Exoapories Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Ποιο από τα δυο κινητά θεωρείται καλύτερο για αγορά και γιατί ; Αξιζει να περιμένει κανείς για S10 ή p30 pro που θα βγουν τους επόμενους μήνες και κανα μήνα ακόμα μέχρι να πέσουν οι τιμές στο σκρουτς; Ειμαι με iPhone 6s κρατάει γερά ακόμα αν εξαιρέσω την μπαταρία του... (Θα με ενδιέφερε και iPhone X πάσα πολύ αλλά πολλά λεφτά πιστεύω για κινητό)
kp1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν σε νοιάζει η μπαταρία πας άφοβα p20 pro τώρα πιστεύω ποιο smooth είναι το s9+ και ίσως καλύτερο βίντεο.. Και σίγουρα καλύτερη ανάλυση οθόνης.. Αν και με χαλαει τόσο κυρτή στα πλάγια. Φυσικά και αξίζει να περιμένεις απλά φιλικά το λεω για μένα είναι πολλά τόσα λεφτά για κινητά πια 500+.. Δλδ έχω πήρα p20 pro στα 340€ καινούριο σφραγισμένο και πάλι σκέφτηκα πολλά έδωσα.. Τεσπα μν σε κουράζω για μένα για ένα κινητό ταβάνι 200€ και τα υπόλοιπα ταξίδια!! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από kp1
Netr0nic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλα εξαρτώνται από το πόσα είσαι πρόθυμος να δώσεις αρχικά, άλλη τιμή έχει το S9+ τώρα και άλλη το S10 (πολυ περισσότερα) μόλις κυκλοφορήσει. Εγώ πχ αν ήταν να πάρω το S10 θα περίμενα κάποιους μήνες μετά ώστε να πέσει αρκετά (skroutz κτλ). Πέρα από αυτό τώρα ανάμεσα στα 2 που αναφέρεις θα σου πρότεινα να πας στο S9+ δίχως δεύτερη σκέψη! Είναι εξίσου καλό στα specs και το P20 Pro αλλά θεωρώ ότι η εμπειρία χρήσης είναι πολύ πιο smooth στο S9+ ειδικά με το το One UI που πήρε πρόσφατα και με καλύτερη υποστήριξη. Επίσης υπάρχουν και κάποιες μικρές ίσως λεπτομέριες που για κάποιους μετράνε. Το S9+ έχει Gorilla Glass 5 όσον αφορά την προστασία , η οθόνη του είναι HDR 10 ready με μεγαλύτερη ανάλυση/περισσότερα ppi, έχει ρυθμιζόμενο διάφραγμα στην main κάμερα, η selfie κάμερα έχει auto focus, είναι HDR και τραβάει σε μεγαλύτερη ανάλυση βίντεο. Η main κάμερα πάλι έχει αρκετά ανώτερο βίντεο και σταθεροποίηση απ το P20 Pro. Επίσης το S9+ είναι αδιάβροχο με IP68 (water proof) πιστοποίηση ενώ το P20 Pro με IP67 που είναι κατώτερη splash/dust resistant ουσιαστικά. Το P20 Pro έχει το θετικό πως έχει κατά 500mah μεγαλύτερη μπαταρία και κάπως καλύτερη main κάμερα (προτιμώ του S9+) με απλά ικανοποιητικό/καλό βίντεο όμως. Galaxy S9+ από εμένα, θα το αγαπήσεις! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από Netr0nic 2
chios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Και τα δύο καλά είναι, αλλά επειδή εγώ βλέπω Samsung και βγάζω σπυριά προτείνω p20 pro,. Καλύτερη λύση πας σε ένα μαγαζί και βλέπεις πιο σου κάθετε καλύτερα.
Exoapories Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, kp1 είπε Αν σε νοιάζει η μπαταρία πας άφοβα p20 pro τώρα πιστεύω ποιο smooth είναι το s9+ και ίσως καλύτερο βίντεο.. Και σίγουρα καλύτερη ανάλυση οθόνης.. Αν και με χαλαει τόσο κυρτή στα πλάγια. Φυσικά και αξίζει να περιμένεις απλά φιλικά το λεω για μένα είναι πολλά τόσα λεφτά για κινητά πια 500+.. Δλδ έχω πήρα p20 pro στα 340€ καινούριο σφραγισμένο και πάλι σκέφτηκα πολλά έδωσα.. Τεσπα μν σε κουράζω για μένα για ένα κινητό ταβάνι 200€ και τα υπόλοιπα ταξίδια!! Σίγουρα με νοιάζει η μπαταρια θα ήθελα να έχει μεγάλη αυτονομία και στην διάρκεια και στο φορτισμα και για αυτό κοίταξα το P20 Pro. Έχεις δίκαιο ότι σήμερα τα κινητά όλα δεν έχουν κανένα πρόβλημα με ταχύτητες άρα δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά αλλά τα φθηνά δεν έχουν κάμερα και με ενδιαφέρει να έχω καλή κάμερα για αυτό ημουν πιο πολύ προς το p20 pro Σε ευχαριστω πολύ πάντως 7 ώρες πριν, Netr0nic είπε Όλα εξαρτώνται από το πόσα είσαι πρόθυμος να δώσεις αρχικά, άλλη τιμή έχει το S9+ τώρα και άλλη το S10 (πολυ περισσότερα) μόλις κυκλοφορήσει. Εγώ πχ αν ήταν να πάρω το S10 θα περίμενα κάποιους μήνες μετά ώστε να πέσει αρκετά (skroutz κτλ). Πέρα από αυτό τώρα ανάμεσα στα 2 που αναφέρεις θα σου πρότεινα να πας στο S9+ δίχως δεύτερη σκέψη! Είναι εξίσου καλό στα specs και το P20 Pro αλλά θεωρώ ότι η εμπειρία χρήσης είναι πολύ πιο smooth στο S9+ ειδικά με το το One UI που πήρε πρόσφατα και με καλύτερη υποστήριξη. Επίσης υπάρχουν και κάποιες μικρές ίσως λεπτομέριες που για κάποιους μετράνε. Το S9+ έχει Gorilla Glass 5 όσον αφορά την προστασία , η οθόνη του είναι HDR 10 ready με μεγαλύτερη ανάλυση/περισσότερα ppi, έχει ρυθμιζόμενο διάφραγμα στην main κάμερα, η selfie κάμερα έχει auto focus, είναι HDR και τραβάει σε μεγαλύτερη ανάλυση βίντεο. Η main κάμερα πάλι έχει αρκετά ανώτερο βίντεο και σταθεροποίηση απ το P20 Pro. Επίσης το S9+ είναι αδιάβροχο με IP68 (water proof) πιστοποίηση ενώ το P20 Pro με IP67 που είναι κατώτερη splash/dust resistant ουσιαστικά. Το P20 Pro έχει το θετικό πως έχει κατά 500mah μεγαλύτερη μπαταρία και κάπως καλύτερη main κάμερα (προτιμώ του S9+) με απλά ικανοποιητικό/καλό βίντεο όμως. Galaxy S9+ από εμένα, θα το αγαπήσεις! Σε ευχαριστω πολύ για την λεπτομερή γνώμη σου. Λόγω το ότι έχω 6s και δεν έχω μεγάλα προβλήματα από μπαταρια θα περιμένω λογικά να βγουν τα και πύργος για να ω αν αξίζουν πραγματικά και θα περιμένω για πτώση τιμών από σκρουτς. Σίγουρα θα περάσει καιρός αλλά ενταξει κατά τον Μάιο σκόπευα να προχωρήσω σε αλλαγή αφού περιμένω για τα καινούργια 2 ώρες πριν, chios είπε Και τα δύο καλά είναι, αλλά επειδή εγώ βλέπω Samsung και βγάζω σπυριά προτείνω p20 pro,. Καλύτερη λύση πας σε ένα μαγαζί και βλέπεις πιο σου κάθετε καλύτερα. Δυστηχως Γερμανός cosmote που πήγα δεν είχε ούτε το ένα ούτε το άλλο και πρέπει να παω σε κανένα public κάποια στιγμη 1
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέχρι το Μάιο επειδή προέρχεσαι από iPhone θα μπορείς να κοιτάξεις και το 1+7.
HateMe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Galaxy S9+ Υπόψην, αν πας και το δεις από κοντά θα το δεις με την oreo version και όχι με την Pie που το κάνει 100 φορές καλύτερο σε όλους τους τομείς. Απλά να έχεις το νου σου σ αυτό. Μακράν ανώτερο από P20 pro επίσης. Μόνο σε μπαταρία χάνει. Το λογισμικό της Samsung πλέον δεν πιάνεται από καμιά σαπίλα που κυκλοφορεί εκεί έξω. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. 1
margaritagr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 +1 για το samsung ειδικά αφού Προέρχεσαι απο iPhone! To ui του θα σου αρέσει και θα σε βολέψει περισσότερο. Επισης πήγαινε δες τις οθόνες και των δυο απο κοντά.,.. Βεβαια ΑΝ έχεις μεγάλο budget, αυτή τη στιγμη αξίζει να περιμένεις το σ10. Αν ομως δεν έχεις, τότε δε λεει να περιμένεις μέχρι το καλοκαιρι για να πέσει στο skroutz
Exoapories Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Σας ευχαριστω πολύ παιδιά Αν είναι θα στραφώ προς την Samsung Από ότι θυμάμαι πέφτουν γρήγορα οι τιμές άρα μπορεί να βρω σε καλή τιμή το s10
HateMe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Exoapories είπε Σας ευχαριστω πολύ παιδιά Αν είναι θα στραφώ προς την Samsung Από ότι θυμάμαι πέφτουν γρήγορα οι τιμές άρα μπορεί να βρω σε καλή τιμή το s10 Ναι, μετά τον Ιούνιο λογικά.
Exoapories Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Λιγότερα εξοδα κιόλας τον Ιούνιο πιο πιθανή η αγορά του 😂
AntiCambeR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, Exoapories είπε Λιγότερα εξοδα κιόλας τον Ιούνιο πιο πιθανή η αγορά του 😂 Χτύπα το S9 η το S10 και αν έχεις απορίες εδώ είμαστε 24/24. 😴
kalogero Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Και τα δυο πολύ καλά κινητά εγω θα σου προτείνω το S9
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Στις 10/1/2019 στις 1:18 ΠΜ, Exoapories είπε Ποιο από τα δυο κινητά θεωρείται καλύτερο για αγορά και γιατί ; Αξιζει να περιμένει κανείς για S10 ή p30 pro που θα βγουν τους επόμενους μήνες και κανα μήνα ακόμα μέχρι να πέσουν οι τιμές στο σκρουτς; Ειμαι με iPhone 6s κρατάει γερά ακόμα αν εξαιρέσω την μπαταρία του... (Θα με ενδιέφερε και iPhone X πάσα πολύ αλλά πολλά λεφτά πιστεύω για κινητό) Δεν γινεται να λες πολλα λεφτα για το Iphone x(ή το xr)και να μην θεωρεις πολλα τα χρηματα που θα ζηταει το S10 ή το p30pro οταν πρωτοβγουν. Και 1μηνας αναμονη μην περιμενεις να αλλαξει πολλα. Αν δεις εξελιξη τιμης για το S9+ πχ μεχρι και τον Απριλιο ηταν το φθηνοτερο στα 800ευρω. Δεν το λες και φθηνο.
Exoapories Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/1/2019 στις 1:21 ΜΜ, Fulgore είπε Δεν γινεται να λες πολλα λεφτα για το Iphone x(ή το xr)και να μην θεωρεις πολλα τα χρηματα που θα ζηταει το S10 ή το p30pro οταν πρωτοβγουν. Και 1μηνας αναμονη μην περιμενεις να αλλαξει πολλα. Αν δεις εξελιξη τιμης για το S9+ πχ μεχρι και τον Απριλιο ηταν το φθηνοτερο στα 800ευρω. Δεν το λες και φθηνο. Σίγουρα δεν αλλάξουν πολλά έχεις δίκαιο αλλά θα περιμένω να δω και μετά μάλλον θα πάρω το s9+ που θα κοστίζει γύρω στα 500€ Τα κινητά από το σκρουτζ τα εμπιστευόμαστε ή μπορεί να μας στείλουν και κανένα εκθεσιακό ; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Exoapories
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα