Nikos_kl12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, insomnia888 είπε Με κατασχετηριο γίνεται. Δες την πρόσφατη υπόθεση της Athens Review of Books Ίσως και να έχεις δίκιο παρόλα αυτά εμπιστεύομαι τον δικηγόρο ο οποίος με καθησύχασε λέγοντας ότι χάσανε αυτό το δικαίωμα λόγω του ότι πέρασε το χρονικό διάστημα που μπορούσαν να κάνουν κάτι . Εννοείται ότι κρατάω κάποια επιφύλαξη και μετα την πληρωμή του ΕΣΠΑ θα το ψάξω καλύτερα
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, insomnia888 είπε Με κατασχετηριο γίνεται. Δες την πρόσφατη υπόθεση της Athens Review of Books Σωστά... Λάθος διατύπωση μου. Με κατασχετηρο μπορεί και σε ακίνητη παρουσία. 2
Nikos_kl12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, insomnia888 είπε Δικηγόρος σου ξαναλεω δεν είμαι. Απλά μου ακούγεται κάπως αυτό. Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουμε τις υπέρογκες αμοιβές δικηγόρων αφού δεν θα έχουμε να φοβηθούμε καμία συνέπεια. Μάλλον απίθανο. Απλό, αν δεν πλήρωνα μέσα σε λίγες μέρες το χρέος τον 300 ευρώ θα μπορούσαν να διεκδικησουν και τα χρήματα τον δικαστικών εξόδων με εντολή κατάσχεσης
tsipakis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 54 λεπτά πριν, whoose είπε Χρωστάω ένα χιλιαρικάκι και στις τρεις συνολικά και εκτός από τηλέφωνα εισπρακτικών δεν μου έχουν κανει κάτι. Αλλά δεν έχω και τπτ στο όνομά μου βέβαια. και εισαι περηφανος σαν Ελληναρας ε; 2
zanskou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, whoose είπε Χρωστάω ένα χιλιαρικάκι και στις τρεις συνολικά και εκτός από τηλέφωνα εισπρακτικών δεν μου έχουν κανει κάτι. Αλλά δεν έχω και τπτ στο όνομά μου βέβαια. Και μόνο που έχεις ΑΦΜ δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Αργά ή γρήγορα θα το βρεις μπροστά σου. Και αν δεν το ξέρεις γράψε στο Google "Τηλεγνους" και έλα να τα ξαναπούμε 4
insomnia888 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Nikos_kl12 είπε Απλό, αν δεν πλήρωνα μέσα σε λίγες μέρες το χρέος τον 300 ευρώ θα μπορούσαν να διεκδικησουν και τα χρήματα τον δικαστικών εξόδων με εντολή κατάσχεσης εφόσον τα 200 ευρώ αποτελούν μέρος του ποσού που επιδίκασε η Διαταγή Πληρωμής, μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματα με εντολή κατάσχεσης σε βάθος...20ετίας. Αλλά προφανώς ο δικηγόρος σου θα γνωρίζει κάποια δικλείδα. Το μόνο θέμα είναι οτι αν προχωρήσουν σε κατασχετήριο, θα πληρώσεις πολλά περισσότερα ως έξοδα ανακοπής μόνο και μόνο για να πει ο δικηγόρος σου στο δικαστήριο αυτά που είπε και σένα... Τεσπά... αυτός θα ξέρει καλύτερα 7 λεπτά πριν, zanskou είπε Και μόνο που έχεις ΑΦΜ δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Αργά ή γρήγορα θα το βρεις μπροστά σου. Και αν δεν το ξέρεις γράψε στο Google "Τηλεγνους" και έλα να τα ξαναπούμε ναι αλλά... "Υπάρχει δυνατότητα να μη διαβιβάζονται τα δεδομένα μου από την ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ στις εταιρείες κινητών επικοινωνιών; Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα εφόσον είστε ενταγμένος στο αρχείο και υποβάλλετε στην ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ «Αίτηση Εναντίωσης στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων» (Το σχετικό πρότυπο Αίτησης βρίσκεται στην κατηγορία «Υπηρεσίες»). Στην περίπτωση αυτή, σε τυχόν αναζήτηση των δεδομένων σας από άλλη εταιρεία κινητών επικοινωνιών προς την ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ, η ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ θα ενημερώνει την εταιρεία ότι δεν επιθυμείτε τη διαβίβαση των σχετικών δεδομένων σας. "
Nikos_kl12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, insomnia888 είπε εφόσον τα 200 ευρώ αποτελούν μέρος του ποσού που επιδίκασε η Διαταγή Πληρωμής, μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματα με εντολή κατάσχεσης σε βάθος...20ετίας. Αλλά προφανώς ο δικηγόρος σου θα γνωρίζει κάποια δικλείδα. Το μόνο θέμα είναι οτι αν προχωρήσουν σε κατασχετήριο, θα πληρώσεις πολλά περισσότερα ως έξοδα ανακοπής μόνο και μόνο για να πει ο δικηγόρος σου στο δικαστήριο αυτά που είπε και σένα... Τεσπά... αυτός θα ξέρει καλύτερα Οκ 22 λεπτά πριν, insomnia888 είπε εφόσον τα 200 ευρώ αποτελούν μέρος του ποσού που επιδίκασε η Διαταγή