MaXsto Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μπορεί να φανεί λίγο χαζή η ερώτηση μου .....αλλά θα την κάνω. Έχω ένα S8 και πήρα ένα S9 . Μπορώ το back up που έχω πάρει στο S8 να περάσει στο S9 , για να μην το ξαναστήνω απο την αρχή? Αν ναι με ποιόν τρόπο? Τι συστήνεται γενικώς? Το τηλέφωνο είναι πάντα "καθαρό" , από άχρηστες εφαρμογές , και έχω μόνο ότι πραγματικά χρειάζομαι (είναι πολλά όμως!!) Ευχαριστώ!!
assos7gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, MaXsto είπε καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μπορεί να φανεί λίγο χαζή η ερώτηση μου .....αλλά θα την κάνω. Έχω ένα S8 και πήρα ένα S9 . Μπορώ το back up που έχω πάρει στο S8 να περάσει στο S9 , για να μην το ξαναστήνω απο την αρχή? Αν ναι με ποιόν τρόπο? Τι συστήνεται γενικώς? Το τηλέφωνο είναι πάντα "καθαρό" , από άχρηστες εφαρμογές , και έχω μόνο ότι πραγματικά χρειάζομαι (είναι πολλά όμως!!) Ευχαριστώ!! Kαλημέρα. Κατέβασε το smart switch εγκατάστησε το και στις δύο συσκευες και ακολούθα τις οδηγίες. Θα χρείαστεις και το ανταπτορακι που έχει στο κουτι του s9
assos7gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) θα χρειαστείς το καλωδιο που φορτίζεις το κινητό σου, να βάλεις τον ανταπτορα στην μεριά που είναι το usb, και να συνδέσεις τα δυο τηλέφωνα. Κοίτα εδώ Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από assos7gr 1
margaritagr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δε χρειάζεται σύνδεση των τηλεφωνώ για το smart switch. Εγώ πέρασα τα πάντα απο το α5 στο α8 ασύρματα
MaXsto Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Ναι το είδα και αυτό. Απλά πιστεύω ότι θα αργεί περισσότερο ασύρματα.
HateMe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, MaXsto είπε καλημέρα. Ολα καλά , Ευχαριστώ!! Την Pie την πέρασες στο S9 σου να δεις τι χάνεις; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα