Giwrg Mavridis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Ρε παιδιά μια ερώτηση led ταινία μέσα στο κουτί μπαίνει αλλά τα καλώδια που τα κουμπώνω για να πάρει ρεύμα; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 στο τροφοδοτικό σου όπως εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrg Mavridis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, juno12 είπε στο τροφοδοτικό σου όπως εδώ Θέλει όλα αυτήν την ιστορία εε; Κι αυτά που έβαλε σαν βύσματα που τα βρίσκεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 ακριβώς ίδια δεν ξέρω αλλά μπορείς να βρεις θηλυκό molex από κανα παλιό τροφοδοτικό ή ανεμιστήρες και να τα ενώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrg Mavridis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, juno12 είπε ακριβώς ίδια δεν ξέρω αλλά μπορείς να βρεις θηλυκό molex από κανα παλιό τροφοδοτικό ή ανεμιστήρες και να τα ενώσεις. Η θα αγοράσω δεν πιστευω να είναι πολύ ακριβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillis17 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Γιατι δεν κοιτας κατι τετοιο πολυ ευκολο και ωραιο αποτελεσμα με λιγα χρηματα https://nuera.gr/shop/ipologistes-laptop-tablet/perifereiaka/gadgets-ypologiston/egchromi-tenia-led-deepcool-rgb-350-me-tilechiristirio/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrg Mavridis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, vasillis17 είπε Γιατι δεν κοιτας κατι τετοιο πολυ ευκολο και ωραιο αποτελεσμα με λιγα χρηματα https://nuera.gr/shop/ipologistes-laptop-tablet/perifereiaka/gadgets-ypologiston/egchromi-tenia-led-deepcool-rgb-350-me-tilechiristirio/ εχω ηδη led απλα αυτη που μου εστειλες εχει τα βυσματα για την μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα