Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Εχω ένα θέμα με την tv. Δεν μπορώ να βρω (ή δεν ξέρω αν κάνω σωστά την διαδικασία) για να συντονίσει HD κανάλια. Πάω από τις ρυθμίσεις και πάω στο auto tuning και οι επιλογές είναι στο aerial - > terrestrial Και channel type - > digital & analogue. Έχω την nu7092 43"

Καμία ιδέα? Να δοκιμάσω να αλλάξω καλώδιο ή μπα? 

*είχα ανοίξει πιο παλιά και θέμα στις TV αλλά δνε πήρα απάντηση, οπότε για αυτό το άνοιξα εδώ.

*πιάνω μόνο ert HD και αν παίζει ρόλο, βρίσκομαι Σύρο (γιατί διαβάζω ότι ανά περιοχές παίζει το αν υπάρχουν τα κανάλια ή όχι) 

IMG_20190110_162825__01.jpg

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fredd0 είπε

οι κυκλαδες δεν εχουν HD επιγεια (τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι δεν ειχαν)

μονο μεσω δορυφορου (Cosmote/Nova)

Μάλιστα. Αν πάρω αποκωδικοποιητή, ισχύει το ίδιο? (λογικά ναι) 

Δημοσ.

απο τη στιγμη που δεν δινει HD σημα η DIGEA δεν εχει καμια σημασια τι θα παρεις. Δεν υπαρχει HD σημα πλην ΕΡΤ, τελος. Μονο αν παρεις συνδρομητικη τηλεοραση (που ερχεται απο δορυφορο) θα εχεις HD

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, fredd0 είπε

απο τη στιγμη που δεν δινει HD σημα η DIGEA δεν εχει καμια σημασια τι θα παρεις. Δεν υπαρχει HD σημα πλην ΕΡΤ, τελος. Μονο αν παρεις συνδρομητικη τηλεοραση (που ερχεται απο δορυφορο) θα εχεις HD

Πάντως στην digea που μπαίνω, πως καταλαβαίνω ότι δεν έχει η Σύρος HD κανάλια? Βγάζει για την Ερμούπολη 3 σημεία εκπομπής στην σελίδα για τον χάρτη κάλυψης των ψηφιακών 

Screenshot_Opera_20190110-170950.png

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, fredd0 είπε

https://www.digea.gr/233/category/15/Anakoinoseis/el

"20.05.2017 | Συχνότητες Εκπομπής Δοκιμαστικού Σήματος High Definition"

Δεν εχει μεσα Φλωρινα και Θεσσαλονικη στις οποιες περιοχες πιανουμε hd

• Like 1
Δημοσ.

ε παρε τη Digea να στο επιβεβαιωσουν, τι να σου πω. Αφου δε πιστευεις οτι δεν υπαρχει HD στις Κυκλαδες, δε βλεπω αλλη λυση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εκπεμπουν κανονικα, αλλα μαλλον κανενας δεν εχει ασχοληθει στα νησια να αλλαξει την κατευθυνση της κεραιας.

Σε ηλεκτρολογο να παρω τηλεφωνο για την κεραια?

1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

ε παρε τη Digea να στο επιβεβαιωσουν, τι να σου πω. Αφου δε πιστευεις οτι δεν υπαρχει HD στις Κυκλαδες, δε βλεπω αλλη λυση.

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποια κατευθυνση? σου ειπαν ποιος σταθμος/κε εκπεμπει HD στις κυκλαδες?

Επεξ/σία από fredd0
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fredd0 είπε

ποια κατευθυνση? σου ειπαν ποιος σταθμος/κε εκπεμπει HD στις κυκλαδες?

Η κεντρικη (στον λοφο του νησιου)  και απο οτι εβαλα πανω, εχει και αλλες 2.

Δημοσ.

σου ειπε η DIGEA οτι εκπεμπει HD απο το κε Συρου? ε βουρ τοτε γυρνα την κεραια προς το κε Συρου. Ανω Μερα παντως, επειδη ειναι διπλα μου, μεχρι τον Σεπτεμβριο δεν ειχε HD ουτε για δειγμα. 

αλλα επιμενω οτι μπουρδες σου ειπανε και χασεις την ωρα σου. Αλλα αφου το θες ... βουρ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fredd0 είπε

σου ειπε η DIGEA οτι εκπεμπει HD απο το κε Συρου? ε βουρ τοτε γυρνα την κεραια προς το κε Συρου. Ανω Μερα παντως, επειδη ειναι διπλα μου, μεχρι τον Σεπτεμβριο δεν ειχε HD ουτε για δειγμα. 

αλλα επιμενω οτι μπουρδες σου ειπανε και χασεις την ωρα σου. Αλλα αφου το θες ... βουρ.

Ηλεκτρολογο?

Δημοσ.

ηλεκτρολογο/κεραιατζη

25 λεπτά πριν, overpower είπε

Δεν εχει μεσα Φλωρινα και Θεσσαλονικη στις οποιες περιοχες πιανουμε hd

τη θεσσαλονικη μια χαρα τη βλεπω στη λιστα ( Χωρτιατης, Αριδαια, Φιλιππειο)

Δημοσ.

@fredd0 Γενικα πηγα πανω στην κεραια και νομιζω οτι δεν κοιταει τον λοφο, αλλα λιγο πιο αριστερα. Θα παρω αυριο τηλ που βρηκα απο καποιον και θα ρωτησω πρωτα αν οντως εχουμε ή οχι ψηφιακο σημα. Αν τιποτα, θα ξανα καλεσω digea

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...