Προς το περιεχόμενο

Gome U7 6", 4GB ram, 64GB rom, HELIO P25 66,74€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bill27 είπε

Εντωμεταξυ δεν εχω βρει ουτε ενα video review στο you tube,στο kimovil λεει οτι αρχισε να πωλειται τον Αυγουστο του 18,τι σκ...α μεχρι σημερα δεν το εχει παρει κανεις αυτο το τηλεφωνο?

Αυτό σκέφτηκα και εγώ, όσο μικρή εταιρεία και εάν έιναι θα έπρεπε να υπάρχουν μερικά reviews. Και γι'αυτό δεν το πήρα χτες το βράδυ.

Δημοσ.

Σε κινεζικα καταστηματα παντως δεν το εβρισκες,ισως τωρα αρχισανε να το πωλουν και εκτος Κινας γιατι καπου διαβασα πως αρχικα προοριζοτανε μονο για την αγορα της Κινας.

Δημοσ.

Ok θα δειξει.. Η πολύ καλό θα είναι ή μαπα πιστευω 🙄.. 

Σε κάθε περιπτωση αν ξέραμε ότι ειναι καλό δε θα το παιρναμε 67 ευρω με τετοια χαρακτηριστικα!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Μόλις το δοκίμασα με νέο accound και τίποτα. Τα ίδια γράφει.

Κάντο από pc όχι από το app. Στο app και εμένα δεν μου το παίρνει τώρα που το δοκίμασα 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, keeper είπε

Κάντο από pc όχι από το app. Στο app και εμένα δεν μου το παίρνει τώρα που το δοκίμασα 

5 λεπτά πριν, keeper είπε

Ούτε σε εμένα δουλεύει!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, keeper είπε

Τίποτα, το κουπόνι ήταν για 200 κομμάτια μόνο. Απορώ πως δεν το χτύπησα χθές που μπορούσα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, keeper είπε

αν δεν δουλευει το κουπονι δοκιμαστε με νεο λογαριασμο

Μήπως αγόρασε αλλά στην τιμή των 89.99$;

Δημοσ.

παιδια οντως εληξε το κουπονακι αν και μεχρι το μεσημερακι εμενα μου το επαιρνε κανονικα,

Ερωτηση, με priority direct mail ειναι σιγουρο οτι δεν θα περασει τελωνειο? μηπως χρειαζεται να ζητησω να βαλουν χαμηλοτερη τιμη στο πακετο?

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει να περάσει τελωνείο. Και να τους ζητήσεις δεν το κάνουν....

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, baskon είπε

Απο τα βίντεο βλέπω πήραμε δυνατό εργαλείο!😅

Φυσικά, άλλωστε τα εξηγεί άριστα ο σχιστοματης. Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα με έπεισε με τα λεγόμενα του   😎

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...