Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας παιδες,

θα ηθελα την γνωμη σας για το κινητο μου (J5 2017 16gb).. μη τα πολυλογο.. μου επεσε απο τα χερια το προλαβα με το ποδι και επεσε στα μαλακά,το σηκωσα και δεν επιανε η αφη,η οθονη δεν εχει ουτε γρατζουνια και τωρα παρατηρησα οτι σκουρενε στο πανω μερος της,οπως καταλαβα δεν επαθε κατι απο εξω,η ζημια εγινε εσωτερικα,το πλαγιο κουμπη λειτουργει κανονικα,απο την αλλη ο ηχος δεν πιανει,τι γινεται εδω? λογικα θα το παω αυριο για σερβισ αλλα πριν το παω θελω να ακουσω γνωμες,ευχαριστω πολυ παιδια!

Επεξ/σία από iDoRiOn
Δημοσ.

σερβισ εννοω να πληρωσω κανονικα αλλα πριν το παω θα ηθελα να ακουσω καποιες γνωμες,ποσο θα κοστισει περιπου κλπ. ευχαριστω!

6 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Άμα έχει σημαδία απο πτώση το κινητό τσάμπα θα το πας στο σέρβις δεν θα σε καλύψει η εγγύηση.

μπορεις να με βοηθησεις για κατι παραπανω? καποια παραπανω γνωμη?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, iDoRiOn είπε

μπορεις να με βοηθησεις για κατι παραπανω? καποια παραπανω γνωμη?

Αν είσαι τυχερός μπορεί να έχει ξεκουμπωσει η οθόνη αφής.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σκουρiνε το χρωμα στο πανω μερος της οθονης αριστερα,τι σημαινει αυτο? σε 2 σημεια? οτι καηκε κατι η μπορει και αυτο π ειπες?

Επεξ/σία από iDoRiOn
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, iDoRiOn είπε

σκουρενε το χρωμα στο πανω μερος της οθονης αριστερα,τι σημαινει αυτο? σε 2 σημεια? οτι καηκε κατι η μπορει και αυτο π ειπες?

Και μερικά πιξελ να κάηκαν κλαιν, το κινητό να ξέρεις καινούργιο έχει 135€ πρόσεχε πόσα θα σου ζητήσουν για επισκευή.

Δημοσ.

το γνωριζω αυτο,τωρα μαυρισε πιο πολυ απο πανω μεχρι τη μεση στα δεξια ολη η μερα και στα αριστερα λιγο,στα αλλα μερη ειναι κανονικα το χρωμα,τι να πω.. χδ

Δημοσ.

Φίλε χαιρέτα την οθόνη... Σε λίγες ώρες/μέρες θα μαυρίσει όλη εντελώς. Το έχω συναντήσει πολλές φορές σε low/mid range μοντέλα της Samsung μετά από πτώσεις. Ουσιαστικά αποκολλάται το πάνελ εσωτερικά απ την πτώση και μαυρίζει όλο μέχρι που δεν θα βλέπεις τίποτα. Χρειάζεται αλλαγή οθόνης, είναι η μόνη λύση...

Δημοσ.
Στις 9/1/2019 στις 10:27 ΜΜ, iDoRiOn είπε

γεια σας παιδες,

θα ηθελα την γνωμη σας για το κινητο μου (J5 2017 16gb).. μη τα πολυλογο.. μου επεσε απο τα χερια το προλαβα με το ποδι και επεσε στα μαλακά,το σηκωσα και δεν επιανε η αφη,η οθονη δεν εχει ουτε γρατζουνια και τωρα παρατηρησα οτι σκουρενε στο πανω μερος της,οπως καταλαβα δεν επαθε κατι απο εξω,η ζημια εγινε εσωτερικα,το πλαγιο κουμπη λειτουργει κανονικα,απο την αλλη ο ηχος δεν πιανει,τι γινεται εδω? λογικα θα το παω αυριο για σερβισ αλλα πριν το παω θελω να ακουσω γνωμες,ευχαριστω πολυ παιδια!

Η αλλαγή οθόνης του J5 2017 στην αντιπροσωπεία κοστίζει 90€.Πλέον δεν αξίζει με την τιμή που έχει τώρα.Το πουλάς για ανταλλακτικά και παίρνεις άλλο.Ασε που εξάλλου θα χρειαστείς μπαταρία αν το έχεις ήδη 1.5-2 χρόνια.Επίσης με 2Gb Ram+16Gm Rom είναι οριακά.

Τόσο κόστισε στο κινητό του αδερφού μου και την άλλαξα γιατί το κινητό ήταν κάπου 2 μηνών και αγορασμένο 150€ σφραγισμένο ενώ έκανε 250€.Με σωστή θήκη πχ Spigen και tempered glass δεν παθαίνει τίποτα,το είχες χωρίς θήκη σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...