WesterlyCarrot9 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Έχει περίπου ένα χρόνο που έχω κάνει τον εξωτερικό μου σκληρό της Seagate εσωτερικό διότι είχε χαλάσει η θύρα USB της θήκης. Σήμερα αποφάσισε ξαφνικά να σταματήσει να δουλεύει και να μου βγάζει το error "Η δομή του δίσκου έχει καταστραφεί και δεν είναι δυνατό να αναγνώσει". Δοκίμασα το Test Disk χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο? Πάντως με ρεύμα τροφοδοτείται κανονικά διότι όταν ανοίγει ο υπολογιστής ακούγεται που "τρέχει" κανονικά. Τουλάχιστον να μπορέσω να σώσω τα αρχεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rayven18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Πιο μοντέλο; Δοκίμασε άλλο καλώδιο. Έχουν μια πλακετίτσα μέσα που κάνουν μετατροπή απο SATA σε USB, και επειδή έχει πυκνωτές επάνω, καμιά φορά αμα τους δουλεύεις πολλά χρόνια θέλουν άλλαγμα και είναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 22 ώρες πριν, rayven18 είπε Πιο μοντέλο; Δοκίμασε άλλο καλώδιο. Έχουν μια πλακετίτσα μέσα που κάνουν μετατροπή απο SATA σε USB, και επειδή έχει πυκνωτές επάνω, καμιά φορά αμα τους δουλεύεις πολλά χρόνια θέλουν άλλαγμα και είναι οκ Όπως είπα και παραπάνω τον έχω κάνει εσωτερικό και συνδέεται κατευθείαν με SATA. Δοκίμασα άλλο καλώδιο sata αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rayven18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Λάθος μου δεν το διάβασα σωστά. Στο disk management των windows τον βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Στις 13/1/2019 στις 2:20 ΠΜ, rayven18 είπε Λάθος μου δεν το διάβασα σωστά. Στο disk management των windows τον βγάζει; Τελικά πήρα όλα τα αρχεία με το EaseUS και μετά τον έκανα διαμόρφωση. Πλέον δουλεύει κανονικά. Δεν ξέρω τι τον έπιασε έτσι ξαφνικά Καλό είναι να αγοράσω έναν καινούργιο εξωτερικό μόλις μπορέσω γιατί αυτόν τον έχω από το 2009. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 UPS έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, elorant είπε UPS έχεις; Όχι. Τι σχέση έχει το UPS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Οι δίσκοι είναι πολύ ευαίσθητοι σε αυξομοιώσεις τάσης ή διακοπές ρεύματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα