milliono Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είμαι ένα βημα απο την αγορά του συγκεκριμενου μόνιτορ και πριν προβώ σε αυτήν θα ήθελα να ακούσω και την δίκη σας γνώμη.... επισης δεν μπορω ευκολα να βρω review για τη συγκεκριμένη οθόνη, για αυτο κάποιος που την εχει ας μιλήσει. Επίσης δεν μπόρεσα να βρω το πάνελ που φοράει, αν μπορείτε, βοηθήστε και σε αυτο. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από milliono
3DJIN Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 ips ,μια χαρα οθονη φαινεται για γενικη χρηση με ενα απλο search στο google το βρηκα ,δεν καταλαβαινω γιατι δεν το βρηκες
Wayward Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Την πήρα πριν 2 εβδομάδες περίπου. Στα αρνητικά η δική μου έχει ips glow κυρίως κάτω αριστερά και λιγότερο πάνω αριστερά. Επειδή μόνο gaming κάνω (δε βλέπω ταινίες, σειρές) δε με ενοχλεί ιδιαίτερα, αν και φαίνεται αρκετά όταν πέφτει μαύρο εκεί (ως γνωστόν όμως το glow είναι και θέμα τύχης, μπορεί να πάρεις και οθόνη 700€ και να έχει glow/bleeding). Επιπλέον το λευκό της είναι πιο θαμπό/μουντό ειδικά σε σχέση με μία Samsung που έχω ακριβώς δίπλα, αλλά αυτό μπορεί να είναι κακή δική μου ρύθμιση (έχω ρίξει και αρκετά το brightness) Στα θετικά είναι καλή κατασκευή, με καλά και στιβαρή βάση. Τα χρώματά της είναι πολύ καλά και ζωντανά. Γενικώς για τα χρήματα της είναι μια χαρά οθόνη.
milliono Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, 3DJIN είπε ips ,μια χαρα οθονη φαινεται για γενικη χρηση με ενα απλο search στο google το βρηκα ,δεν καταλαβαινω γιατι δεν το βρηκες εννοω αδερφε για τον κατασκευαστη του πανελ και τον κωδικο του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα