Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το RotTR έτρεχε με ultra σε 4άρες κάρτες αν είχες 16GB RAM. Στα textures μετράει το ''Total available graphics memory'' όχι σκέτο το VRAM.

Έχω βιντεακι στο καναλι μου. Δες το. Σε πιο κάτω έπαιζε μια χαρα

Edit. Mονο το very high έχω... Λάθος μου

Επεξ/σία από billeiros
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τεσπα. Οι κάρτες είναι ισοδύναμες κατά τη γνώμη μου. Αλλού θα περνάει η μία αλλού ή άλλη. Επίσης πάνω κάτω ίδιες στην τιμη. Απλά η vii ίσως ανέβει λίγο παραπάνω με την πάροδο του χρόνου. Η μία έχει το ατου του dxr.εστω και σε βρεφικο σταδιο αξίζει. Η άλλη τα 16 gm και την μεγαλύτερη ιπποδύναμη στα χαρτιά. Ιδωμεν. Εδώ είμαστε να ανεβάζουμε και να συγκρινουμε

• Like 1
Δημοσ.

Καλά απ΄την αρχή το λέω και 'γω ότι είναι ισοδύναμες οι κάρτες στο μέσο όρο. Τώρα αν βγει μπροστά η VII όταν θα έχουμε αλλάξει άλλες 2 γενιές χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά απ΄την αρχή το λέω και 'γω ότι είναι ισοδύναμες οι κάρτες στο μέσο όρο. Τώρα αν βγει μπροστά η VII όταν θα έχουμε αλλάξει άλλες 2 γενιές χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.

Εσύ ακόμα να την πουλήσεις και να ετοιμαστείς για Ampere;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν χρειάζεται να πουλήσω κάτι, δουλεύω και τα 'χω να τα σκάσω ;)

Καλά ντε. Μην τσιμπάς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν χρειάζεται να πουλήσω κάτι, δουλεύω και τα 'χω να τα σκάσω ;)

Δλδ την 1070 την εχεις ακομη? 

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Radeon vii θα ξεχωρίσει πολύ σύντομα.. Τουλάχιστον έτσι δείχνει. Ήδη σε ένα μήνα και κάτι έχει διανύσει πολύ μεγαλη απόσταση και από εκεί που της θεωρούσαν αποτυχία το πράγμα γύρισε.

Αν εξαιρέσεις το rtx η 2080 δεν είναι καλύτερη κάρτα σε καμία περίπτωση ειδικά αν μιλάμε για χρήση και για productivity. Και οι δύο είναι καρτάρες αλλά...

Ακόμη όμως και αν μη το δούμε έτσι το πράγμα και να μιλήσουμε για games τα 16gb hbm2 κυρίως αλλά και το bandwidth στα χρήματα που κοστίζουν οι κάρτες αυτή τη στιγμή κανουν τη διαφορά και αυτό θα φανεί πιστεύω αν επενδύσουν οι δημιουργοί στη χρήση της οταν και σε όποιο σύστημα υπάρχει.

Τελικά η καλύτερη κίνηση που μπορούσε να κάνει η AMD ήταν η παρουσίαση αυτής της κάρτας σε αυτά τα χρήματα κυρίως για να δείξει ότι υπάρχει και στο high-end  κομμάτι μετά από πολύ καιρό. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Οι δημιουργοί ας εκμεταλλευτούν τα 8GB που έχουν ακόμα και οι μέτριες κάρτες και βλέπουμε για τα 10+.

Αυτο εξυπακούεται αλλά νομίζω ότι τελευταία εκεί το πάνε το πράγμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το είδα στο DMC 5, 4GB usage σε 4Κ(RE engine που υποτίθεται το RE 2 που έχει την ίδια ζητάει ~13GB maxed out) !

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι το είδα στο DMC 5, 4GB usage σε 4Κ !

Apex legends, Resident Evil 2, The division 2 και γενικά ότι έρθει σε dx12. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...