Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας εχω ένα φορητο υπολογιστη nuc το NUC5i5RYH, και αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα. Θελω να συνδεσω ένα ασυρματο ποντικι με το φλασακι του και ενώ δουλευει όταν είναι πολύ κοντα μολις απομακρινεται εστω και 30 ποντους από τον υπολογιστη χανει το σημα του. εχω δοκιμασει και άλλο ποντικι και παλι το ιδιο ενώ σε αλλους μεγαλους υπολογιστες δουλευουν αψογα. Επισης εχω και ένα Bluetooth ποντικι και αυτό δουλευει και από μακρια με το ενσωματωμενο buetooth του υπολογιστη αλλα επειδή χρησιμοποιώ και πληκτρολογιο Bluetooth και τα δυο μαζι δεν δουλεουν σωστα, κολλαει το βελακι του ποντικιου συχνα, γι αυτό και θελω να βαλω άλλο ποντικι με φλασακι που να μην είναι Bluetooth αλλα δεν πιανει από αποσταση. Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτό? η αν υπαρχει καποια ρυθμιση στο bios η καπου αλλου? Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αν είναι και τα 2 σήματα στα 2.4 μπορεί να χτυπάει το εσωτερικό BT στην συχνότητα του ποντικιού και να σου τα κάνει μπάχαλο (δεν μου έχει τύχει βέβαια). Δοκίμασε να βάλεις μια προέκταση USB μισό-ένα μέτρο και τράβα το μακρυά απο το NUC, εκεί βάλε τον δέκτη και δοκίμασε πάλι, αν πιάνει κανονικά έχει θέμα με παρεμβολές απο το άλλο σήμα, αν κάνει τα ίδια δες για bios update ή μέτρα την τάση της USB μπας και υπάρχει εκεί θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...