Προς το περιεχόμενο

Gome U7 6", 4GB ram, 64GB rom, HELIO P25 66,74€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.banggood.com/GOME-U7-5_99-Inch-3050mAh-13MP-Dual-Front-Cameras-4GB-RAM-64GB-ROM-Helio-P25-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1406753.html

ΚΟΥΠΟΝΙ: 1BGU7

Άγνωστη μάρκα και preorder (παραλαβή 20 Ιανουαρίου) αλλα τέτοια χαρακτηριστικά σε αυτήν την τιμή δεν έχω ξαναδει. Με το κουπόνι βγαίνει στα 61.18 το κινητό + 5.56 priority direct mail για αποφυγή τελωνείου, σύνολο 66,74€ Έχουν μείνει περίπου άλλα 200 κομμάτια σε αυτήν την τιμή.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, LakisKatabos είπε

Αν δεν κάνω λάθος δεν κάνει για όσους έχουν wind γιατί δεν έχει την LTE Β20 συχνότητα.

Μην αρχιζουμε τα της 800αρας.Μια χαρα κανει,δουλευω εδω και χρονια συσκευη χωρις Β20 και ολα οκ.Στα λεφτα που ειναι αυτο κιολας δε το κοιτας.

Δημοσ.

Στα λεφτα του για απλη χρηση τυπου browsing, βιντεο και κανα παιχνιδακι μια χαρα τελειο ειναι. Μην περιμενετε τιποτα απο τις καμερες και ουτε και καμια αυτονομια ιδιαιτερη

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dantε είπε

Μην αρχιζουμε τα της 800αρας.Μια χαρα κανει,δουλευω εδω και χρονια συσκευη χωρις Β20 και ολα οκ.Στα λεφτα που ειναι αυτο κιολας δε το κοιτας.

εγω εχω wind θα δει την καρτα θα εχω σημα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GrecoPrimo είπε

Παιδιά προτείνεται αυτό ή το micromax selfie 3 που παίζει ένα 10αρι πάνω ?

το micromax εχει snapdragon επεξεργαστη οποτε νομιζω θα ειναι καλυτερο απο θεμα σταθεροτητας,επιδοσεων και διαχειρησης μπαταριας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...