Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Ο τι πρέπει για το 2ο PC με τη liquid... 

Για οσους δεν γνωριζουν...εδω ο κυριος Billeiros εχει RADEON VII και VEGA 64 LC. Ο παλιοχαρακτηρας.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Azerothakis είπε

Για οσους δεν γνωριζουν...εδω ο κυριος Billeiros εχει RADEON VII και VEGA 64 LC. Ο παλιοχαρακτηρας.

κι εσυ δεν πας πισω αν κρινω από την υπογραφη σου...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Δεν τα πάει άσχημα. 

Ρε παιδια. Κι εγώ τι κάνω? Θα μας φάνε τη δουλειά?πειτε τι θέλετε κ το τρέχω!! 😀😀😀

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης στο τερμα uvolted προφίλ μου ανεβασα hbm στα 1180 χωρίς καθόλου έξτρα ρευμα. Ούτε καν power  limit... Ωραία πράγματα... 

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ετοιμάσου για Division 2 benchmark, λογικά θα περάσεις μπροστά σ' αυτό.

Αντε να δουμε... Το κατεβασες φαντάζομαι ε? Εγώ πέρασα τη διαδικασία authorization από amd και περιμένω τώρα τα steam keys..ελεος....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι σε 4Κ το βίντεο και το είδα στήν τηλεόραση πολύ καλά τρέχει και είναι πανέμορφο το άτιμο (αν και δεν θα το τιμήσω ως παιχνίδι,γιατί έχω ψιλοβαρεθεί το είδος απο το προηγούμενο..) Το Division 2 το βλέπω πιο ενδιαφέρων και ίσως και πιο όμορφο οπτικά ^_^

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2
Δημοσ.

Ψιλοάσχετο, αλλά, θα μπορούσε κάποιος από εσάς, που έχει ασχοληθεί με το προηγούμενο, να μου περιγράψει περίπου τι εμπειρία - κυρίως gameplay - είναι το Division, συνολικά; Ακούω διάφορα και από το yt, δε μπορώ να πω ότι είμαι βέβαιος για το τι ακριβώς κάνεις (όχι ότι το έχω ψάξει εκτενώς)...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλή τιμή τα 800 ευρώ ; Λολ.

Με τιμη εκκινησης τα 699$ τα 799€ ειναι αρκετα νορμαλ...σε σχεση με το ΠΛΑΙΣΙΟ και τα 899€-949€ (ΚΛΕΦΤΣΣΣΣΣΣΣΣ)

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τιμή εκκίνησης τα 699$, έπρεπε να 'χει 650-700 ευρώ. Το MSRP έχει και το κέρδος του πωλητή μέσα.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...