Προς το περιεχόμενο

Ultrawide monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ήθελα να κάνω μια ερώτηση για την αναβάθμιση που θα κάνω. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πάω σε μια 1060 με έναν ryzen και θέλω να κρατήσω την κάρτα τουλάχιστο 2 χρόνια. Τώρα έχω 1050 με fx6300 και μια dell 24” 1ms TN 60Hz στα 130ευρω. Με την νέα αναβάθμιση που θα κάνω σκέφτομαι να πάω σε μια ultrawide λόγω του χώρου που προσφέρει και επιπλέον την ωραία αίσθηση που δίνει σε games όπως pubg fortnite cod battlefield κλπ. Όμως αρκετά με αποπείραν γιατί πιστεύουν οτι θα χαμηλώσει τα FPS λόγω της μεγαλύτερης ανάλυσης. Εγώ δεν θέλω τρομερά FPS αλλά δεν θέλω να πάρω κάτι που δεν αξίζει. Σκέφτομαι λοιπόν για αυτήν:https://www.skroutz.gr/s/11885419/LG-29UM69G-B.html ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν πας σε freesync παρε μια 580 καλυτερα και θα εισαι κομπλε. Οχι 1060. Τo monitor το εχω και ειναι εξαιρετικο για την τιμη που το δινουν. Εφοσον παιζεις σε full hd υπολογισε ενα 33% λιγοτερα fps λογω full hd ultrawide. Στα παιχνιδια που εγραψες μια 580 θα ειναι κομπλε με αυτο το monitor.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giwrg Mavridis είπε

Ευχαριστώ αλλά -33% δεν βγαίνουν ικανοποιητικά. Μπορείς να μου πεις νούμερα;

Μια χαρα θα εισαι τοσο με την οθονη οσο και με την 580. Προχωρα αφοβα. Αλλη εμπειρια.. 

Δημοσ.

Ειπε οτι θα κανει αναβαθμιση, βεβαια μπορει να αναφερεται μονο στην καρτα και την οθονη επομενως σε αυτη την περιπτωση θα εχεις δικιο.

Δημοσ.

Όχι παιδιά αναβάθμιση είπα θα κάνω σε μητρική cpu ram και κάρτα χρειάζεται τπτ άλλο ή πάλι δεν θα μπορώ να παίξω σε τέτοιους τίτλους στα high ultra σε ultrawide στα 75fps; 

Δημοσ.

Αν κανεις ολα αυτα δεν θα εχεις προβλημα, απλα κανε τη χαρη στον εαυτο σου και παρε και μια καλη υλοποιηση της 580 για να ''κουμπωσει'' καλα με την οθονη που εξεταζεις και θα εισαι κομπλε.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostiger είπε

Αν κανεις ολα αυτα δεν θα εχεις προβλημα, απλα κανε τη χαρη στον εαυτο σου και παρε και μια καλη υλοποιηση της 580 για να ''κουμπωσει'' καλα με την οθονη που εξεταζεις και θα εισαι κομπλε.

Τι εννοείς ακριβώς ως μια καλή υλοποίηση;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kostiger είπε

όπα έχει τόση διαφορά από την κανονική; να πάω σε ψαξω για αυτήν που μου έστειλες μεταχειρισμένη; την κανονική με 225; ή να μαζέψω και να πάρω καινούργια αυτήν που μου έστειλες αργότερα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giwrg Mavridis είπε

όπα έχει τόση διαφορά από την κανονική; να πάω σε ψαξω για αυτήν που μου έστειλες μεταχειρισμένη; την κανονική με 225; ή να μαζέψω και να πάρω καινούργια αυτήν που μου έστειλες αργότερα;

Παιζουν στις αγγελιες, ριξε μια ματια, οπως επισης δες και καμια κριτικη στο ιντερνετ. Πιο πολλα fps,χωρις να ειναι τιποτα δραματικο,χαμηλοτερες θερμοκρασιες κλπ

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kostiger είπε

Παιζουν στις αγγελιες, ριξε μια ματια, οπως επισης δες και καμια κριτικη στο ιντερνετ. Πιο πολλα fps,χωρις να ειναι τιποτα δραματικο,χαμηλοτερες θερμοκρασιες κλπ

Δλδ εν τέλη αξίζει τα extra χρήματα; Κάνει και overclock; Εάν όμως είναι μεγαλύτερη μπορεί να μην χωρέσει στο κουτί. Επίσης χρειάζεται περισσότερα Watt?

Δημοσ.

Τα αξιζει κατα τη γνωμη μου, ειναι εργοστασιακα κλοκαρισμενη πιο ψηλα και φυσικα δεχεται και περαιτερω σκαλισμα, αλλά ειναι μεγαλη και ζητα ρευμα. Ψαξε το. Αυτην περιοδο προσφερεται και με 3 δωρεαν παιχνιδια σε διαφορα καταστηματα.

Δημοσ.

Μην περιμενετε παντως με 580 να δειτε 60fps σε αρκετους τιτλους σε τετοια αναλυση

Οπως θα δειτε και παρακατω σε full hd μπορει να εχει 60 average αλλα σε 2560x1080 πεφτει αρκετα κατω απο τα 60. Μια 1070 θα ηταν προτιμοτερη επιλογη για μενα.

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png
Screenshot-3.png
Screenshot-4.png
Screenshot-5.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...