Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Σας,

Θα ήθελα την βοήθεια του group μιας και είμαι στην τελική ευθεία επιλογής hardware για το desktop που ενδιαφέρομαι να φτιάξω. Έχω καταλήξει στις παρακάτω επιλογές και απλά θα ήθελα να σιγουρευτώ πως είναι και οι σωστές. Τον υπολογιστή τον θέλω για δουλειές γραφείου, photoshop, ελαφρύ gaming και rendering. Οι επιλογές hardware βασίστηκαν σε υψηλά ποιοτικά κριτήρια, στην αξιοπιστία, στο future proofness και σε δυνατότητες μελλοντικής οικονομικής αναβάθμισης καθώς και αξιοποίησης του περισσευούμενου υλικού σε άλλο σύστημα. Σιχαίνομαι τα ηλεκτρονικά σκουπίδια να σημειώσω επίσης και προσπαθώ να βρίσκω χρήσεις για τα πάντα. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1)Case:Be Quiet Dark Base 700 RGB Led, Νομίζω το καλύτερο Midi Tower Case Σήμερα

2)MOBO:MSI B450 Gaming Pro Carbon AC  Ή Asrock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac

3)CPU&Graphics Card:AMD Ryzen 5 2400G Box

Δεν θα κάνω μεγάλη επένδυση σε CPU και GPU λόγω των αναμενώμενων νέων επεξεργαστών και καρτών γραφικών της AMD για το 2019(https://www.forbes.com/sites/antonyleather/2018/12/31/top-five-pc-hardware-launches-to-watch-out-for-in-2019/#b50738a3b039). Ο επεξεργαστής αυτός ενδεχομένως και να αλλαχθεί στο μέλλον με άλλο καλύτερο και ο υφιστάμενος να αξιοποιηθεί σε mini-ITX tower(για travelling,mini theater, sharing tower για φίλους κλπ).

3)RAM MEMORY:G.Skill 32GB DDR4-3200MHz (F4-3200C14D-32GTZR) Ή Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz (Low Profile)
Ζευγάρι μνημών για καλύτερη συνέργεια με τον επεξεργαστή αλλά και με συμβατότητα φυσικών διαστάσεων με ένα mini-ITX

4)CPU And Memory Cooler:Be Quiet Dark Rock TF Or Be Quiet Shadow Rock Slim Or Be Quiet Silent Loop 240mm
Ενδεχομένως, να αγοράσω ένα cooler που να μπορεί να χωράει σε Midi αλλά και σε Μini-ITX tower 

6)STORAGE:Samsung 860 Evo 500GB+Διάφοροι HDD Από Παλιά Μου Συστήματα

7)PSU:Seasonic Prime 750W Titanium
Πολλά Watts και ποιοτικό προϊόν για future proofness και για μεγαλύτερο εύρος χρήσεων.

Θέλω να σιγουρευτώ πως με το παραπάνω σύστημα θα μπορώ να συνδέσω δύο εξωτερικές οθόνες Full HD(πχ δύο συμβατικά Full HD Monitor ή Ένα Συμβατικό Monitor και Μια Οθόνη Ενός Laptop)  για εργασίες γραφείου κυρίως... 

Eλπίζω να μου γράψετε σύντομα μιας και είναι το πρώτο μου pc built και θα χρειαστώ την βοήθεια σας.

Ευχαριστώ και πάλι!

Επεξ/σία από honeyed_bee

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...