Προς το περιεχόμενο

Gome U7 6", 4GB ram, 64GB rom, HELIO P25 66,74€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Έβαλα και εγώ ενα να υπάρχει για τη μητέρα μου, το βαρέθηκε το lg g2 τόσο καιρό :P 

Έχεις δει τι διαστάσεις έχει το κινητό έτσι;
Διαστάσεις παντόφλας (161.5mm ύψος - 75.2mm πλάτος) και καμία σχέση με το lg g2(138.5mm - 70.9mm)

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, leftpc είπε

Έχεις δει τι διαστάσεις έχει το κινητό έτσι;
Διαστάσεις παντόφλας (161.5mm ύψος - 75.2mm πλάτος) και καμία σχέση με το lg g2(138.5mm - 70.9mm)

ναι αμε, θέλει μεγάλο μου το έχει δηλώσει εδώ και πολύ καιρό... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηρα και εγω ενα,για θηκη που λεει ο φιλος πιο πανω,εχει μεσα στην συσκευασια του,μου βγηκε ακριβως 66,92€ εσας ποσο σας βγηκε ακριβως??Με τετοια τιμη πιασαμε κοροιδο τον Κινεζο,ας ελπισουμε να βγει καλο.

1 ώρα πριν, darksoul93 είπε

το micromax εχει snapdragon επεξεργαστη οποτε νομιζω θα ειναι καλυτερο απο θεμα σταθεροτητας,επιδοσεων και διαχειρησης μπαταριας

σε θεμα επιδοσεων υπερεχει ο mediatek,συγκρινοντας παντα τους συγκεκριμενους 2 επεξεργαστες.τωρα οσον αφορα την σταθεροτητα και διαχειρηση μπαταριας οταν με το καλο ερθει θα το δουμε και θα σας πουμε 🙂

Επεξ/σία από bill27
  • Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, aneral είπε

https://www.banggood.com/GOME-U7-5_99-Inch-3050mAh-13MP-Dual-Front-Cameras-4GB-RAM-64GB-ROM-Helio-P25-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1406753.html

ΚΟΥΠΟΝΙ: 1BGU7

Άγνωστη μάρκα και preorder (παραλαβή 20 Ιανουαρίου) αλλα τέτοια χαρακτηριστικά σε αυτήν την τιμή δεν έχω ξαναδει. Με το κουπόνι βγαίνει στα 61.18 το κινητό + 5.56 priority direct mail για αποφυγή τελωνείου, σύνολο 66,74€ Έχουν μείνει περίπου άλλα 200 κομμάτια σε αυτήν την τιμή.

Το κουπόνι γράφει ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί 200 φορές και δεν ισχύει.

Ποτέ προλάβατε ρε σεις!!! 😜

Δημοσ.
Μόλις τώρα, baskon είπε

Εγώ προλαβα όταν ήταν γύρω στο 80% πουλημένα (κατά τις 10). Ελπίζω να μας βγει καλό.. Το θέλω για δευτερο. 

Και για πρώτο είναι σούπερ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν ήταν 18:9 θα το είχα χτυπήσει κι εγώ. Τί μανία κι αυτή με τα 18:9... και σε λίγο θα είναι τα περισσότερα 20:9. Με αυτούς τους ρυθμούς σε λίγο το καλώδιο θα είναι πιο χοντρό απ'το τηλέφωνο.

Επεξ/σία από mic2mic
Δημοσ.

Πήρα 3 χθες το βράδυ. Ένα για εμένα, ενα για την κοπέλα μου και ενα για την μανα μου :P

Ελπίζω να βγει καλό...

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξυ δεν εχω βρει ουτε ενα video review στο you tube,στο kimovil λεει οτι αρχισε να πωλειται τον Αυγουστο του 18,τι σκ...α μεχρι σημερα δεν το εχει παρει κανεις αυτο το τηλεφωνο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...