billeiros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Η δικιά σου πάει 2200 Με waterblock ναι. Κατάλαβες τι ειπα και τι είπες καθόλου? Η απλα έτσι σε κουβέντα να βρισκόμαστε?
birel-motosport Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, billeiros είπε Με waterblock ναι. Κατάλαβες τι ειπα και τι είπες καθόλου? Η απλα έτσι σε κουβέντα να βρισκόμαστε? Καταλαβαίνω Αλλά εσύ πάλι έτσι όπως το είπες βγαίνει παραπάνω η αξία για να πιάσεις τις επιδόσεις η και λίγο παραπάνω από τη 2080 Τέλος πάντων δεν χαλάω χατίρια ξέρω ότι είσαι fan της AMD
billeiros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Καταλαβαίνω Αλλά εσύ πάλι έτσι όπως το είπες βγαίνει παραπάνω η αξία για να πιάσεις τις επιδόσεις η και λίγο παραπάνω από τη 2080 Τέλος πάντων δεν χαλάω χατίρια ξέρω ότι είσαι fan της AMD Το νερό είναι άλλη φάση. Όποιος το κάνει το κάνει γιατί το γουστάρει. Αυτό ειπα 2
rofl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Ναι δυστυχώς είναι τόσο υψηλό το δικό σου iq καπιτάλα νυκοκοιραίε που το μόνο που μπορείς να επαναλαμβάνεις με ευκολία είναι τα κλισέ με τα οποία σου έχουν πιπιλίσει το κεφάλι. Άλλη φορά αλουμινόχαρτο μπας και σωθείς. Spoiler honestly μην ασχολεισαι καν. Α) και το computing ειναι θεμα προτεραιοτητων. υπαρχει περιπτωση καποιος να κανει το σκατο του παξιμαδι και να βγαζει μια 2080ti η να δωσει ενα μηνιατικο η να βαλει δοσεις και να κανει το κομματι του. και παραλληλα το συστημα του να ειναι φθηνοτερο απο ενος αλλου με κατωτερη καρτα γραφικων αλλα με 40 tb δισκους και μερικες χιλιαδες παιχνιδακια στο steam. τον δευτερο ομως τον ενδιαφερει σιγουρα το vfm, και ειναι απολυτως λογικο δεν θελουν ολοι ουτε τα 4K ουτε τα 144hz... τον πρωτο οχι απλα θελει την κοφυφαια καρτουλα στην οποια τιμη. kai αν καποιος ειναι τοσο πλουσιος που εχει το απειρο budget, τοτε οκ, αλλα νομιζω οτι ολοι αντιλαμβανομαστε πως αποτελει μια πολυ μικρη μειοψηφια, σε σημειο που η γνωμη του για την αγορα και τις τιμες δεν εχει αντικρυσμα... το ιδιο οπως πολυ σωστα ειπες ισχυει και στα τηλεφωνα οπου οι ναυαρχιδες απο 500-600 μεχρι πριν 5-6 χρονακια οδευουν πλεον πανω απο 1000αρικο, και στα 500-600 πρεπει να κανεις πλεον υποχωρησεις. τουλαχιστο εκει υπαρχει ανταγωνισμος και πολλα price points και οι τιμες πεφτουν γρηγορα. στις καρτες δεν θα παιξει αυτο (τουλαχιστο οχι τοσο πολυ) ---------------------- Β) λιγοτερο πιθανη αλλα υπαρκτη εκδοχη. κι εγω επειδη ειμαι γνωστο trollι μπορω να σας ανεβασω μπολικες φωτογραφιες 2080ti + 9900κ με χαρτακι rofl@insomnia αυριο το πρωι ( θα καθαρισει ο κολλητουλης) ατομα που δεν ξερεις, δεν ειναι απαραιτητο οτι λενε την αληθεια. -------------------------- συμπερασμα δινετε αξια σε ανεκδοτα, οταν απαντατε σε τετοια σχολια για καπιταλισμους και φτωχη ελλαδα και r&d και λοιπα μπαρα μπουρα. οτι ειμαστε μπανανια και δεν ειναι ακριβες οι καρτες της nvidia εμεις ειμαστε φτωχοι. βλεπουμε τι backlash εχει πεσει και εξω με το current pricing της nvidia. και για το r&d , περα απ τις νεες τιμες, αυτη τη φορα εδωσε και το λιγοτερο performance που εχει δωσει ποτε σε βαθος 3ετιας (γιατι συνηθως στην 3ετια εβγαζε περισσοτερες σειρουλες) η σειρα 10 κοντεψε να βγαλει αραχνες στα ραφια που υπηρχε τα τελευταια 285 χρονια. αρα αυξηθηκε το r&d cost καπως μαγικα ε? UPD το βαζω εδω σα source αφου το διεγραψαν απο κατω.... τα λεει πολυ καλα και αναλυτικα ποσο φταιει η ελληνικη πραγματικοτητα το r&d ο καπιταλισμος κτλ https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-20-sales-lower-than-expected-45-percent-revenue-decline/ --------------------------------- οπως ειπε ο psycho και συμφωνω, το προβλημα στην nvidia δεν ειναι οτι ζητανε 700 ευρω, αλλα 700 για πετσοκομενες καρτες. και στα 300 και σχεδον 400 πια το λεω και κατηγορια κωλου ( ιδια φαση οπως ηταν το 200αρακι μεχρι ~ 2016)- στο σημερα, 2060 στα 350-360 και σου λενε φθηνη ειναι, λογικο να εχει σαπια ψυξη και να χτυπαει 80αρια, να δινες 30- 50 ευρω ακομα να παρεις καλυτερη υλοποιηση οσο για την ti και να σηκωνε και 4Κ με RT on @60 fps να λεγα στο διαλο να παει τα αξιζει τα 1200 για ολα αυτα λοιπον δεν βλεπω το λογο να ειμαι ευχαριστημενος και να αγαπαω nvidia. οτι μεχρι πρoτινoς ηταν μονοδρομος στο hi end φυσικα, και ακομα εχει τη την απολυτη κορυφη, αλλα απο αναγκη και απο μη ανταγωνιστικοτητα παρα απο τιμες + εξελιξη το βαζω σε spoiler γιατι βγηκε σεντονι και σιχαινομαι τα σεντονια Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από rofl 1
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, IoaZ είπε 3 ώρες και 17 λεπτά????? Ηταν ξυρισμένος κόντρα ο μπούλης όταν ξεκίνησε και στο τέλος του βίντεο έβγαλε πάλι γένια!🤣
billeiros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, IoaZ είπε Έκανε καλή δουλειά αλλά από oc ο τύπος άσχετος. Εγώ έχω καλύτερα αποτελέσματα. Το είδα σε fast-forward φαση το βιντεο. Έπεσε καμία 25-30 βαθμούς κελσιου αλλα κατάλαβα το εξής. Η κάρτα όπως όλες έχει σκαμπανεβασματα στο core. Κι αυτό τελικά δε συμβαίνει λόγω θερμοκρασίας όπως διαπίστωσα στο βίντεο καθώς η καρτα στους 45 μαξ βαθμούς επαιζε. Θεωρούσα από ότι έχω δει αλλά και στη δικια μου ότι η καρτα ανεβοκατεβαζει ρολογια όταν ανεβάζει temp. Όμως με προβληματιζε το γεγονος οτι το junction ήταν χαμηλό. Όπως είδα όμως είναι το ρευμα που δε μένει σταθερό και ενεκα αυτου υπάρχει αυτό το παίξιμο. Άρα είναι θέμα driver. Η συμπεριφορά της καρτας είναι ίδια με αυτή της liquid vega μου στις αρχές. Και uv να κανες δε διατηρούσε σταθερό πυρήνα. πάντα έπαιζε.(εννοείται πως οι θερμοκρασίες ήταν χαμηλές) Όπου κρατούσε δε σταθερό πυρήνα η καρτα θεριζε. Μετα απο καιρό αυτό όμως επιτεύχθηκε. Είχα συνεχώς 1700αρια και έτσι εκτοξεύτηκαν και οι επιδοσεις. Πιστεύω πως με τη βελτίωση των drivers η και αναβαθμισμενου bios θα αλλάξει και στην R7 αυτό και θα δούμε ωραία πράγματα... Αυτή τη στιγμή η καρτα μου είναι 24/7 κλειδωμενη 1950/1099 hbm 1200 20% και έχει φουλ επιδοσεις με θερμοκρασιες καλύτερες από στοκ. Όμως ο πυρήνας παίζει. Αν διατηρηθεί σταθερός συνεχώς εκεί στο 1880 1920 θα κανει παπάδες. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από billeiros 4
IoaZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Έκανε καλή δουλειά αλλά από oc ο τύπος άσχετος. Εγώ έχω καλύτερα αποτελέσματα. Το είδα σε fast-forward φαση το βιντεο. Έπεσε καμία 25-30 βαθμούς κελσιου αλλα κατάλαβα το εξής. Η κάρτα όπως όλες έχει σκαμπανεβασματα στο core. Κι αυτό τελικά δε συμβαίνει λόγω θερμοκρασίας όπως διαπίστωσα στο βίντεο καθώς η καρτα στους 45 μαξ βαθμούς επαιζε. Θεωρούσα από ότι έχω δει αλλά και στη δικια μου ότι η καρτα ανεβοκατεβαζει ρολογια όταν ανεβάζει temp. Όμως με προβληματιζε το γεγονος οτι το junction ήταν χαμηλό. Όπως είδα όμως είναι το ρευμα που δε μένει σταθερό και ενεκα αυτου υπάρχει αυτό το παίξιμο. Άρα είναι θέμα driver. Η συμπεριφορά της καρτας είναι ίδια με αυτή της liquid vega μου στις αρχές. Και uv να κανες δε διατηρούσε σταθερό πυρήνα. πάντα έπαιζε.(εννοείται πως οι θερμοκρασίες ήταν χαμηλές) Όπου κρατούσε δε σταθερό πυρήνα η καρτα θεριζε. Μετα απο καιρό αυτό όμως επιτεύχθηκε. Είχα συνεχώς 1700αρια και έτσι εκτοξεύτηκαν και οι επιδοσεις. Πιστεύω πως με τη βελτίωση των drivers θα αλλάξει και στην R7 αυτό και θα δούμε ωραία πράγματα... Αυτή τη στιγμή η καρτα μου είναι 24/7 κλειδωμενη 1950/1099 hbm 1200 20% και έχει φουλ επιδοσεις με θερμοκρασιες καλύτερες από στοκ. Όμως ο πυρήνας παίζει. Αν διατηρηθεί σταθερός συνεχώς εκεί στο 1880 1920 θα κανει παπάδες. Το πρόβλημα είναι το power Limit που ρίχνει τα ρολόγια . Για να το ξεπεράσεις θέλεις waterblock και soft powerplay table . Με το PPT βάζεις +144 % το power limit και με το waterblock κρατάς χαμηλά την θερμοκρασία . 1
billeiros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, IoaZ είπε Το πρόβλημα είναι το power Limit που ρίχνει τα ρολόγια . Για να το ξεπεράσεις θέλεις waterblock και soft powerplay table . Με το PPT βάζεις +144 % το power limit και με το waterblock κρατάς χαμηλά την θερμοκρασία . Ετσι 1
Dantε Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 42 λεπτά πριν, billeiros είπε Έκανε καλή δουλειά αλλά από oc ο τύπος άσχετος. Εγώ έχω καλύτερα αποτελέσματα. Το είδα σε fast-forward φαση το βιντεο. Έπεσε καμία 25-30 βαθμούς κελσιου αλλα κατάλαβα το εξής. Η κάρτα όπως όλες έχει σκαμπανεβασματα στο core. Κι αυτό τελικά δε συμβαίνει λόγω θερμοκρασίας όπως διαπίστωσα στο βίντεο καθώς η καρτα στους 45 μαξ βαθμούς επαιζε. Θεωρούσα από ότι έχω δει αλλά και στη δικια μου ότι η καρτα ανεβοκατεβαζει ρολογια όταν ανεβάζει temp. Όμως με προβληματιζε το γεγονος οτι το junction ήταν χαμηλό. Όπως είδα όμως είναι το ρευμα που δε μένει σταθερό και ενεκα αυτου υπάρχει αυτό το παίξιμο. Άρα είναι θέμα driver. Η συμπεριφορά της καρτας είναι ίδια με αυτή της liquid vega μου στις αρχές. Και uv να κανες δε διατηρούσε σταθερό πυρήνα. πάντα έπαιζε.(εννοείται πως οι θερμοκρασίες ήταν χαμηλές) Όπου κρατούσε δε σταθερό πυρήνα η καρτα θεριζε. Μετα απο καιρό αυτό όμως επιτεύχθηκε. Είχα συνεχώς 1700αρια και έτσι εκτοξεύτηκαν και οι επιδοσεις. Πιστεύω πως με τη βελτίωση των drivers η και αναβαθμισμενου bios θα αλλάξει και στην R7 αυτό και θα δούμε ωραία πράγματα... Αυτή τη στιγμή η καρτα μου είναι 24/7 κλειδωμενη 1950/1099 hbm 1200 20% και έχει φουλ επιδοσεις με θερμοκρασιες καλύτερες από στοκ. Όμως ο πυρήνας παίζει. Αν διατηρηθεί σταθερός συνεχώς εκεί στο 1880 1920 θα κανει παπάδες. Και στην 64αρα τα ιδια κανει δυστυχως. Στην 1070 μου ειχα κανει curve και δουλευε σταθερα στην ιδια συχνοτητα και αρκετο microstuttering ειχε διορθωθει και ηταν πολυ πιο smooth η εμπειρια. Δυστυχως εδω δε γινεται και φαινεται στη gaming εμπειρια.Μπορεις μεν να κανεις min state το Ρ7 αλλα ειναι μπακαλολυση.
Acmilangr2 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 @billeiros Ακομα το DMC5 να κανεις το τεστ που σου ζήτησα στο HDR topic;
billeiros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 40 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε @billeiros Ακομα το DMC5 να κανεις το τεστ που σου ζήτησα στο HDR topic; Αυτο κατεβάζω τωρα. Το πρωί θα ναι ετοιμο Παντως με τους 19.3.3 στην vii εχει μεγαλύτερα ρολογια με μικρότερο ρευμα πλεον 1
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Με αυτό το κατεβάζεις?🤣 Αντε τελείωνε γιατί θα έρθω σπίτι σου και θα σηκώσω το τηλέφωνο οταν θα είναι στα τελευταία Kbyte για να το κατεβάσεις απο την αρχή!😋
billeiros Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 53 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Με αυτό το κατεβάζεις?🤣 Αντε τελείωνε γιατί θα έρθω σπίτι σου και θα σηκώσω το τηλέφωνο οταν θα είναι στα τελευταία Kbyte για να το κατεβάσεις απο την αρχή!😋 Χαχα. Κατέβηκε...θα το δω σε λιγο 2
birel-motosport Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 @billeiros δεν είδα στο βίντεο να θέλει πολύ ο πυρήνας να πάει 2200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα