Προς το περιεχόμενο

Help!Software gia unformat

dremwave

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Distixws ekana format se lathos partition! To problima einai oti exasa arxeia ta opoia xreiazomai amesa gia ti doulia moy!Yparxei kapio software gia unformat? To pc exei ta windows 2000. Please help me!!!!

Δημοσ.

symfwnw apolita me to pano,apla min kaneis twra tipota sto pc gia na min mpoun arxeia panw "sta formarismena" kai meta den mporeis na ta pareis pisw! Egw auto pou ekana kai eswsa ola ta arxeia mou itan na vgalw ton HDD na ton paw se enan filo mou na ton valw san slave kai apo ekei pira ola ta arxeia mou! (giati egw den eixa katholou leitourgiko! Twra an esi exei leitourgiko tote kanena prob egatestise to easy recovery kai tha eisai ok! :D

Δημοσ.

Δοκίμασε και το get data back. Εμένα με έσωσε! Πάντως ο Spy έχει δίκιο. ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ PARTITION!!! Αλλιώς την έβαψες μπλού! Πάντως καλό θα ήταν να δοκιμάσεις με πάνω από ένα προγράμματα για να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει η δουλειά σου.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να ανακτηθεί ένα partition στο οποίο έχει ξαναγίνει format και περαστεί windows από την αρχή?

Μου έφεραν ένα laptop που έγινε ακριβώς αυτό, από ότι ξέρω είναι μάλλον αδύνατο αλλά ρωτάω μπας και........... Μιλάμε για λύση σχετικά απλή, δηλαδή να γίνεται να το κάνω μόνος μου, όχι να το πάω σε καμιά ειδική εταιρεία να το κάνει.....;)

Το μόνο που φαντάζομαι ότι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση είναι να ανακτηθούν κάποια αρχεία που δεν έχει γραφτεί τίποτα ακόμα πάνω στο σημείο του δίσκου που ήταν γραμμένα.........

Τι λέτε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...