Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γνωρίζουμε  ποτε  η  RTX 2060  θα έρθει στην ελλάδα? και ποσο λετε να κοστιζει? εχω μια  τηλεοραση  σε αναλυση 1366 x 768 (HD)  αν  αγορασω την 2060  RTX  θα με  βγαλει για 2 χροννια  να παίζω αξιοπρεπως τα παιχνίδια ?

την  αναλυση μεσα από τα Windows αν  την παω σε  1920.1080  λετε να εχω πρόβλημα?

το συστημα   που εχω αυτην την στιγμη αποτελείτε από έναν 4790Κ , 16γιγα μνημη  και μια  ,μεγαλη  τηλεοραση  32 ιντσων   Toshiba 60Hz σε αναλυση  , 1366 x 768 (HD) αυτην την στιγμη εχω μια  970 gtx

το μοντελό της τηλεόρασης εινε το http://www.toshiba.eu/discontinued-products/32w1433dg/

θελω να κανω μια ερωτηση με αυτην την τηλεοραση  η  rtx  2060 θα εχει θεματα στον τομεα της  εικονας και της αναλυσης?  στα  παιχνίδια εννοω.? αν 

την  αναλυση μεσα από τα Windows  την παω σε  1920.1080  λετε να εχω πρόβλημα?

χρησιμοποιώ αυτην την τηλεοραση  γιατι το ,μόνιτορ  που ειχα  μου χαλασε

Επεξ/σία από JohnDongus
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η τηλεοραση που εχω εινε  εινε σε αναλυση 1366 x 768 (HD)    το μοντελό της τηλεόρασης εινε το http://www.toshiba.eu/discontinued-products/32w1433dg/

το θεμα εινε  την  αναλυση μεσα από τα Windows  την παω σε  1920.1080  λετε να εχω πρόβλημα? απλα τωρα  προσφατα μου χαλασε το μόνιτορ  που ειχα και   την τηλεοραση την  χρησιμοποιώ προσωρινα

Επεξ/σία από JohnDongus
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, JohnDongus είπε

γνωρίζουμε  ποτε  η  RTX 2060  θα έρθει στην ελλάδα? και ποσο λετε να κοστιζει? εχω μια  τηλεοραση  σε αναλυση 1366 x 768 (HD)  αν  αγορασω την 2060  RTX  θα με  βγαλει για 2 χροννια  να παίζω αξιοπρεπως τα παιχνίδια ?

την  αναλυση μεσα από τα Windows αν  την παω σε  1920.1080  λετε να εχω πρόβλημα?

το συστημα   που εχω αυτην την στιγμη αποτελείτε από έναν 4790Κ , 16γιγα μνημη  και μια  ,μεγαλη  τηλεοραση  32 ιντσων   Toshiba 60Hz σε αναλυση  , 1366 x 768 (HD) αυτην την στιγμη εχω μια  970 gtx

το μοντελό της τηλεόρασης εινε το http://www.toshiba.eu/discontinued-products/32w1433dg/

θελω να κανω μια ερωτηση με αυτην την τηλεοραση  η  rtx  2060 θα εχει θεματα στον τομεα της  εικονας και της αναλυσης?  στα  παιχνίδια εννοω.? αν 

την  αναλυση μεσα από τα Windows  την παω σε  1920.1080  λετε να εχω πρόβλημα?

χρησιμοποιώ αυτην την τηλεοραση  γιατι το ,μόνιτορ  που ειχα  μου χαλασε

Απο τη στιγμή που έχεις τηλεόραση 1366 x 768 δεν μπορείς να έχεις ανάλυση μεγαλύτερη στο παιχνίδι. Δεν έχει νόημα αγοράς νέας κάρτας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θεμα εινε  την  αναλυση μεσα από τα Windows αν  την παω σε  1920.1080  λετε να εχω πρόβλημα? απλα τωρα  προσφατα μου χαλασε το μόνιτορ  που ειχα και   την τηλεοραση την  χρησιμοποιώ προσωρινα

Στα windows όταν βαζω αναλυση 1920.1080 μου την αλλαζει κανονικα χωρις προβλημα

για  προσωρινα αν αγορασω τη  2060 RTx  γινεται να μου προτείνετε καπια οθονη μεχρι 300 ευρω  ? για αναλυση 1920.1080? γιατι η τηλεοραση  που εχω εινε  σε αναλυση 1366 x 768 (HD)

Επεξ/σία από JohnDongus
Δημοσ.

δεν εχει καμια σημασια το τι βαζεις στα windows εαν παιζει στην hd tv.

Και για αυτη την αναλυση δεν χρειαζετε να δωσεις χρηματα για κατι καλυτερο απο την 970.

Οταν ερθει η ωρα να αλλαξεις οθονη το ξαναβλεπεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με  την αναλυση 1366 x 768 (HD ) αυτή τα παιχνίδια δεν θα εινε χαλια όμως? σε hd TV.?

Επεξ/σία από JohnDongus
Δημοσ.

Ειναι, δεν ειναι με αυτη θα τα βλεπεις tv που εχεις.

Πιστευω πως μαλλων μπερδευεσαι γιατι σου δινουν τα windows επιλογη για fhd που ομως η tv θα το κανει παλι downscalling παλι σε hd. 

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος με ψεύτικη ανάλυση, απλά στη πραγματικότητα έχεις HD, όχι FHD. Σου κάνει τα εικονίδια μικρότερα και σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις καλύτερη ανάλυση. Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους, πρώτα οθόνη και μετά κάρτα γραφικών. Και συμβουλή μου, αφού είσαι διατεθειμένος να δώσεις κάποια χρήματα πήγαινε σε 2Κ οθόνη για να την ευχαριστηθείς και να αξιοποιήσεις την 2060 ή όποια κάρτα πάρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποσο  θα  κοστολογηθεί η RTX  2060  στην  ελλαδα όμως? πανω από   400 ευρω?

φιλε δεν  μπορω να διαθεσω πανω από  300 ευρω  για οθονη

Επεξ/σία από JohnDongus
Δημοσ.

300 ευρώ για οθόνη είναι αξιοπρεπέστατο budget. Υπάρχουν αρκετά μοντέλα 2560*1440 μέχρι 300 ευρώ με ips μονιτορ. Ενδεικτικά, Dell UltraSharp U2518D
Dell P2418D.

Για 1920*1080 και 200 ευρώ είναι υπεραρκετά για ips monitor.

Απλά ξεκαθάρισε λίγο τι θέλεις.

Στην παρούσα φάση που παίζεις σε 1366*768 δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να αλλάξεις την 970. Για αυτή την ανάλυση είναι overkill και μπορώ να σου πω ότι περισσότερο  ζορίζεται ο επεξεργαστής σου από την καρτούλα.

Σκέψου πρώτα σε τι ανάλυση θες να παιζεις και μετά προχωράς σε αγορά κάρτας - μόνιτορ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 1920*1080 θελω  με 200  μεχρι   300 ευρω το  πολύ υπαρχουν  επιλογες  για gaming οθονες 27 size ,?  απλα  την  θελω  για την RTX  2060 

Επεξ/σία από JohnDongus
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JohnDongus είπε

Για 1920*1080 θελω  με 200  μεχρι   300 ευρω το  πολύ υπαρχουν  επιλογες  για gaming οθονες 27 size ,?  απλα  την  θελω  για την RTX  2060 

Όπως σου έγραψε και ο Ζαρατούστρα υπάρχουν πολλές επιλογές, μια στη τύχη που βρήκα (γιατί είμαι με το κινητό)

λινκ

Μια χαρά θα παίζει η 2060 σε 2Κ για τις ανάγκες σου. (Είσαι competitive gamer? Παίζεις pubg CS κτλ?).

Συνήθως όμως πρώτα παίρνουν την οθόνη και μετά μια κάρτα γραφικών να την οδηγήσει, φυσικά μπορείς να το κάνεις και ανάποδα αλλά όσο καιρό θα έχεις την 2060 σε HD ανάλυση θα χάνεις από το depreciation της κάρτας χωρίς καν να εκμεταλλεύεσαι τις δυνατότητες της...

Για να συνοψίσω, μέσα στο μπάτζετ που έχεις η καλύτερη κίνηση είναι 2Κ οθόνη (27" συμφωνώ) και 2060 ίσως και 1070ti, θα πρέπει να δούμε τα benchmarks για να ξέρουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...