Doubt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στις 10/1/2019 στις 5:52 ΜΜ, overpower είπε Ηλεκτρολογο? Τη γυρίζεις την κεραία και μόνος σου. Λασκάρεις τα παξιμαδάκια που στη στερεώνουν στον ιστό, σκοπεύεις εκεί που θέλεις και ξανασφίγγεις. Εκτός αν σε τρώει η τσέπη σου να πληρώσεις μεροκάματο για το τίποτα.
overpower Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Οκ τελικά όντως το νησί δεν έχει HD κανάλια. Υπάρχει τρόπος μέσω Android tv (πχ kodi ή δεν ξέρω εγώ κάτι άλλο) για να τα έχουμε ή μπα?
manoskost Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, overpower είπε Οκ τελικά όντως το νησί δεν έχει HD κανάλια. Υπάρχει τρόπος μέσω Android tv (πχ kodi ή δεν ξέρω εγώ κάτι άλλο) για να τα έχουμε ή μπα? θα παρεις ενα tvbox και θα κατεβασεις απο το playstore την εφαρμογη greek tv.
kostasbm Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 μη σκοτωνεσε γιατι ακομα και αν ειχε σημα hd δεν θα εβλεπες καμμια φοβερη διαφορα ..οποτε περιμενε να αμολησουν το hd το καλοκαιρι
Doubt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, kostasbm είπε μη σκοτωνεσε γιατι ακομα και αν ειχε σημα hd δεν θα εβλεπες καμμια φοβερη διαφορα ..οποτε περιμενε να αμολησουν το hd το καλοκαιρι Η διαφορά είναι φοβερή, αλλά για 5-6 μήνες ίσως να μην αξίζει η επένδυση.
overpower Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, manoskost είπε θα παρεις ενα tvbox και θα κατεβασεις απο το playstore την εφαρμογη greek tv. Εχω ηδη το mibox. thx θα το ψαξω αργοτερα 10 ώρες πριν, kostasbm είπε μη σκοτωνεσε γιατι ακομα και αν ειχε σημα hd δεν θα εβλεπες καμμια φοβερη διαφορα ..οποτε περιμενε να αμολησουν το hd το καλοκαιρι Μαλλον δεν εχεις 4κ tv για να καταλαβεις διαφορα, αλλα υπαρχει. Εχουμε 4κ στην Θεσσαλονικη και η διαφορα ειναι μεγαλη.
kostasbm Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, overpower είπε Εχω ηδη το mibox. thx θα το ψαξω αργοτερα Μαλλον δεν εχεις 4κ tv για να καταλαβεις διαφορα, αλλα υπαρχει. Εχουμε 4κ στην Θεσσαλονικη και η διαφορα ειναι μεγαλη. εγω εχω δορυφορικο 4Κ απο το καλοκαιρι(παγκοσμιο κυπελλο) εσεις τι 4Κ εχετε ?? επιγειο καναλι ? ποιο καναλι ειναι αυτο ??? και το πραγματικο 4κ να οντως ειναι τρομερη η διαφορα αλλα η 720 με το 1080 οχι τοσο αισθητο γιατι πολλες φορες τα HD ελληνικα καναλια ειναι 720
overpower Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, kostasbm είπε εγω εχω δορυφορικο 4Κ απο το καλοκαιρι(παγκοσμιο κυπελλο) εσεις τι 4Κ εχετε ?? επιγειο καναλι ? ποιο καναλι ειναι αυτο ??? και το πραγματικο 4κ να οντως ειναι τρομερη η διαφορα αλλα η 720 με το 1080 οχι τοσο αισθητο γιατι πολλες φορες τα HD ελληνικα καναλια ειναι 720 Τα καναλια αν δεν ειναι σε hd, παιζουν σε SD (720x480p)
kostasbm Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, overpower είπε Τα καναλια αν δεν ειναι σε hd, παιζουν σε SD (720x480p) εσυ ποιο καναλι βλεπεις στη θεσσαλονικη 4κ??
overpower Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, kostasbm είπε εσυ ποιο καναλι βλεπεις στη θεσσαλονικη 4κ?? 47 λεπτά πριν, overpower είπε 4κ tv Δεν μιλησα για καναλια
kostasbm Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 4k tv ....προσπαθω να καταλαβω τι εννοεις γιαυτο ρωταω....πιθανολογω εννοεις υλικο 4κ που κατεβαζεις η κατι αλλο ???
overpower Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, kostasbm είπε 4k tv ....προσπαθω να καταλαβω τι εννοεις γιαυτο ρωταω....πιθανολογω εννοεις υλικο 4κ που κατεβαζεις η κατι αλλο ??? Τηλεοραση 4K, οπως λεμε η αναλυση της tv. Απο 1080 τηλεοραση σε 4κ υπαρχει διαφορα στα ελληνικα SD καναλια. Anyway
overpower Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, manoskost είπε θα παρεις ενα tvbox και θα κατεβασεις απο το playstore την εφαρμογη greek tv. Δεν ξέρω ποια εφαρμογή, λες, αλλά η συγκεκριμένη δεν δουλεύει και αυτή έχει χαμηλότερη ανάλυση από την tv (πολύ πιξελιασμενη η εικόνα) Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από overpower
manoskost Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, overpower είπε Δεν ξέρω ποια εφαρμογή, λες, αλλά η συγκεκριμένη δεν δουλεύει και αυτή έχει χαμηλότερη ανάλυση από την tv (πολύ πιξελιασμενη η εικόνα) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cstalking.greektv
Doubt Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Στις 13/1/2019 στις 7:51 ΜΜ, overpower είπε Τα καναλια αν δεν ειναι σε hd, παιζουν σε SD (720x480p) Δεν υπάρχει p στην digea. Όλα είναι i(nterlaced)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα