honeyed_bee Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Σας, Θα ήθελα την βοήθεια του group μιας και είμαι στην τελική ευθεία επιλογής hardware για το desktop που ενδιαφέρομαι να φτιάξω. Έχω καταλήξει στις παρακάτω επιλογές και απλά θα ήθελα να σιγουρευτώ πως είναι και οι σωστές: 1)MOBO:MSI B450 Gaming Pro Carbon AC Ή Asrock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac 2)CPU&Graphics Card:AMD Ryzen 5 2400G Box(Ο Επεξεργαστής αυτός λειτουργεί και ως κάρτα γραφικών, APU) Δεν θα κάνω μεγάλη επένδυση σε CPU και GPU λόγω των αναμενώμενων νέων επεξεργαστών και καρτών γραφικών της AMD για το 2019(https://www.forbes.com/sites/antonyleather/2018/12/31/top-five-pc-hardware-launches-to-watch-out-for-in-2019/#b50738a3b039). Ο επεξεργαστής αυτός ενδεχομένως και να αλλαχθεί στο μέλλον με άλλο καλύτερο και ο υφιστάμενος να αξιοποιηθεί σε mini-ITX tower(για travelling,mini theater, sharing tower για φίλους κλπ). Θέλω να σιγουρευτώ πως με το παραπάνω σύστημα θα μπορώ να συνδέσω δύο εξωτερικές οθόνες Full HD(πχ δύο συμβατικά Full HD Monitor ή Ένα Συμβατικό Monitor και Μια Οθόνη Ενός Laptop) για εργασίες γραφείου κυρίως... Ευχαριστώ και πάλι! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από honeyed_bee
FarmaS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) αποψη μου ειναι αν μπορεις να πας σε Χ470 chipset μιας κ θεωρειται πιο future proof στο να καλυψει 1-2 σειρες καινουργιων Ryzen κ εννοειτε αν σε ενδιαφερει το OC στο λεω γτ με το ιδιο σκεπτικο προχωρησα κ εγω σε X470.. πχ μπορει αργοτερα να παρω 3500G εφοσον κ αν βεβαια εχει μεγαλες διαφορες στις επιδοσεις με τον τωρινο 2400G αν δεν εχεις περιορισμενο budget σου προτεινω αυτη που εχει πολυ καλα phases, vrm, mosfet https://www.skroutz.gr/s/14721945/Asus-Prime-X470-Pro.html διαφορετικα απο τις 2 που αναφερεις θα επελεγα την MSI γτ εχει πιο ποιοτικα υλικα και μεγαλυτερες δυνατοτητες σε σχεση με την συγκεκριμενη ASrock Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από FarmaS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα