Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα και ελπιζω να με βοηθησετε να το λυσω.
Λοιπον ειχα κατι παλια ηχεια 2,1 logitech αν θυμαμαι καλα και μετα απο 6 μηνες χρησει αρχισε και εκαναν θορυβο σκεφτηκα οτι τα εφαγαν τα ψωμια του (6 μηνες μονο ηχειο γιατι ειχχε φαει το καλοδιο το σκυλι μου) και αλλαξα πηρα zelor trust συνεχισε και εκαναν θορυβο αμεσως σκεφτηκα οτι μπορει να ηταν ελατοματικα (κοτσοβολος) η η μητρικη μου τα φτηνει σιγα σιγα.
πηγα τα αλλαξα πηρα αλλα και παλι μου κανει το ιδιο προβλημα
Μου σφυριζει συνεχεια, το βγαζω το "τζακ" απο την τρυπα τις μητρικης παλι κανει θορυβο αλλαζω τα καλοδια κοκκινο με ασπρο παλι κανουν θορυβο
Βγαζω εντελος το καλοδιο που πηγαινει απο το γουφερ στο pc παλι κανει θορυβο...
Εχω αλλαξει Ολοκληρο pc με κατεβασμενα drivers klp παλι κανει θορυβο.
τι μπορει να φταιει???
Μηπως η οθονη απο το pc δημιουργει παραμβολες και τι κανω σε αυτη την περιπτωση.
Μηπως φταιει ο πυργος που ειναι διπλα στο ηχειο??
πως το φτιαχνω αυτο γιατι βαζω raining blood και ακουγεται απο την οθονη... 0 ευχαριστηση για τους γειτονες..
σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Πολυ πιθανον αν δεν εχεις συνδεσει καποιο μικροφωνο να ειναι συχνοτητα απο τα ρευματα.Οποτε εχουν θεμα τα ηχεια τα ιδια και τιποτα αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο θόρυβος δεν είναι πάντα απαραίτητο να προέρχεται από το κύκλωμα ήχου και τις σχετικές συνδέσεις.

Συχνά προέρχεται από την τροφοδοσία σε ρεύμα, πολύ σύνηθες φαινόμενο σε μικρά ηχεία pc που συνδέονται μεν με mini jack στην κάρτα ήχου, αλλά το ρεύμα το παίρνουν μέσω usb (εκεί η λύση είναι η χρήση ενός φορτιστή με έξοδο usb, όπως των κινητών, και η σύνδεση απευθείας στην πρίζα).

Μιας και μιλάς για σετ 2.1 υποθέτω ότι έχει αυτόνομο φις τροφοδοσίας. Δοκίμασε να το βάλεις απευθείας σε πρίζα και όχι στο πολύπριζο του pc, εν ανάγκη με μπαλαντέζα, για να δοκιμάσεις αν εμμένει ο θόρυβος.

Επεξ/σία από dimitris459

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...