός υπολογιστής της Alienware μπορεί να εξοπλιστεί με 8GB, 16GB ή 32GB DDR4-2666 RAM και με έως και 1TB PCIe M.2 SSD. Προαιρετικά επίσης μπορεί να ενσωματώνει μπαταρία 90WHr. Χάρη στην τεχνολογία Cryo-Tech 2.0, όλες οι επιφάνειες του φορητού υπολογιστή της Alienware διατηρούνται σε χαμηλές θερμοκρασίες και την απόδοση του πάντα σε υψηλό επίπεδο. Επιπλέον, διαθέτει «customizable lighting» Alienware FX έξι ζωνών, συμπεριλαμβανομένων του πληκτρολογίου, του power button και του λογότυπου «Alien». Το laptop θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς Epic Silver και Nebula Red με τιμές από $1650 και με την διαθεσιμότητα του να ξεκινάει από την 21η Ιανουαρίου. Το μικρότερου μεγέθους m15 πάντως, όχι μόνο μπορεί να εξοπλιστεί με τον ίδιο επεξεργαστή Core i9 ή με dedicated κάρτα γραφικών τύπου GeForce RTX, αλλά είναι δυνατόν να εξοπλιστεί με οθόνη 4K HDR καθώς και με οθόνη 1080p στα 144Hz για ομαλότερη εμπειρία gaming. Να αναφέρουμε ότι παρέχεται συμβατότητα με τον Graphics Amplifier (εξωτερική κάρτα γραφικών). Οι τιμές για το Alienware m15 ξεκινούν από τα $1580 και όπως και το μεγαλύτερο αδερφάκι του, η διαθεσιμότητα του ξεκινάει από τις 21 Ιανουαρίου. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Agony Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Laptop και gaming δεν το καταλαβα ποτε . 6 5 1 2
forgotten Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Agony είπε Laptop και gaming δεν το καταλαβα ποτε . επειδη προφανως δεν ταξιδευεις συνεχως ,εγω 2-3 φορες τον μηνα βρισκομαι εκτος σπιτιου και παιρνω το gaming laptop μαζι μου ,για μενα υπαρχει χρησιμοτητα με καποιες παραχωρησεις . ουκ εξ ιδιων κρινωμε τα αλλοτρια . Στο θεμα μας καλα τα alienware αλλα πολυ τσιμπημενα σε τιμες , παλια ισως αγοραζα αλλα τωρα βρισκω clevo custom laptop σε λογικοτερες τιμες ... 4 1
Istros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Core i9,32Gb ram,1tb ssd,4K,η 1080 στα 144hz,Nvidia Rtx δεν θες κάτι άλλο το θέμα είναι η τιμή για το συγκεκριμένο Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από Istros 1
nikosjc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί ότι είναι για "gaming" πρέπει να είναι χοντροκομμένο και άσχημο! Τεράστια ποντίκια και πληκτρολόγια, με φωτάκια, τεράστια λαπτοπ με design 20 χρόνια πίσω, άσχημες οθόνες με τεράστια bezels, κλπ... 2
Agony Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, forgotten είπε επειδη προφανως δεν ταξιδευεις συνεχως ,εγω 2-3 φορες τον μηνα βρισκομαι εκτος σπιτιου και παιρνω το gaming laptop μαζι μου ,για μενα υπαρχει χρησιμοτητα με καποιες παραχωρησεις . ουκ εξ ιδιων κρινωμε τα αλλοτρια . Στο θεμα μας καλα τα alienware αλλα πολυ τσιμπημενα σε τιμες , παλια ισως αγοραζα αλλα τωρα βρισκω clevo custom laptop σε λογικοτερες τιμες ... και με την μπαταρια τι κανεις ? παιζεις 30-40 λεπτα και τελος ? Αν εχει ρευμα γιατι να μην εχεις ένα mini pc που είναι ποιο μικρο? Και ένα VR headset , η ένα portable projector με μπαταρια η όχι ? Ρωταω δεν ξερω…. Θα ηταν πχ ωραιο να εχεις το λαπτοπ και να παιζεις εκει που θες χωρις ρευμα κτλ. Αν όμως κατσεις σε δωματιο τοτε θα εχει μια TV να συνδεσεις το mini box . Η εστο αν δεν εχει TV , όπως ειπα εχεις ένα VR headset η ένα mini projector . Λεω εγω τωρα... 3
weros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Πωωωω θελω ενα εχω κρατησει λεφτα ηταν να παρω το macbook 2018 core i9 αλλα μετα τα προβληματα που εβγαζε ειπα να προσανατολιστο αλλου αλλα πλεον περιμενω ddr5
Agony Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, nikosjc είπε Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί ότι είναι για "gaming" πρέπει να είναι χοντροκομμένο και άσχημο! Τεράστια ποντίκια και πληκτρολόγια, με φωτάκια, τεράστια λαπτοπ με design 20 χρόνια πίσω, άσχημες οθόνες με τεράστια bezels, κλπ... Άλλο και αυτό παλη , εψαχνα να βρω κατι με καλα χαρακτηριστικα σε Οθονη , και οι περισσοτερες είναι με χρωματα , λαμπάκια και σχεδιασμο extreme, Gaming και Elegant δεν παει? 2
dimips Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Ξεκινάει απ τα 1650 σημαίνει ότι τόσο θα έχει με i5 8ης γενιάς - 2060-8ρα ram-256ssd. Αρχικά υποθέτω ότι τα gaming laptop απευθύνονται σε φοιτητές ή freelancers αλλά με τέτοιες τιμές χρειάζεσαι είτε φοιτητικό δάνειο είτε να δουλεύεις 2 μήνες σερί για να πάρεις λαπτοπ.
TechGuruis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 να βάζεις τόσο δυνατό hardware και να παίζεις σε τι ανάλυση ρε παιδιά? τι να πω
forgotten Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Agony είπε και με την μπαταρια τι κανεις ? παιζεις 30-40 λεπτα και τελος ? Αν εχει ρευμα γιατι να μην εχεις ένα mini pc που είναι ποιο μικρο? Και ένα VR headset , η ένα portable projector με μπαταρια η όχι ? Ρωταω δεν ξερω…. Θα ηταν πχ ωραιο να εχεις το λαπτοπ και να παιζεις εκει που θες χωρις ρευμα κτλ. Αν όμως κατσεις σε δωματιο τοτε θα εχει μια TV να συνδεσεις το mini box . Η εστο αν δεν εχει TV , όπως ειπα εχεις ένα VR headset η ένα mini projector . Λεω εγω τωρα... κραταει 2 ωρες το λαπτοπ μου , για μενα εχει σημασια η φορητοτητα ,ενα μινι pc εχει αρκετο ογκο ακομα και τα zbox που υποθετικα εχουν καλη καρτα γραφικων χρειαζονται συνεχομενο ρευμα και οθονη και για μενα προυποθετουν περισοτερη φασαρια για να ενωσω περιφερειακα κλπ , καταργειτε αμεσα η χρηστικοτητα του plug n play 1
Pokemon640 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, Agony είπε και με την μπαταρια τι κανεις ? παιζεις 30-40 λεπτα και τελος ? Αν εχει ρευμα γιατι να μην εχεις ένα mini pc που είναι ποιο μικρο? Και ένα VR headset , η ένα portable projector με μπαταρια η όχι ? Ρωταω δεν ξερω…. Θα ηταν πχ ωραιο να εχεις το λαπτοπ και να παιζεις εκει που θες χωρις ρευμα κτλ. Αν όμως κατσεις σε δωματιο τοτε θα εχει μια TV να συνδεσεις το mini box . Η εστο αν δεν εχει TV , όπως ειπα εχεις ένα VR headset η ένα mini projector . Λεω εγω τωρα... exm, hello... 2019, πλέον τάχεις όλα σε 1 Alienware (η αντίστοιχο), πατάς το ON και είσαι έτοιμος. Τι projectors, VR, mini pc και κουραFXαλα ; τα 30-40 λεπτά που τα είδες ; η αυτονομία είναι αρκετά μεγαλύτερη από ώρα και έχουν τις ανάλογες μπαταρίες πάνω, στην ανάγκη κρατάς 2η μαζί σου και έχεις άλλο τόσο.
gregory22 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, forgotten είπε επειδη προφανως δεν ταξιδευεις συνεχως ,εγω 2-3 φορες τον μηνα βρισκομαι εκτος σπιτιου και παιρνω το gaming laptop μαζι μου ,για μενα υπαρχει χρησιμοτητα με καποιες παραχωρησεις . ουκ εξ ιδιων κρινωμε τα αλλοτρια . Στο θεμα μας καλα τα alienware αλλα πολυ τσιμπημενα σε τιμες , παλια ισως αγοραζα αλλα τωρα βρισκω clevo custom laptop σε λογικοτερες τιμες ... δεν αντέχεις δίχως gaming ούτε τόσο δηλαδή? 1
nero62 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, forgotten είπε επειδη προφανως δεν ταξιδευεις συνεχως ,εγω 2-3 φορες τον μηνα βρισκομαι εκτος σπιτιου και παιρνω το gaming laptop μαζι μου ,για μενα υπαρχει χρησιμοτητα με καποιες παραχωρησεις . ουκ εξ ιδιων κρινωμε τα αλλοτρια . Στο θεμα μας καλα τα alienware αλλα πολυ τσιμπημενα σε τιμες , παλια ισως αγοραζα αλλα τωρα βρισκω clevo custom laptop σε λογικοτερες τιμες ... Μα τώρα σοβαρά? συγκρίνεις τα allieneware με turbox? Για το όνομα του Θεού ρε παιδιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα