armagedwnn Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έκανε χθες αυτόματη αναβάθμιση. Σήμερα απλά δεν ανοίγε ο υπολογιστής. Να σημειώσω δεν κατέβασα απολύτως τιποτα. Μετα από πολλές προσπάθειες κατάφερα να τον βάλω σε safe mode εκανα restart τσέκαρα όλους τους drivers ήταν όλοι το ίδιο. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έφταιγε και αν εχει διορθωθεί, αλλα αποφύγετε αυτή την ενημέρωση για να είστε σίγουροι μέχρι να εχουμε νεότερα. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από armagedwnn
armagedwnn Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Update: Προχώρησα σε format δεν γινόταν τίποτα, μου έβγαζε bsod για kernel για driver σχεδόν για τα πάντα. Κατέληξα ότι ευθύνεται καθαρά η αναβάθμιση γιατί δεν εγκατέστησα τίποτα άλλο και επίσης είχα αρκετό καιρό να κατεβάσω, εγκαταστήσω η ενημερώσω drivers.
Crybal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Συνέβει σε φίλο μου πριν 3 μέρες.Κάποια μα@#^ια εχουν κάνει πάλι και το συστημα δεν μπορεί να μπουταρει.Απλά του κατέβασε updates και εκανε επανεκκινηση.Οτι κι αν δοκιμασα δεν επαιζε με τιποτα.Μετά το update "απλά" δεν εβρισκε τα windows.Εγώ σήμερα είδα ότι μου εκκρεμουν κάποιες ενημερωσεις και τους εριξα μαυρο. 1.Μπήκα στο C:\Windows\SoftwareDistribution\Download βρηκα του φακελους που περιειχαν τις αναβαθμίσεις και τους εσβησα. 2.Στο update είπα να καθυστερησει ενα μηνα τα Updates 3.Στα services σταματησα για 2-3 λεπτα το windows update και το επανεκκινησα. 1
donblunts Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Αναβάθμιση απο 8άρια, η update των 10; Σε safe mode , δοκίμασες system restore? Υπάρχει και το Windows Update Troubleshooter βέβαια, οπου θα μπορούσες να κάνεις roll back και delete του corrupted. 1
Crybal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στιν φίλο μου (αυτο καταλαβα και απο τον armageddwn) ήταν απλό update των windows 10....και μετα από 2-3 BSOD...τιποτα.Δεν εβρισκε καν windows εγκατεστημενα για να κάνει restore
armagedwnn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Στις 12/1/2019 στις 1:02 ΜΜ, donblunts είπε Αναβάθμιση απο 8άρια, η update των 10; Σε safe mode , δοκίμασες system restore? Υπάρχει και το Windows Update Troubleshooter βέβαια, οπου θα μπορούσες να κάνεις roll back και delete του corrupted. Στις 12/1/2019 στις 1:17 ΜΜ, Crybal είπε Στιν φίλο μου (αυτο καταλαβα και απο τον armageddwn) ήταν απλό update των windows 10....και μετα από 2-3 BSOD...τιποτα.Δεν εβρισκε καν windows εγκατεστημενα για να κάνει restore Όπως τα λέει ο crybal, δεν υπήρχε τίποτα να κάνς restore. Δοκίμασα αρκετά αλλά και πάλι έτρωγα bsod. Τελικά μόνο με το φορματ λύθηκε το πρόβλημα. Να σημειώσω ότι ήταν dual boot με linux mint αλλά δεν νομίζω να ευθύνεται κάπου αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα