Προς το περιεχόμενο

Αγορα TV Box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα και απο μενα.

Θέλω να αγοράσω ενα tv box για να το χρησιμοποιήσω για netflix για καμια ταινια στο kodi και για τυχον αθλητικα (δεν εχω συνδρομη σε κανενα καναλι). 

Εχω μια σχετικα παλια TV Philips 42" επίπεδη οθονη αλλά οχι smart (μοντελο 2004) και μπορω να διαθεσω 50 εως 60 ευρω στο περιπου. Απο ενα σχετικα μικρο ψαξιμο που εκανα στο site εχω εντοπισει τις εξης επιλογες:

Mecool M8S PRO L

Beelink GT1 Ultimate 3/32

Tanix TX9 Pro

Τι θα μου προτεινατε απο αυτα ή και απο κατι που δεν το εχω αναφερει;

Ευχαριστω πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, manoskost είπε

αν σε ενδιαφερει το netflix θα πρεπει να στραφεις στο xiaomi mibox, ειτε στο παλιο, ειτε στο καινουργιο.

Το xiaomi ειναι μονοδρομος γιατι απο οτι διαβασα στο forum δεν ειναι και οτι καλυτερο απο πλευρας επεξεργαστη κ.ά.

Επισης δεν εχει και θυρα ethernet...

Επεξ/σία από nikarag
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikarag είπε

Το xiaomi ειναι μονοδρομος γιατι απο οτι διαβασα στο forum δεν ειναι και οτι καλυτερο απο πλευρας επεξεργαστη κ.ά.

Επισης δεν εχει και θυρα ethernet...

για την θυρα ethernet βαζεις εξαρτημα. τα mecool εχουν προβλημα με το netflix, το beelink δεν εχει ουτε hd, αρα το xiaomi σημερα μονοδρομος για το netflix.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manoskost είπε

για την θυρα ethernet βαζεις εξαρτημα. τα mecool εχουν προβλημα με το netflix, το beelink δεν εχει ουτε hd, αρα το xiaomi σημερα μονοδρομος για το netflix.

Μανο σε ευχαριστω πολυ,

οσο για το μοντελο εχεις να προτεινεις κατι, διαφορες; ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikarag είπε

Μανο σε ευχαριστω πολυ,

οσο για το μοντελο εχεις να προτεινεις κατι, διαφορες; ...

το mibox εχει περιπου 50 ευρω, και το mibox s που βγηκε τωρα εχει 80 ευρω, αγορα απο κινα.. λενε οτι δεν εχουν μεγαλες διαφορες, οποτε αναλογα το μπατζετ που εχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, manoskost είπε

το mibox εχει περιπου 50 ευρω, και το mibox s που βγηκε τωρα εχει 80 ευρω, αγορα απο κινα.. λενε οτι δεν εχουν μεγαλες διαφορες, οποτε αναλογα το μπατζετ που εχεις.

Σε ευχαριστω πολυ...

Εριξα μια γρηγορη ματια στο mibox και βρισκω να εχει αρκετα θεματα με τη συνδεσιμοτητα...

1 usb μονο

απουσια θυρας ethernet

σχετικα αργος επεξεργαστης

και ολα αυτα σε μια οχι και τοσο ελκιστικη τιμη...

Αναρωτιεμαι αν ειναι τοσο δυσκολο να συνεργαστει καποιο απο τα ανωτερω boxes με το netflix γιατι ... οσο και αν προσπαθω δεν μπορω να ...ψηθω για το mibox...

Επεξ/σία από nikarag
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα χθες το mi box αλλα ηταν μια πληρης απογοητευση ....

1. Το netflix ήθελε συνδρομή για να παίξει.

2. Μπλόκαρε συνεχώς και έβγαζε μια πράσινη οθόνη και ήθελε διαρκώς επανεκκίνηση.

3. Το youtube σερνοταν.

4. Το kodi το ρυθμισα με πολυ κοπο αλλά δεν μπορω να δω τιποτα απο εκει!!!

Παω για επιστροφη προιοντος !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, nikarag είπε

1. Το netflix ήθελε συνδρομή για να παίξει.

1. Σου έχει πεί κανείς ότι αγοράζοντας ένα tv box πέρνεις μαζί και δώρο συνδρομή για Netflix  ;;;;

3. Mάλλον είναι μακρυά το router σου.

4. Τό ότι δεν μπορείς να δείς από το kodi φταίνε μάλλον τα addοns που έχεις περάσει παρά το ίδιο το tvbox.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Δεν ειχα καταλαβει οτι το να αγορασεις το mi box ως μονοδρομο για να βλεπεις netflix θα επρεπε να πληρωσεις για συνδρομη. Τότε τι νοημα εχει η αγορα του mi box; Τα αλλα boxes γιατι δεν μπορουν να το παιξουν;

3. Το router μου ειναι στα 5 μετρα απο το box και η συνδεση vdsl.

4. Το kodi το ρυθμισα με τη βοηθεια του παρακατω βιντεο: ( addons: Exodus repo , AliveGR repo )

Επεξ/σία από nikarag
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nikarag είπε

1. Δεν ειχα καταλαβει οτι το να αγορασεις το mi box ως μονοδρομο για να βλεπεις netflix θα επρεπε να πληρωσεις για συνδρομη. Τότε τι νοημα εχει η αγορα του mi box; Τα αλλα boxes γιατι δεν μπορουν να το παιξουν;

3. Το router μου ειναι στα 5 μετρα απο το box και η συνδεση vdsl.

4. Το kodi το ρυθμισα με τη βοηθεια του παρακατω βιντεο: ( addons: Exodus repo , AliveGR repo )

1. Οπουδήποτε θελήσεις να δείς Netflix πρέπει να πληρώσεις συνδρομή, όποια συσκευή και αν έχεις.
Το Xiaomi είναι το μοναδικό προς το παρόν tv box με επίσημη υποστήριξη της εφαρμογής για το Netflix που υποστηρίζει HD και 4Κ περιεχόμενο.
Στα περισσότερα από τα άλλα boxάκια, είτε η εφαρμογή σταματάει να λειτουργεί, είτε μπορεί να παίξει μόνο περιεχόμενο SD.

3. Πήγαινε στις ρυθμίσεις οθόνης, Screen Resolution και στο Color Space and Deep Color Settings επέλεξε RGB 8bit.
To ίδιο ακριβώς setup έχω και εγώ και παρατήρησα ότι με την επιλογή αυτή δεν κολλάει το youtube.

4. Tα addons του Kodi σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Από την μια μέρα στην άλλη τα κόβουν επειδή πέφτει πολύ κυνήγι οπότε οι οδηγίες από ότι και αν έστησες πρέπει να είναι πα΄ρα πολύ φρέσκιες για να λειτουργούν ακόμα. Τσέκαρε στο αντίστοιχο νήμα για το Kodi.
.
.

Πάντως για καλύτερη απόδοση εκτός από wifi και αν υπάρχει δυνατότητα να απλώσεις καλώδιο μέχρι το xiaomi μπορείς να πάρεις αυτό: https://www.e-shop.gr/logilink-ua0174a-usb-20-to-fast-ethernet-adapter-with-3-port-usb-hub-p-PER.756345?lkws_11754=5c0ad7cf-28f2-3fbc-f8d2-da0f2e15ded8 που σου δίνει θύρα για καλώδιο δικτύου, έξτρα θύρες USB και λειτουργεί 100% με το μποξάκι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

1. Οπουδήποτε θελήσεις να δείς Netflix πρέπει να πληρώσεις συνδρομή, όποια συσκευή και αν έχεις.
Το Xiaomi είναι το μοναδικό προς το παρόν tv box με επίσημη υποστήριξη της εφαρμογής για το Netflix που υποστηρίζει HD και 4Κ περιεχόμενο.
Στα περισσότερα από τα άλλα boxάκια, είτε η εφαρμογή σταματάει να λειτουργεί, είτε μπορεί να παίξει μόνο περιεχόμενο SD.

3. Πήγαινε στις ρυθμίσεις οθόνης, Screen Resolution και στο Color Space and Deep Color Settings επέλεξε RGB 8bit.
To ίδιο ακριβώς setup έχω και εγώ και παρατήρησα ότι με την επιλογή αυτή δεν κολλάει το youtube.

4. Tα addons του Kodi σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Από την μια μέρα στην άλλη τα κόβουν επειδή πέφτει πολύ κυνήγι οπότε οι οδηγίες από ότι και αν έστησες πρέπει να είναι πα΄ρα πολύ φρέσκιες για να λειτουργούν ακόμα. Τσέκαρε στο αντίστοιχο νήμα για το Kodi.
.
.

Πάντως για καλύτερη απόδοση εκτός από wifi και αν υπάρχει δυνατότητα να απλώσεις καλώδιο μέχρι το xiaomi μπορείς να πάρεις αυτό: https://www.e-shop.gr/logilink-ua0174a-usb-20-to-fast-ethernet-adapter-with-3-port-usb-hub-p-PER.756345?lkws_11754=5c0ad7cf-28f2-3fbc-f8d2-da0f2e15ded8 που σου δίνει θύρα για καλώδιο δικτύου, έξτρα θύρες USB και λειτουργεί 100% με το μποξάκι.

ειναι και του αμαζον τα fire tv

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dpolal είπε

.
.

Σε ευχαριστώ πολυ...

Πιστευεις οτι η συγκεκριμενη επέκταση ethernet θα λειτουργει εξισου καλα με powerline;

Επεξ/σία από nikarag

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...