Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαίρετε και πάλι.. έχω ένα πρόβλημα.. όχι ακριβώς πρόβλημα δηλαδή. όλα τρέχουν άψογα -παιχνίδια ταινίες εφαρμογές κλπ- απλά μου σπάει τα νεύρα.

ο driver της καρτούλας μου βγάζει οτι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. τον κάνω ενημέρωση με clean install και απ'την 18.12.2 πάω στην 18.12.3.

τελειώνει η εγκατάσταση κάνει και restart, σου λέει οτι έγινε επιτυχώς η εγκατάσταση, και παρόλα αυτά ο driver ξαναβγάζει ειδοποίηση οτι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση: recommended λέει η 18.12.2
μου έσπασε τα νεύρα για κάμποση ώρα που μου πέταγε το μήνυμα, οπότε λέω "μήπως ο άλλος driver είναι beta και γι'αυτό γκρινιάζει ας ξαναβάλω το 12.2"
ξανα απ'την αρχή, καθαρή εγκατάσταση κλπ. επανεκίνηση, 'ο driver εγκαταστάθηκε επιτυχώς'. κάνω check for updates τσααααακ "υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, προτεινόμενη η 12.2 προαιρετική η 12.3"
κάνω κάτι εγώ λάθος ή πίνει τίποτα ληγμένα το pc μου? δεν μου κάνει πρόβλημα στην απόδοση της κάρτας ξαναλέω, απλά μου τη σπάει η ειδοποίηση που βγάζει κάθε τόσο.
το ξαναέκανε και παλιότερα αυτό και κάπως το είχα λύσει θυμάμαι, αλλά δεν θυμάμαι πως.

Δημοσ.

Δε μπορεις να κανεις κατι σε αυτο ετσι κανει σε ολους ειναι bug. Απλα μη δινεις σημασια, κ ας ελπισουμε στην επομενη εκδοση να το φτιαξουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...