Πληρωμής, μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματα με εντολή κατάσχεσης σε βάθος...20ετίας. Αλλά προφανώς ο δικηγόρος σου θα γνωρίζει κάποια δικλείδα. Το μόνο θέμα είναι οτι αν προχωρήσουν σε κατασχετήριο, θα πληρώσεις πολλά περισσότερα ως έξοδα ανακοπής μόνο και μόνο για να πει ο δικηγόρος σου στο δικαστήριο αυτά που είπε και σένα... Τεσπά... αυτός θα ξέρει καλύτερα ναι αλλά... "Υπάρχει δυνατότητα να μη διαβιβάζονται τα δεδομένα μου από την ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ στις εταιρείες κινητών επικοινωνιών; Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα εφόσον είστε ενταγμένος στο αρχείο και υποβάλλετε στην ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ «Αίτηση Εναντίωσης στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων» (Το σχετικό πρότυπο Αίτησης βρίσκεται στην κατηγορία «Υπηρεσίες»). Στην περίπτωση αυτή, σε τυχόν αναζήτηση των δεδομένων σας από άλλη εταιρεία κινητών επικοινωνιών προς την ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ, η ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ θα ενημερώνει την εταιρεία ότι δεν επιθυμείτε τη διαβίβαση των σχετικών δεδομένων σας. " Με μια απλή αναζήτηση στο Google Μα καλά, πως γίνεται εγώ να χρωστάω 100 και εδώ να ζητάνε να πληρώσω 200; Απάτη! Ενδεχομένως είναι απάτη, όμως δυστυχώς για εσάς δεν είναι, κατά 99%. Το κεφάλαιο που αρχικά οφείλατε αναφέρεται πρώτο στην επιταγή προς εκτέλεση. Σε αυτό όμως έχουν προστεθεί τόκοι, από τότε που έπρεπε να το πληρώσετε και δεν το κάνατε, έχουν προστεθεί έξοδα για την έκδοση της διαταγής πληρωμής, έξοδα για την επίδοσή της και άλλα τέλη. Ο δικηγόρος που συνέταξε την επιταγή ( το τελευταίο αυτό φύλλο που σας λέει πόσα να πληρώσετε ) νόμιμα έχει συμπεριλάβει σε αυτήν όλα τα επιμέρους κονδύλια και γι αυτό ενώ το κεφάλαιο που χρωστούσατε ήταν αρχικά 100, με τόκους και έξοδα έχει πάει 200. Πότε πρέπει να τα πληρώσω; Καλό για εσάς θα είναι να τα πληρώσετε άμεσα, δηλαδή εντός τριών εργασίμων ημερών από τότε που ο Επιμελητής σας επέδωσε τη διαταγή πληρωμής. 22 λεπτά πριν, insomnia888 είπε εφόσον τα 200 ευρώ αποτελούν μέρος του ποσού που επιδίκασε η Διαταγή Πληρωμής, μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματα με εντολή κατάσχεσης σε βάθος...20ετίας. Αλλά προφανώς ο δικηγόρος σου θα γνωρίζει κάποια δικλείδα. Το μόνο θέμα είναι οτι αν προχωρήσουν σε κατασχετήριο, θα πληρώσεις πολλά περισσότερα ως έξοδα ανακοπής μόνο και μόνο για να πει ο δικηγόρος σου στο δικαστήριο αυτά που είπε και σένα... Τεσπά... αυτός θα ξέρει καλύτερα ναι αλλά... "Υπάρχει δυνατότητα να μη διαβιβάζονται τα δεδομένα μου από την ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ στις εταιρείες κινητών επικοινωνιών; Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα εφόσον είστε ενταγμένος στο αρχείο και υποβάλλετε στην ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ «Αίτηση Εναντίωσης στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων» (Το σχετικό πρότυπο Αίτησης βρίσκεται στην κατηγορία «Υπηρεσίες»). Στην περίπτωση αυτή, σε τυχόν αναζήτηση των δεδομένων σας από άλλη εταιρεία κινητών επικοινωνιών προς την ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ, η ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ θα ενημερώνει την εταιρεία ότι δεν επιθυμείτε τη διαβίβαση των σχ Παιδιά θα το ψάξω και άλλο με τηλέφωνα και τα λοιπά, και για οτιδήποτε νεότερο θα ξανά γράψω Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από Nikos_kl12
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, zanskou είπε Και μόνο που έχεις ΑΦΜ δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Αργά ή γρήγορα θα το βρεις μπροστά σου. Και αν δεν το ξέρεις γράψε στο Google "Τηλεγνους" και έλα να τα ξαναπούμε Θα στο χαλάσω, αλλά δεν με αγγίζουν αυτά φίλε μου. Και επειδή άλλοι με παρερμήνευσαν και με είπαν πονηρό, θα τα πληρώσω όταν έχω και με τους όρους που εγώ θέλω (10 - 15 ευρώ το μήνα) και όχι με τα νταηλίκια του κάθε δικηγορικού γραφείου. Να φοβάσαι όταν έχεις κάτι στο όνομά σου, όταν δεν έχεις αποπλήρωσέ τα όποτε έχεις, σιγά σιγά.
psmaniac1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 σου στειλαν σε καποια φαση εξωδικο με δικαστικο επιμελητη?
Κάβουρας Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Nikos_kl12 είπε Παιδιά, ενημερώθηκα από τον δικηγόρο μου. Θα τα γράψω εδω ώστε αν έχει κάποιος ίδιο πρόβλημα να το δει. Αφού του έδειξα το χαρτί και την απόδειξη πληρωμής όπου αναγράφονται και η ημερομηνίες μου είπε . Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μου ζήτησαν μόνο τα 300 ευρω για τον απλό λόγο ότι τα δικαστικά έξοδα χρεώνονται μετά από κάποιες εργάσιμες μέρες αφού δεν έχεις πληρώσει το αρχικό χρέος και αφού ξανά κάνουν κάποια δικαστική κίνηση, η οποία είναι προφανως κάποια κατάσχεση. Ευτυχώς στην περίπτωση μου πλήρωσα μέσα σε 2 μέρες από την παραλαβή της δικαστικής απόφασης. Σε περίπτωση που δεν πλήρωνα σε αυτό το διάστημα θα έπρεπε αναγκαστικά να πληρώσω και τα δικαστικά έξοδα. Και αν αδιαφορούσα ξανά, θα εκτελουσαν έκδοση κατασχετηρίου. Προφανως, η δικηγόρος πηγε να κάνει πουστριλίκη για να πάρει παραπανω λεφτα, έτσι εξηγείται το γεγονός ότι επέμενε να πάω στο κατάστημα και να τους πω να πάρουν τηλέφωνο την ίδια. Ο δικηγόρος μου με καθησύχασε ότι αφού δεν με ξανά ενόχλησαν από τότε, σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει κάποιο θέμα και έχουν χάσει το δικαίωμα να μου κάνουν το οτιδήποτε. Εδώ πρέπει να πατάει ο δικηγόρος σου. 1
Spok Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Ρώτα ένα δικό σου δικηγόρο που να ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις και προπάντων μη μασάς. Οι εταιρείες κάνουν ο.τι μπορούν για να ξεζουμίσουν τους πελάτες, εδώ σου κόβουν την σύνδεση όχι όμως και το συμβόλαιο και εξακολουθούν να σου χρεώνουν τα πάγια ενώ δεν σου παρέχουν υπηρεσίες... σε δικηγόρο έμπιστο που να ασχολείται με τέτοια θέματα λοιπόν για να προασπίσεις τα συμφέροντά σου... 14 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε Εδώ πρέπει να πατάει ο δικηγόρος σου. Κάνε τους μια αγωγή τώρα και ζήτα τους τα πολλαπλάσια για να ξεπουπουλιάσεις τα κοράκια... 1 1
Nikos_kl12 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 17 ώρες πριν, psmaniac1 είπε σου στειλαν σε καποια φαση εξωδικο με δικαστικο επιμελητη? Όχι. Δικαστή απόφαση για διαταγή πληρωμής Παιδία επικοινώνισα με την εταιρεια κινητής τηλεφωνίας. Αφού μου ζητήσανε το ΑΦΜ μου είπαν πως δεν έχω κάποια εκκρεμότητα η κάποια Χρωστούμενα. Προφανώς όπως σας είπα η δικηγόρος πήγε να κάνει κάποιο πουστριλικη και για αυτό επέμενε να πάω στο κατάστημα ξανά και να επιμένω
piiii Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, Nikos_kl12 είπε Όχι. Δικαστή απόφαση για διαταγή πληρωμής Παιδία επικοινώνισα με την εταιρεια κινητής τηλεφωνίας. Αφού μου ζητήσανε το ΑΦΜ μου είπαν πως δεν έχω κάποια εκκρεμότητα η κάποια Χρωστούμενα. Προφανώς όπως σας είπα η δικηγόρος πήγε να κάνει κάποιο πουστριλικη και για αυτό επέμενε να πάω στο κατάστημα ξανά και να επιμένω Γιατί δεν ζητάς κάποιο χαρτί απο την εταιρία ότι δεν έχεις χρωστούμενα(σφραγίδα υπογραφή και τα σχετικά) και μετά να πείς στην δικηγόρο να πάρει το τρίτο; Απο την στιγμή που ίδια η εταιρία η οποία έχει αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο λέει και επίσημα ότι δεν χρωστάς, η άλλη τι ζόρι τραβάει; 1
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Κυνηγαει τη προμήθεια ; Βέβαια με το χαρτί ότι δε χρωστάς κράτα το όνομα και κάνε τα αρπακτικά διάσημα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μηιως ήταν απλά εξώδικο και όχι διαταγή πληρωμής? Οπότε η δικηγόρος απλά καιγετε να βγάλει το εξτραδακι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις