Fanis92 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βοήθεια παιδιά!κάθε φορα που πάω να ανοίξω ένα φάκελο από usb την πρώτη φορα δεν ανοίγει και εξαφανίζει τον φάκελο και μετά μου ανοίγει κανονικά όπως δείχνει και το βιντεάκι που τράβηξα παρακάτω..ωστόσο υπάρχουν φορες που το κάνει και εφόσον έχει διαβάσει μια φορα τον φάκελο να το κλείσει..έχω δοκιμάσει με αλλα usb sticks και σε άλλες θύρες του mac mini και έχει το ίδιο πρόβλημα Εγγραφή οθόνης 2019-01-10 00.08.55 (1).mp4 Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από Fanis92
liospi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 καλημέρα ποιο mini έχεις; ποιo macOS; στο έκανε πάντα ή από κάποια στιγμή και μετά (π.χ. αναβάθμιση);
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Στις 10/1/2019 στις 12:48 ΠΜ, Fanis92 είπε Βοήθεια παιδιά!κάθε φορα που πάω να ανοίξω ένα φάκελο από usb την πρώτη φορα δεν ανοίγει και εξαφανίζει τον φάκελο και μετά μου ανοίγει κανονικά όπως δείχνει και το βιντεάκι που τράβηξα παρακάτω..ωστόσο υπάρχουν φορες που το κάνει και εφόσον έχει διαβάσει μια φορα τον φάκελο να το κλείσει..έχω δοκιμάσει με αλλα usb sticks και σε άλλες θύρες του mac mini και έχει το ίδιο πρόβλημα Εγγραφή οθόνης 2019-01-10 00.08.55 (1).mp4 Δοκίμασε να σβήσεις τις ρυθμίσεις του Finder.app σβηνοντας το αρχείο ~/Library/Preferences/com.apple.finder.plist
Fanis92 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..κατέβασα πάλι τα mojave και έστρωσε το μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα