splash18 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα παιδες. Εχω την εξης ερωτηση: Σπιτι εχω το router της cosmote στο σαλονι και σταθερο τηλεφωνο διπλα του συνδεδεμενα στην κλασσικη τηλεφωνικη γραμμη. Τον σταθερο υπολογιστη μου τον εχω σε αλλο δωματιο όπου δεν μπορω να τραβηξω καλωδιο τοσο μακρυ ωστε να τον συνδεσω μεσω καλωδιου rj45 απο το router στο pc. Εχω βαλει usb stick wifi ωστε να εχω ιντερνετ μεσω wifi στο pc. Στο δωματιο λοιπον που εχω το pc υπαρχει προζα τηλεφωνου rj11. Υπαρχει κάποιος τροπος ή μετατροπεας της φισσας rj11 σε rj45 (ισως ρωταω κ βλακωδως) ωστε να συμδεσω το καλωδιο δυκτυου με την πριζα τηλεφωνου στον τοιχο ωστε να μη χρηαιμοποιω usb stick για να μην εχω απωλειες;; Δηλαδη μα το λειρουργω σαν να εχω το router μεσα στο δωματιο συνδεδεμενο στο pc ??? Ευχαριστω
kostello Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιος σου ειπε οτι θα λειτουργησει αυτο το πραγμα? γιατι δεν τα μεταφερεις ολα στο δωματιο σου? (αν εχεις ασυρματο τηλεφωνο βολευει καλυτερα γιατι μπορεις να εχεις την βαση στο δωματιο για να φορτιζει και το ακουστικο οπουδηποτε στο σπιτι για να το χρησιμοποιουν και οι αλλοι) Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από kostello 1 1
kostello Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, kostello είπε Ποιος σου ειπε οτι θα λειτουργησει αυτο το πραγμα? γιατι δεν τα μεταφερεις ολα στο δωματιο σου? (αν εχεις ασυρματο τηλεφωνο βολευει καλυτερα γιατι μπορεις να εχεις την βαση στο δωματιο για να φορτιζει και το ακουστικο οπουδηποτε στο σπιτι για να το χρησιμοποιουν και οι αλλοι)
splash18 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Δεν μου ειπε κανεις οτι γινεται απλα σκεφτηκα μηπως και γινεται. Δεν θελω να φερω το ρουτερ στο δωματιο αφενος για την ακτινοβολια wifi ολη μερα που βρισκομαι μεσα και αφετερου επειδη το σπιτι ειναι περιπου 120 τμ και το σαλονι ειναι καπου στο κεντρο εκει πιανει σε ολα τα δωματια wifi.
mpentenis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δεν ανοίξεις πρίζα τηλεφώνου να δεις τι καλώδιο έχει μέσα δεν μπορείς να ξέρεις. Ακόμα και ετσι, εξαρτάται πως έχει βάλει τα καλώδια ο ηλεκτρολόγος, μπορεί να τρέχει ένα καλώδιο σε όλο το σπίτι, μπορεί να έχει ξεχωριστά καλώδια ανά πρίζα. Όλα γίνονται αρκεί να ξέρεις την υποδομή σου. Τέλος αντί να παίξεις με την πρίζα του τηλεφώνου μπορείς να δεις και τα powerline ώστε να παίξεις με τις προς του ρευματος Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από mpentenis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα