Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση τον υπολογιστή για καυτερή απόδοση σε games. Όταν όμως είδα το σύστημα ξαφνιάστηκα γιατί διαπίστωσα τι η μητρική είναι του 2014 και παλιότερη και παίρνει μόνο ddr3.Το pc μου το έχτισε τεχνικός το καλοκαίρι του 2017 και έχει:  ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK 970 PRO3 R2.0 RETAIL         GTX ASUS 1050 2GB            AMD FX 6300        8GB DDR3    HDD SSD       CASE COUGAR MX200    Psu 500W

Στην αρχή δεν ήθελα να αλλάξω μητρική αλλά παίρνει μόνο fx επεξεργαστή και θ κάνει bottleneck την GPU κατι που σίγουρα δεν θέλω. Τώρα προτείνετε οτι θέλετε απλά δεν θέλω να δώσω πολλα χρήματα και δεν θέλω να αλλάξω όλο το σύστημα. (Θέλω να πάω σε ultrawide monitor για games όπως pubg fortnite cod σε 60fps+ Σε καλά γραφιά κλπ) ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από Giwrg Mavridis
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Giwrg Mavridis είπε

θ κάνει bottleneck την GPU κατι που σίγουρα δεν θέλω

Ποια gpu; Την 1050; Ούτε καν. Ένας FX8350 σηκώνει και καλύτερη gpu της τάξης μιας GTX 1060 / RX 580. Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

11 ώρες πριν, Giwrg Mavridis είπε

pubg fortnite cod σε 60fps+ Σε καλά γραφιά 

Mε FX8350 16GB RAM και RX580 θα παίζει αλλά με stutters που και που. Αλλά έτσι θα πρέπει να επενδύσεις 100€ περίπου σε cpu+ram για μια ξεπερασμένη πλατφόρμα και δεν αξίζει.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πουλήσεις όλο το pc και να πας σε κάτι πιο σύγχρονο.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

νεο συστημα θες,σε πηγε σε fx το 2017? εγκλημα....

δωσε μπατζετ και χρηση

Budget γυρω στα 500-600 αλλά προτείνεις τίποτα μεταχειρισμένο για να πέσει ή να τα πάρω όλα νέα; Θέλω να παίζω pubg σε utrawide σε high-ultra στα 75fps. Και αλλά τέτοια παιχνίδια σε high-ultra στα ίδια FPS λόγω οθόνης.

26 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Ποια gpu; Την 1050; Ούτε καν. Ένας FX8350 σηκώνει και καλύτερη gpu της τάξης μιας GTX 1060 / RX 580. Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Mε FX8350 16GB RAM και RX580 θα παίζει αλλά με stutters που και που. Αλλά έτσι θα πρέπει να επενδύσεις 100€ περίπου σε cpu+ram για μια ξεπερασμένη πλατφόρμα και δεν αξίζει.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πουλήσεις όλο το pc και να πας σε κάτι πιο σύγχρονο.

Τροφοδοτικό από οτι μου είπαν δεν είναι καλό και είναι γύρω στα 530W. Ναι σε ξεπερασμένη cpu δεν πάω για να την αλλάξω σε ένα χρόνο. Και απ το pc θα ήθελα να κρατήσω πράγματα μην κάνω ολική αλλαγή.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Giwrg Mavridis είπε

Budget γυρω στα 500-600 αλλά προτείνεις τίποτα μεταχειρισμένο για να πέσει ή να τα πάρω όλα νέα; Θέλω να παίζω pubg σε utrawide σε high-ultra στα 75fps. Και αλλά τέτοια παιχνίδια σε high-ultra στα ίδια FPS λόγω οθόνης.

Τροφοδοτικό από οτι μου είπαν δεν είναι καλό και είναι γύρω στα 530W. Ναι σε ξεπερασμένη cpu δεν πάω για να την αλλάξω σε ένα χρόνο. Και απ το pc θα ήθελα να κρατήσω πράγματα μην κάνω ολική αλλαγή.

Σε ultra/high 75+ fps, με αυτό το budget και το υπάρχων σύστημα ΔΕΝ θα παίξεις, εκτός και αν το αλλάξεις όλο.
Θες μητρική+cpu+ram+τροφοδοτικό+gpu

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Giwrg Mavridis είπε

HDD SSD       CASE COUGAR MX200

Kρατάς αυτά λοιπόν και πουλάς τα υπόλοιπα. Η 1050 πουλιέται κοντά στο κατοστάρικο, ίσως με 90 φεύγει εύκολα.

Πρόταση:

gpu https://www.specialprice.gr/el/sapphire-radeon-rx580-4gb-pulse 1-3 μέρες διαθεσιμότητα

Kαι άμεσα διαθέσιμα από askadam:

Untitled.jpg

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Kρατάς αυτά λοιπόν και πουλάς τα υπόλοιπα. Η 1050 πουλιέται κοντά στο κατοστάρικο, ίσως με 90 φεύγει εύκολα.

Πρόταση:

gpu https://www.specialprice.gr/el/sapphire-radeon-rx580-4gb-pulse 1-3 μέρες διαθεσιμότητα

Kαι άμεσα διαθέσιμα από askadam:

Untitled.jpg

βγαίνει 360 χωρίς κάνει gpu δλδ ... να πάω σε rx 580 λες; και την 1050 πως θα την πουλήσω από επαρχία; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giwrg Mavridis είπε

την 1050 πως θα την πουλήσω από επαρχία; 

Όλα μπορείς να τα πουλήσεις. Αγγελία εδώ και τα στέλνεις ταχυδρομικώς με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση ή paypall...

2 λεπτά πριν, Giwrg Mavridis είπε

βγαίνει 360 χωρίς κάνει gpu δλδ

460

3 λεπτά πριν, Giwrg Mavridis είπε

να πάω σε rx 580 λες;

Ε ναι αν έχεις τις απαιτήσεις που λες...

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Και πες μας που πηγές σου κάναν τέτοιο PC να μην πάμε 

χαχα οτι μπορεί ο καθένας καεί αλά μην φοβάσαι δεν θα εμφανιστεί στον δρόμο σου. ευρχαριστω πολύ.

50 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Όλα μπορείς να τα πουλήσεις. Αγγελία εδώ και τα στέλνεις ταχυδρομικώς με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση ή paypall...

460

Ε ναι αν έχεις τις απαιτήσεις που λες...

460 δεν είναι πολλά; Μπορώ να κάνω κάπου κάτι χαμηλότερο; Γιατί πιο ακριβή μητρική; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giwrg Mavridis είπε

460 δεν είναι πολλά;

Όχι γι αυτά που ζητάς. H μητρική είναι entry level για να έχεις δυνατότητα αναβάθμισης στο μακρινό μέλλον. Αν είναι να πέσεις κάπου απλά βάλε 8gb ram αρχικά και αργότερα προσθέτεις άλλα 8.

https://askadamstore.gr/proion/ypologistes/ram/mnhmh-gskill-ripjawsv-8gb-ddr4-2666mhz-f4-2666c15d-8gvr  ή από άλλο μαγαζί αυτές https://www.skroutz.gr/s/7768063/Patriot-Viper-4-Series-8GB-DDR4-3000MHz-PV48G300C6K.html

Όταν τα πάρεις όλα και το στήσεις ρώτα εδώ πώς να ρυθμίσεις τις ram για μέγιστη απόδοση. Λογικά μπορείς να τις κάνεις να δουλέψουν στα 3066ΜΗz cl16 με 1.35V dram voltage.

Δημοσ.

Τρολλια μυρίζομαι

4 ώρες πριν, Giwrg Mavridis είπε

χαχα οτι μπορεί ο καθένας καεί αλά μην φοβάσαι δεν θα εμφανιστεί στον δρόμο σου. ευρχαριστω πολύ.

460 δεν είναι πολλά; Μπορώ να κάνω κάπου κάτι χαμηλότερο; Γιατί πιο ακριβή μητρική; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...