billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μπολικη καρτα βλεπω στην υπογραφη σου.για πες... 1
Occultist Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Azerothakis είπε Τέλος της ερχόμενης εβδομάδας παραλαμβάνω και εγώ την Asus Radeon VII 16GB!!! Επιτέλους να μπει το "νερο" στο "αυλάκι". Καπιτάλες...🤣Ωραίος, καλοδούλευτη! 50 λεπτά πριν, billeiros είπε Πωπωπωπω αυτά είναι. Ζηλεύω. Βρε λες να μην τη δωσω για ti και να κάτσω στ αυγά μου? Η να παρω κ δεύτερη? 🤔 Κατευθείαν Πτολεμαΐδα το φις; 😂Ωραίος-ωραίος...
azazil1190 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billeiros είπε Πωπωπωπω αυτά είναι. Ζηλεύω. Βρε λες να μην τη δωσω για ti και να κάτσω στ αυγά μου? Η να παρω κ δεύτερη? 🤔 Εχεις λυσσαξει ρε με την κάρτα . Αφού απο εδω το πας και απο εκει το φερνεις,παρε την 2η να ηρεμήσεις. Εαν φύγει η lc βαλε διαφορά και κούμπωσε 2η.Στου γιου δεν νομίζω να την βάλεις ποτέ. Οποτε 2η vii και μια 2060 και εισαι κομπλε.😃 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από azazil1190 2
renaxan Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 4 hours ago, Azerothakis said: Τέλος της ερχόμενης εβδομάδας παραλαμβάνω και εγώ την Asus Radeon VII 16GB!!! Επιτέλους να μπει το "νερο" στο "αυλάκι". Καλορίζικη!!! 😍
Azerothakis Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 22 ώρες πριν, billeiros είπε .. Μόλις μας εκαψε το ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...ο αρρωστος ο "μπιπ"....
billeiros Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Azerothakis είπε Μόλις μας εκαψε το ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...ο αρρωστος ο "μπιπ".... Προτιμώ τα αλλα waterblock που φαίνεται το νεράκι.... Τα διαφανή. Τέτοιο να κανεις
Azerothakis Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, billeiros είπε Προτιμώ τα αλλα waterblock που φαίνεται το νεράκι.... Τα διαφανή. Τέτοιο να κανεις Εφοσον βρηκα 3D εκτυπωτη θα πειραματιστω στην αδεια μου το Πασχα θα δω τι μπορω να καταφερω. Η διαφορά πάντως απ τους 74c στους 47c νταξ...τρελο potential για ξεζουμισμα. Κάποιοι λένε με waterblock ακομα και για core 2.200Mhz ταχυτητα. Κριμα να μην ανεβαζει αλλο η HBM2. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Azerothakis 1
billeiros Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Azerothakis είπε Εφοσον βρηκα 3D εκτυπωτη θα πειραματιστω στην αδεια μου το Πασχα θα δω τι μπορω να καταφερω. Η διαφορά πάντως απ τους 74c στους 47c νταξ...τρελο potential για ξεζουμισμα. Κάποιοι λένε με waterblock ακομα και για core 2.200Mhz ταχυτητα. Κριμα να μην ανεβαζει αλλο η HBM2. Με power table ανεβαίνει κι άλλο. Επίσης το msi ab αφήνει και 1300 αλλά ακόμη δεν το κάνει apply... Παντως αν δεις στα παιχνίδια το ξεπερνάει το 1200.καθαρα θέμα Pl ειναι Ακομη και τα φαν που καταναλώνουν ρευμα, ειδικά σε υψηλές στροφές, οταν μπει νερό, η καρτα θα βρει περισσότερο ρευμα να τραβήξει και θα χεις καλύτερες επιδόσεις.επίσης πιο κρυα/λιγότερο ρεύμα.. 1
Azerothakis Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, billeiros είπε Με power table ανεβαίνει κι άλλο. Επίσης το msi ab αφήνει και 1300 αλλά ακόμη δεν το κάνει apply... Παντως αν δεις στα παιχνίδια το ξεπερνάει το 1200.καθαρα θέμα Pl ειναι Ακομη και τα φαν που καταναλώνουν ρευμα, ειδικά σε υψηλές στροφές, οταν μπει νερό, η καρτα θα βρει περισσότερο ρευμα να τραβήξει και θα χεις καλύτερες επιδόσεις.επίσης πιο κρυα/λιγότερο ρεύμα.. Αντε περιμενουμε και τους INSTICT PRO RADEON drivers μεσα στον μηνα να δουμε τι gain θα παρει και στα workloads. Ρε διαολε ξεκλειδωστε το FP64 να γινει της καρα-ιεροδουλης το καγκελο. (by MI50 with love) Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Azerothakis 2
billeiros Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Azerothakis είπε Αντε περιμενουμε και τους INSTICT PRO RADEON drivers μεσα στον μηνα να δουμε τι gain θα παρει και στα workloads. Ρε διαολε ξεκλειδωστε το FP64 να γινει της καρα-ιεροδουλης το καγκελο. (by MI50 with love) Ανεβασε και τιποτα να δουμε όμως... Στερητικό έχω πάθει...
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, billeiros είπε Προτιμώ τα αλλα waterblock που φαίνεται το νεράκι.... Τα διαφανή. Τέτοιο να κανεις Αφού είναι από κάτω δεν φαίνεται τπτ ρε εκτός αν την βάλεις vertical φάση...
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Στις 5/4/2019 στις 11:30 ΠΜ, Azerothakis είπε Τέλος της ερχόμενης εβδομάδας παραλαμβάνω και εγώ την Asus Radeon VII 16GB!!! Επιτέλους να μπει το "νερο" στο "αυλάκι". Πόσο αν επιτρέπεται;
Azerothakis Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Αναλογα ποσο θα κλεισει η τιμη. Με 728€ την εκλεισα...ευελπιστω να μειωθει και αλλο μεχρι την αλλη εβδομαδα. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Azerothakis είπε Αναλογα ποσο θα κλεισει η τιμη. Με 728€ την εκλεισα...ευελπιστω να μειωθει και αλλο μεχρι την αλλη εβδομαδα. Θα την κάνεις νερό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα