Pwpwpw Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε O καθένας έχει τη γνώμη του φίλε μου και την οπτική του γωνία των πραγμάτων. Και κλείνω εδώ από την πλευρά μου Φιλε μου δεν ειναι γνωμη, ουτε προκυτε για κατι υποκειμενικο. Ειναι νουμερα, απλα μαθηματικα, τα παιρνεις τα συγκρινεις και βγαινει το αποτελεσμα. Το να προσπαθουμε να παρουσιασουμε το ασπρο μαυρο δεν εχει καμια λογικη. 1 1
billeiros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Φιλε μου δεν ειναι γνωμη, ουτε προκυτε για κατι υποκειμενικο. Ειναι νουμερα, απλα μαθηματικα, τα παιρνεις τα συγκρινεις και βγαινει το αποτελεσμα. Το να προσπαθουμε να παρουσιασουμε το ασπρο μαυρο δεν εχει καμια λογικη. Η διαφορα τους ειναι μικρή αυτή τη στιγμή. Αστεία μικρή. Σε άλλα βγαίνει μπροστά η μία σε άλλα η αλλη. Η 64 ήταν αρκετά πιο πίσω και βγήκε μπροστά. Η vii ακόμη δε βγηκε. Έχει potential και καλύτερα χαρακτηριστικά. Εγώ επέλεξα amd. Εσυ επίλεξε ο, τι θες. Εσύ τα βλέπεις όλα πράσινα. Εγώ τα βλέπω όπως είναι. Αυτά... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από billeiros 4 1
IoaZ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Η διαφορα τους ειναι μικρή αυτή τη στιγμή. Αστεία μικρή. Σε άλλα βγαίνει μπροστά η μία σε άλλα η αλλη. Η 64 ήταν αρκετά πιο πίσω και βγήκε μπροστά. Η vii ακόμη δε βγηκε. Έχει potential και καλύτερα χαρακτηριστικά. Εγώ επέλεξα amd. Εσυ επίλεξε ο, τι θες. Εσύ τα βλέπεις όλα πράσινα. Εγώ τα βλέπω όπως είναι. Αυτά... Γιατί η 56 δεν βγήκε μπροστά ? 5
Pwpwpw Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, billeiros είπε Η διαφορα τους ειναι μικρή αυτή τη στιγμή. Αστεία μικρή. Σε άλλα βγαίνει μπροστά η μία σε άλλα η αλλη. Η 64 ήταν αρκετά πιο πίσω και βγήκε μπροστά. Η vii ακόμη δε βγηκε. Έχει potential και καλύτερα χαρακτηριστικά. Σε άλλα βγαίνει μπροστά η μια σε άλλα η αλλη. Εγώ επέλεξα amd. Εσυ επίλεξε ο, τι θες. Εσύ τα βλέπεις όλα πράσινα. Εγώ τα βλέπω όπως είναι. Αυτά... Εγω τα βλεπω ολα πρασινα, ενω εσεις που ποσταρετε bench και δειχνετε οτι σχεδον σε ολα ειναι πισω η vii απο 2080, βγαινει το "αντικειμενικο" συμπερασμα οτι η vii ειναι πολυ καλυτερη καρτα στα λεφτα της απο την 2080.Που να ηταν και λιγο ταχυτερη δηλαδη. Και ειμαι εγω το fanboy.Οκ. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
billeiros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Εγω τα βλεπω ολα πρασινα, ενω εσεις που ποσταρετε bench και δειχνετε οτι σχεδον σε ολα ειναι πισω η vii απο 2080, βγαινει το "αντικειμενικο" συμπερασμα οτι η vii ειναι πολυ καλυτερη καρτα στα λεφτα της απο την 2080. Και ειμαι εγω το fanboy.Οκ. Βάζεις λόγια στο στόμα μου. Προσπαθείς να κατευθύνεις τη συζήτηση με τον τρόπο που θες και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Βγάλε τα λοιπόν. Αλλά κρατα τα για τον εαυτό σου. Αλλα λέω αλλά καταλαβαίνεις. 1 1
chrisde Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Ας κάνω εγώ μια σύνοψη να τελειώνουμε: Αυτή τη στιγμή η 2080 είναι καλύτερη σε επιδόσεις από την Vega σε μέσο όρο και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Πολλοί πιστεύουν ωστόσο επειδή το έργο το έχουμε ξαναδεί, ότι όσο περνάει ο καιρός η amd θα ωριμάζει καλύτερα από την nvidia και θα φτάσει στο σημείο να την ξεπεράσει. Φυσικά δεν μιλάμε για τίποτα τεράστιες διαφορές, μην τρελαθούμε, δεν είναι ότι θα χτυπήσει και την 2080ti... Το πρόβλημα της VegaVII όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι οι επιδόσεις της αυτές μια χαρά είναι, αλλά η περιορισμένη διαθεσιμότητα της που ανεβάζει την τιμή της στο θεό, για όσο μπορείς να τη βρεις ακόμα βέβαια... 4 1
billeiros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, chrisde είπε Ας κάνω εγώ μια σύνοψη να τελειώνουμε: Αυτή τη στιγμή η 2080 είναι καλύτερη σε επιδόσεις από την Vega σε μέσο όρο και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Πολλοί πιστεύουν ωστόσο επειδή το έργο το έχουμε ξαναδεί, ότι όσο περνάει ο καιρός η amd θα ωριμάζει καλύτερα από την nvidia και θα φτάσει στο σημείο να την ξεπεράσει. Φυσικά δεν μιλάμε για τίποτα τεράστιες διαφορές, μην τρελαθούμε, δεν είναι ότι θα χτυπήσει και την 2080ti... Το πρόβλημα της VegaVII όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι οι επιδόσεις της αυτές μια χαρά είναι, αλλά η περιορισμένη διαθεσιμότητα της που ανεβάζει την τιμή της στο θεό, για όσο μπορείς να τη βρεις ακόμα βέβαια... Αυτο λέμε τόσες μέρες και πρώτος εγώ που έσκασα 830 ευρώ. Τώρα αν κάποιος θέλει να πει ότι είναι για τα μπάζα ας το πει. Δεν είμαστε αναγκασμένοι να συνηγορησουμε ομως 1
renaxan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) PowerColor Radeon VII 16GB HBM2 PCI-E DP/HDMI Vega 7nm Video Graphics Card https://www.amazon.com/dp/B07N815WLB/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_.WvJCbPR945DP Πρώτη φορά βλέπω normal τιμή. 649 $ η 750 ευρώ με taxes και shipping. Είμαι στο κινητό και δεν μπορώ να γράψω αναλυτικά. Μακάρι να έρθουν σιγά σιγά οι τιμές αυτές στην Ευρώπη... Lol μέχρι να γράψω ανέβηκε η τιμή.... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από renaxan 1
IoaZ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, renaxan είπε PowerColor Radeon VII 16GB HBM2 PCI-E DP/HDMI Vega 7nm Video Graphics Card https://www.amazon.com/dp/B07N815WLB/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_.WvJCbPR945DP Πρώτη φορά βλέπω normal τιμή. 649 $ η 750 ευρώ με taxes και shipping. Είμαι στο κινητό και δεν μπορώ να γράψω αναλυτικά. Μακάρι να έρθουν σιγά σιγά οι τιμές αυτές στην Ευρώπη... Lol μέχρι να γράψω ανέβηκε η τιμή.... https://www.mindfactory.de/product_info.php/16GB-PowerColor-Radeon-VII-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1292945.html Γερμανία 742,07 ευρώ 1
BabisTs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 738€ από Ελλάδα.... https://www.skroutz.gr/s/17756560/Sapphire-Radeon-VII-16GB-21291-01.html 2
renaxan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Άμα κατέβει η τιμή στην VII, θα αναγκαστεί και η 2080 να ακολουθήσει. Είναι για το καλό μας!!! 😅 1
BabisTs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Πρέπει να κατέβουν σε τιμή και οι δύο κάρτες..... Σιγά τις επιδόσεις που δίνουν.. Στην ουσία δίνουν επιδόσεις δύο χρόνων κάρτας (aka 1080ti) .... 8
renaxan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, BabisTs said: Πρέπει να κατέβουν σε τιμή και οι δύο κάρτες..... Σιγά τις επιδόσεις που δίνουν.. Στην ουσία δίνουν επιδόσεις δύο χρόνων κάρτας (aka 1080ti) .... Εμφανίστηκαν στην αγορά μερικές brand new 1080ti... Και η τιμή τους είναι 990 +++. Για ένα μεγάλο διάστημα δεν υπήρχαν, μόνο μεταχειρισμένες.. Η τιμές είναι εξωπραγματικές.....για όλες τις high end κάρτες. 🙄 Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από renaxan 1
billeiros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Η vii κάτω από 700 ευρώ δε θα πέσει.η amd μπαίνει μέσα. Βρείτε τη με παιχνιδια και καλή εγγυηση γνώμη μου. Ούτε custom θα βγουν. 2 ώρες πριν, BabisTs είπε 738€ από Ελλάδα.... https://www.skroutz.gr/s/17756560/Sapphire-Radeon-VII-16GB-21291-01.html 1100...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα