Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους/ες. 

Με αφορμή την κακοκαιρία που πλήττει την Καβάλα όπου και διαμένω, που για τις επόμενες 2 μέρες υπάρχει πιθανότητα πτώσης ρεύματος, σκέφτηκα να πάρω μια συσκευή που αν πέσει το ρεύμα, θα προλαβαίνω να κλείνω με ασφάλεια το xbox one μου. Ήδη έτυχε να παίζω και έκλεισε 3 φορές και φοβάμαι μην καεί. 

UPS λέγονται αυτά; δεν ξέρω κιόλας. 

Έχει κανείς φίλος να μου προτείνει κάτι καλό και φθηνό; ουσιαστικά θέλω ισα ίσα να έχω λίγο χρόνο να κλείνω το χβοχ μου με ασφάλεια. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

Θέλεις ένα ups που να σηκώσει και την τηλεόραση. Άρα ένα ups που να σηκώσει το xbox (max 110w) και την τηλεόραση (π.χ. άλλα 200w).

• Thanks 1
Δημοσ.

Πηγαινε σε ένα μαγαζί και πες τους τι θέλεις να βάλεις επάνω και θα σε βοηθήσουν. Έβαλα κι εγώ κι έχει ηρεμήσει το κεφάλι μου.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DarthGRE είπε

Πηγαινε σε ένα μαγαζί και πες τους τι θέλεις να βάλεις επάνω και θα σε βοηθήσουν. Έβαλα κι εγώ κι έχει ηρεμήσει το κεφάλι μου.

Ευχαριστώ. Έχεις να προτείνεις κάποιο καλό μαγαζί για κάτι τέτοιο; 

3 ώρες πριν, zx1234r είπε

Θέλεις ένα ups που να σηκώσει και την τηλεόραση. Άρα ένα ups που να σηκώσει το xbox (max 110w) και την τηλεόραση (π.χ. άλλα 200w).

Θα μπορούσες να μου στείλεις κάποιο λινκ για παράδειγμα; 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Greek_Super_Saiyan είπε

Ευχαριστώ. Έχεις να προτείνεις κάποιο καλό μαγαζί για κάτι τέτοιο; 

Θα μπορούσες να μου στείλεις κάποιο λινκ για παράδειγμα; 

Ευχαριστώ. 

Θα σου έλεγα Πλαίσιο, αλλά αν ξέρεις και κανένα μικρό μαγαζί που να πουλάει μπαταρίες, στερεοφωνικά, γουοκι τοκι και τέτοια θα βρεις εύκολα. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Greek_Super_Saiyan είπε

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους/ες. 

Με αφορμή την κακοκαιρία που πλήττει την Καβάλα όπου και διαμένω, που για τις επόμενες 2 μέρες υπάρχει πιθανότητα πτώσης ρεύματος, σκέφτηκα να πάρω μια συσκευή που αν πέσει το ρεύμα, θα προλαβαίνω να κλείνω με ασφάλεια το xbox one μου. Ήδη έτυχε να παίζω και έκλεισε 3 φορές και φοβάμαι μην καεί. 

UPS λέγονται αυτά; δεν ξέρω κιόλας. 

Έχει κανείς φίλος να μου προτείνει κάτι καλό και φθηνό; ουσιαστικά θέλω ισα ίσα να έχω λίγο χρόνο να κλείνω το χβοχ μου με ασφάλεια. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις max;;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DarthGRE είπε

Θα σου έλεγα Πλαίσιο, αλλά αν ξέρεις και κανένα μικρό μαγαζί που να πουλάει μπαταρίες, στερεοφωνικά, γουοκι τοκι και τέτοια θα βρεις εύκολα. 

Ωραία θα τσεκάρω. 

5 ώρες πριν, coolerman είπε

Μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις max;;

Δεν ξέρω καν πόσο κοστίζουν. Σκοπεύω να είναι κάτι φθηνό! 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Κανα τούβλο σα και αυτό μη σου δώσουν https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/asfaleia-trofodosia-pc/ups-power-supply/Turbo-X-UPS-650-VA-Line-Interactive-Plus-EA265.htm

γιατί θα πάρεις το Χ στο χέρι ...

Αυτό άνετα κάνει και έκρηξη άμα λάχει ε; χαχα

Δημοσ.

αν μπει σε xbox και tv το ιδανικό θα ήταν να δείς full sinewave ups λόγο των τροφοδοτικών που έχουν οι συσκευές αυτές..

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, haris013 είπε

αν μπει σε xbox και tv το ιδανικό θα ήταν να δείς full sinewave ups λόγο των τροφοδοτικών που έχουν οι συσκευές αυτές..

Ωραία! Κάποιο λινκ; κάποια πρόταση; 

Ευχαριστώ για τον χρόνο όλων σας, ειλικρινά.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, haris013 είπε

ρίξε μια ματιά σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/374109/CyberPower-CP900EPFCLCD.html

Δυνατό! Απ'ότι διάβασα και έμαθα! Αλλά δυστυχώς δεν έχω τόσο budget!   😥

https://www.skroutz.gr/s/2401452/Powertech-Line-interactive-850VA-PT-850.html#specs
Ένας μου είπε για το παραπάνω. Αξίζει; θυμίζω το θέλω μόνο για το xbox one!

Επεξ/σία από Greek_Super_Saiyan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...