GadgetakiasGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Γεια σας. Βασικά, έχω ένα desktop με αυτή τη motherboard και ψάχνω να του αναβαθμίσω την ψύχτρα cpu από την stock που έχει από μόνη της αλλά δεν έχω κατορθώσει να βρω στο internet λίστα με συμβατές aftermarket ψύκτρες . Αν κάποιος γνωρίζει κάποια καλή και αξιόπιστη ψύκτρα ή ξέρει κάποιο site που να έχει ψύκτρες συμβατές με αυτή τη motherboard , θα με βοηθούσε πάρα πολύ .
Liapisftw Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Από ότι βλέπω είναι socket 1366. Οποιαδήποτε ψυκτρα συμβατή με αυτό το σόκετ σου κάνει. 1
GadgetakiasGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μακάρι γιατί κοιτούσα μια συγκεκριμένη ψύκτρα συμβατή με το socket ( cooler master hyper 212 evo) αλλά έχω διαβάσει στο skroutz και γενικότερα οτί είναι λίγο ογκώδης ψύκτρα
ultraex2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, GadgetakiasGR είπε Μακάρι γιατί κοιτούσα μια συγκεκριμένη ψύκτρα συμβατή με το socket ( cooler master hyper 212 evo) αλλά έχω διαβάσει στο skroutz και γενικότερα οτί είναι λίγο ογκώδης ψύκτρα Heat Sink Dimensions 116 x 51 x 159 mm (4.6 x 2.0 x 6.3 in) bro !!! σε γενικες γραμμες δε ειναι ιδιαιτερα ογκωδης σε σχεση με καποιες αλλες αλλα και οι επιλογες σου βεβαια δε θα ειναι και πολλες χωρις να το εχω ψαξει εχει περασει και αρκετος καιρος οσο αφορα την καλυψη σε socket 1366 οποτε οτι βρεις στη αγορα κερδος θα ειναι Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από ultraex2003 2
GadgetakiasGR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Ωραία, ευχαριστώ πολύ . Μια άλλη ερώτηση πάνω στην ίδια μητρική , δεν υποστηρίζει sata 3 αλλά sata 2 όμως έχει μια υποδοχή για pci express x4 . Αν αγοράσω αυτό εδώ https://www.techstores.gr/controller-pci-icybox-ib-pci209-2x-m-2-ssd-sata3-pcie-x4-host.html θα μου επιτρέψει να βάλω δίσκο ssd sata 3 και να τρέχει στην ταχύτητα sata 3 και όχι στην ταχύτητα sata 2 που υποστηρίζει η μητρική ;
life is music Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Στις 11/1/2019 στις 2:46 ΠΜ, GadgetakiasGR είπε Γεια σας. Βασικά, έχω ένα desktop με αυτή τη motherboard και ψάχνω να του αναβαθμίσω την ψύχτρα cpu από την stock που έχει από μόνη της αλλά δεν έχω κατορθώσει να βρω στο internet λίστα με συμβατές aftermarket ψύκτρες . Αν κάποιος γνωρίζει κάποια καλή και αξιόπιστη ψύκτρα ή ξέρει κάποιο site που να έχει ψύκτρες συμβατές με αυτή τη motherboard , θα με βοηθούσε πάρα πολύ . αν δεν εχεις πολλα λεφτα παρε μια coolermaster 212 evo και θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα