Προς το περιεχόμενο

Galaxy S8 Whitestone Dome tampered glass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιο μέλος που να έχει Galaxy S8 και να έχει τοποθετήσει το tempered glass της Whitestone (dome) με την υγρή κόλλα? 

Αξίζει τα λεφτά του? Φορούσα ένα φθηνότερο ίδιας τεχνολογίας στο S8 μου του οποίου η κόλλα ήταν χάλια, ξεκόλλησε σχετικά εύκολα. Εχω διαβάσει ότι η κόλλα της Whitestone πιάνει καλύτερα από κάθε άλλη και γενικότερα βλέπω θετικά σχόλια...

Όποιος έχει βάλει είτε στο κινητό του είτε σε άλλο ας με διαφωτίσει λίγο, είμαι ένα click να το παραγγείλω και να φύγει το 40άρικο! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Και την T-Max ξέρω αλλά δεν γνωρίζω αν είναι και τόσο καλή.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Και την T-Max ξέρω αλλά δεν γνωρίζω αν είναι και τόσο καλή.

Με βλέπω να το παραγγέλνω σε λίγες ώρες, λιγάκι τσουχτερή η τιμή αλλά από μια μικρή έρευνα που κάνω τις τελευταίες ώρες είναι όντως ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Επίσης το S8 μου το αγόρασα πρόσφατα οπότε θα επενδύσω 😋 έχω σκοπό να το κρατήσω ώσπου να βγάλει τα ψωμιά του. 

Η υγρή κόλλα που έχει η white stone έχει διαφορετική σύνθεση, είναι πιο δυνατή σε σχέση με άλλες του είδους της όπως βλέπω. Πολλοί την βάζουν και σε σπασμένες οθόνες για να μην προχωρήσει το ράγισμα... Καμία επαφή με αυτήν που είχα εγώ πριν δηλαδή, για να δούμε! 

Δημοσ.

Λιγο εκτος topic αλλα προτεινω flip τυπυ θηκη

Με το S5 μου επεσε απειρες φορες κατω και απο τα 2 μετρα και παντα το εσωζε.... και τωρα στο S8 θηκη τυπου flip book case αγορασα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Netr0nic είπε

Κάποιο μέλος που να έχει Galaxy S8 και να έχει τοποθετήσει το tempered glass της Whitestone (dome) με την υγρή κόλλα? 

Αξίζει τα λεφτά του? Φορούσα ένα φθηνότερο ίδιας τεχνολογίας στο S8 μου του οποίου η κόλλα ήταν χάλια, ξεκόλλησε σχετικά εύκολα. Εχω διαβάσει ότι η κόλλα της Whitestone πιάνει καλύτερα από κάθε άλλη και γενικότερα βλέπω θετικά σχόλια...

Όποιος έχει βάλει είτε στο κινητό του είτε σε άλλο ας με διαφωτίσει λίγο, είμαι ένα click να το παραγγείλω και να φύγει το 40άρικο! 

Την φοραω το δικο μου. Νομιζω δεν υπαρχει τπτ καλυτερο, αν και ειχα ακουσει για της spingen οτι ψιλολενε. Την προτεινω 100%

Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

Την φοραω το δικο μου. Νομιζω δεν υπαρχει τπτ καλυτερο, αν και ειχα ακουσει για της spingen οτι ψιλολενε. Την προτεινω 100%

Η Spigen όμως δεν βγάζει με υγρή κόλλα και UV light. Βγάζει τα κλασικά που έχει κόλλα μόνο περιφερειακά οπότε μακριά όσο καλή εταιρία και αν είναι (δεν κρατάνε αυτά!).

Για πες μου την εμπειρία σου με την Whitestone... Η τοποθέτηση σε δυσκόλεψε? Είχες τρεξίματα απ την κόλλα? Επίσης ποιά έκδοση πήρες, παίζει η νέα η οποία ειναι σαν του S9 όπου κάθεται το glass πάνω στο πλαστικό λαμάκι και στην συνέχεια το τραβάς για να κάτσει και παίζει και η παλιότερη η οποία αντί για πλαστικό λαμάκι έχει ένα τριγωνικό χαρτόνι που πάνω του κάθεται το glass (απ τα πλάγια σε σχέση με το νέο που είναι απ'την πάνω μεριά). Ίδιο αποτέλεσμα έχεις απλά η νέα έκδοση πιστεύω είναι πιο πρακτική με μικρότερη πιθανότητα αποτυχίας...

8 ώρες πριν, afterhours είπε

Λιγο εκτος topic αλλα προτεινω flip τυπυ θηκη

Με το S5 μου επεσε απειρες φορες κατω και απο τα 2 μετρα και παντα το εσωζε.... και τωρα στο S8 θηκη τυπου flip book case αγορασα.

Δυστυχώς δεν τις μπορώ καθόλου αυτές τις flip/πορτοφολοθήκες! Είναι ο χάρος μου! Χρησιμοποιώ κανονικές (μη flipοειδές 😋) καλής μάρκας όμως αντικραδασμικές και βάζω tempered glass για να είμαι καλυμμένος από μπροστά. Απλά τώρα με το S8 λόγω edge οθόνης μόνο αυτά με την υγρή κόλλα κάθονται σωστά χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα κλπ...

Δημοσ.

Εγώ στο note 8 που είχα, η spigen προστάτεψε την οθόνη απο ΤΣΟΥΚΑΛΙ που πέταξε ο 1,5 χρονών γιος μου επάνω, την αντικατέστησα με ίδια και όταν ήρθε η ώρα να το δώσω ο αγοραστής που ήταν και γνώστης δυσκολεύτηκε απίστευτα να την βγάλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, KRITH είπε

Εγώ στο note 8 που είχα, η spigen προστάτεψε την οθόνη απο ΤΣΟΥΚΑΛΙ που πέταξε ο 1,5 χρονών γιος μου επάνω, την αντικατέστησα με ίδια και όταν ήρθε η ώρα να το δώσω ο αγοραστής που ήταν και γνώστης δυσκολεύτηκε απίστευτα να την βγάλει.

Εγώ που το είχα στο S8 μου αλλά και σε φίλους που το έχω βάλει σε S9+/S8+ είχα θέματα...

Σε εμενα έφυγε σχετικά εύκολα και δεν ταίριαζε με πολλές θήκες πέραν από Spigen. Στα αλλα 2 παιδιά δεν ξεκόλλησε, το έχουν ακόμα για την ακρίβεια αλλά έχουν θέματα με την αφή! Σε πολλά σημεία θέλει παραπάνω πίεση για να πιάσει, επίσης και στους 2 στις άκρες έχει βάλει σκόνες εσωτερικά το glass και δεν δείχνει καθόλου ωραίο.

Είναι κλασικά προβλήματα αυτά όμως με τέτοιου είδους τζάμια! Ο λόγος είναι ότι όλα αυτά αυτού του τύπου έχουν κόλλα μόνο περιμετρικά του τζαμιού και όχι σε όλη την επιφάνεια. Σε άλλους βάζει σκόνες, σε άλλους τους τα πετάει η θήκη έξω, σε άλλους ξεκολλάνε και σε άλλους δεν πιάνει σωστά η αφή σε κάποια σημεία. Αν πάλι δεν έχεις κάτι από αυτά αργά η γρήγορα θα αποκτήσεις δυστυχώς... Τα έχω φάει στην μάπα πολλά χρόνια από εποχές S6 edge μέχρι και σήμερα στα τελευταία μοντέλα...

Με το glass της Whitestone όμως (η άλλα παρόμοια καλής μακράς) δεν έχεις τίποτα από αυτά! Ο λόγος είναι ότι τοποθετούνται με υγρή κόλλα σε όλη την επιφάνεια της οθόνης και στην συνέχεια γίνεται σκλήρυνση της κόλλας με UV light. Είσαι καλυμμένος και από ξεκολλήματα/σκόνες και εχεις αψογη αφή και καθαρότητα τζαμιού μακροχρόνια μπορώ να πω!

Σχετικό βίντεο: https://youtu.be/ta9ydmenZr0

Επεξ/σία από Netr0nic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...