Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, chrisde είπε

Οι δοκιμές συνεχίζονται: 1965mHz με 1035mv. Από εδώ και πέρα οποιαδήποτε αύξηση σε mHz ζητά δυσανάλογα mv. Θα δείξει...

firestrike.png hwinfo.png Superposition-Benchmark-v1-1-8566-155574 timespy.png

31300 είχα πιάσει firestrike. Δώσε κ power limit να δουμε που φτανει

https://www.3dmark.com/fs/18820014

https://www.3dmark.com/spy/6566238

Κι ένα timespy

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δώσει +20 δεν πάει άλλο χωρίς power table. Θυμάσαι με τι ρολόγια και ρεύματα ήταν αυτά; 

Επεξ/σία από chrisde
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, chrisde είπε

Έχω δώσει +20 δεν πάει άλλο χωρίς power table. Θυμάσαι με τι ρολόγια και ρεύματα ήταν αυτά; 

2000 είχα core. Ρευμα δε θυμάμαι δυστυχως. Ανέβασε παντως όσο βλέπεις άνοδο στα σκορ. Pl ίσως κ με 10% δεν έχει διαφορά. Δοκιμασε

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα είχαμε πεί........vii + κόστος υδρόψυξης,καλύτερα τσιμπάς μία 2080ti του χιλιάρικου και την κάνεις πάρτι ακόμα και με stock την 2080ti με ένα χαλαρό 30%.......η vii κονταροχτυπιέται και σε τιμή αλλά και σε απόδοση με την 2080 .........έτσι όπως είναι οι new κάρτες με τα κλόκια δεν αξίζει το νεράκι εκτός αν είσαι λάτρης του αντικειμένου.

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, billeiros είπε

Τοσο λίγο είναι μόνο? 

Τζάμπα ο κόπος της υδροψυξης.. 

To νερο δεν ειναι κανενα μαγικο υγρο ρε συ, οσο θα ανεβει μια καρτα με αερα τοσο θα ανεβει και σε νερο ,στο μονο που βοηθαει το νερο ειναι στο throttling λογω θερμοκρασιας και στο να μην ακους τα ενοχλητικα ανεμιστηρακια της καρτας. Αν ενα τσιπακι δεν τραβαει δεν θα το σωσει το νερο  ;)

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

To νερο δεν ειναι κανενα μαγικο υγρο ρε συ, οσο θα ανεβει μια καρτα με αερα τοσο θα ανεβει και σε νερο ,στο μονο που βοηθαει το νερο ειναι στο throttling λογω θερμοκρασιας και στο να μην ακους τα ενοχλητικα ανεμιστηρακια της καρτας. Αν ενα τσιπακι δεν τραβαει δεν θα το σωσει το νερο  ;)

Η vii πιάνει εύκολα το max jt. Είναι απαραίτητη η καλή ψυξη. Εννοείται αυτό που λες. Δεν είπα το αντιθετο

Αν πας να δώσεις σε στοκ κουλερ 1250 mv ρευμα δεν πας πουθενά χωρίς νερό. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, billeiros είπε

Η vii πιάνει εύκολα το max jt. Είναι απαραίτητη η καλή ψυξη. Εννοείται αυτό που λες. Δεν είπα το αντιθετο

Αν πας να δώσεις σε στοκ κουλερ 1250 mv ρευμα δεν πας πουθενά χωρίς νερό. 

καλα ναι γιαυτο  μονο η 64αρα Liquid παιρνει τοση ταση ,οι αλλες εχουν ταβανι 1.2mv.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ενα γερμανικο μαγαζι την εχουν προσφορα 649 ευρω και εδω Τσεχια που ειμαι βγαινει 660 με εξοδα αποστολης.. Η τιμη ειναι παρα πολυ καλη και ετοιμος ειμαι να την παρω.. Αλλα αξιζει η μεταβαση απο vega 64 γιατι δεν εχω δει και τρομερα μεγαλες παραπανω επιδοσεις...10 -15 fps σε 4κ  που παιζω εγω συνηθως  

https://www.caseking.de/sapphire-radeon-vii-16384-mb-hbm2-gcsp-195.html

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/4/2019 στις 9:47 ΜΜ, enable_your_mind είπε

Σε ενα γερμανικο μαγαζι την εχουν προσφορα 649 ευρω και εδω Τσεχια που ειμαι βγαινει 660 με εξοδα αποστολης.. Η τιμη ειναι παρα πολυ καλη και ετοιμος ειμαι να την παρω.. Αλλα αξιζει η μεταβαση απο vega 64 γιατι δεν εχω δει και τρομερα μεγαλες παραπανω επιδοσεις...10 -15 fps σε 4κ  που παιζω εγω συνηθως  

https://www.caseking.de/sapphire-radeon-vii-16384-mb-hbm2-gcsp-195.html

Τι monitor έχεις ή σκοπεύεις να πάρεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Κατι σαν το παλιο καλο κρασι...η Radeon Vii...οσο μενει βελτιωνεται... Χαχαχαχα.

Παντως γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να την ειχαν βγαλει με τους 19.4.1 την καρτα και οχι να βιαστουν με τους beta. Τσαμπα τοσο κραξιμο ενω με τους συγκεκριμενους drivers η καρτα βελτιωθηκε παντου και σε ρευματα και σε χρονισμους.

Επεξ/σία από Azerothakis
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...