BabisTs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, azazil1190 είπε Οχι ρε το ξερω οτι η 1080ti ειναι πιο καλη σε f.s και οι δικές μου εκει παιζανε στα 32.000. Η σύγκριση μου-παρατήρηση εγινε μεταξυ 2080/ti και vii μιας και ειναι οι νεοι της υπόθεσης. ***Η αληθεια ειναι οτι η vii ανεβαίνει επικίνδυνα οσο παει. Χτες μετα το ποστ του Μπιλ με εβαλε σε σκέψεις να σπρώξω την 2070 για vii (ειχα ηρεμήσει) αλλα μετα λεω θελει και πουλημα το μονιτορ(gsync)μπλέκω. Μετα ελεγα να δωσω την 2080 να παω σε 2080ti. Κακη επιρροή ειστε ρε Περίμενε μεγάλο Ampere του χρόνου ή την αντίστοιχη σε AMD....Καλη η VII αλλά έπρεπε να είναι αρκετά πάνω από 2080/1080Ti λόγω λιθογραφίας.....Στα βιντεακια in-game του Bill μόνο και μόνο που βλέπω 350+ watt σε μερικές περιπτώσεις που ανέβω-κατεβαίνουν τα ρολόγια έπρεπε να είχε απόδοση αντίστοιχη της 2080ti.....Με παραμετροποίηση έρχεται κοντά σε απόδοση σε stock rtx 2080...... Για Plug & play δεν το συζητάμε..... Από driver για την vii υστερούν αρκετά οι κόκκινοι μιας και σε 1080p ο driver τους υστερεί αρκετά..... Σε 1440p αποδίδει αρκετά καλά και σε 4Κ αποδίδει ακόμα καλύτερα ..... Αλλά οι VII δεν προορίζονται για 4Κ.....Οπότε μένουν τα 1080p και τα 1440p......Οι κάρτες όπως έχω πει σε γενικές άκρες αποδίδουν το ίδιο στον μέσο όρο των Games, αλλά σε απόλυτα νούμερα είναι λίγο μπροστά η 2080....Αυτά από μένα και την άποψή μου για την vii.... Καρταρα ναι μεν η VII αλλά έπρεπε να την προσέξει ακόμα καλύτερα η amd και σε κατανάλωση αλλά και σε επιδόσεις κυρίως λόγω nm..... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από BabisTs 5
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Και 'γω από τα πρώτα δείγματα του Billeiros με OC βλέπω ότι απλά πιάνει την stock 2080, με εξαίρεση το firestrike που δεν τα πάνε καλά οι turing.
azazil1190 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, BabisTs είπε Περίμενε μεγάλο Ampere του χρόνου ή την αντίστοιχη σε AMD....Καλη η VII αλλά έπρεπε να είναι αρκετά πάνω από 2080/1080Ti λόγω λιθογραφίας.....Στα βιντεακια in-game του Bill μόνο και μόνο που βλέπω 350+ watt σε μερικές περιπτώσεις που ανέβω-κατεβαίνουν τα ρολόγια έπρεπε να είχε απόδοση αντίστοιχη της 2080ti.....Με παραμετροποίηση έρχεται κοντά σε απόδοση σε stock rtx 2080...... Για Plug & play δεν το συζητάμε..... Από driver για την vii υστερούν αρκετά οι κόκκινοι μιας και σε 1080p ο driver τους υστερεί αρκετά..... Σε 1440p αποδίδει αρκετά καλά και σε 4Κ αποδίδει ακόμα καλύτερα ..... Αλλά οι VII δεν προορίζονται για 4Κ.....Οπότε μένουν τα 1080p και τα 1440p......Οι κάρτες όπως έχω πει σε γενικές άκρες αποδίδουν το ίδιο στον μέσο όρο των Games, αλλά σε απόλυτα νούμερα είναι λίγο μπροστά η 2080....Αυτά από μένα και την άποψή μου για την vii.... Καρταρα ναι μεν η VII αλλά έπρεπε να την προσέξει ακόμα καλύτερα η amd και σε κατανάλωση αλλά και σε επιδόσεις κυρίως λόγω nm..... Ε θα παρω μια 2080ti τοτε χαχαχα. Υπάρχει μέλος που δινει σφραγισμενη εβγα μπλακ 2080τι στο 1000ρικο και μπαινω σε σκέψεις Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από azazil1190
billeiros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) καταναλωση να προσθεσω πως η καρτα σε uv με το σχετικο προφιλ που χω ανεβασει τρωει μ150 160 watt avg. Και παραπανω εκεί στα 200.αναλογα το game. Πάντως καμία σχέση με τα 350. Το θέμα είναι πως η κάρτα ακόμη δεν έχει στρωσει με d r ivers. Εκεί που βλέπεις 250 ξέρω γω μετά βλέπεις 90. Αν στρωθούν όλα και τα ρολόγια συγχρονιστουν με τις καταναλώσεις θα δούμε ωραία πράγματα.... @azazil1190 το ξέρουμε κ οι δύο ότι θα λυγισεις στο τέλος.... 16 gb είναι αυτά ρε Νίκο! Για σενα τα έστησα! Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από billeiros
billeiros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δείτε κατανάλωση και θερμοκρασίες με το uv profile που δεν στερειται επιδόσεων. Όταν ευκαιρησω θα ανεβάσω κ μνήμη 6 ώρες πριν, BabisTs είπε Βασικά ο bro @mcrae13 μοιράζει σφαλιάρες (32651gpuscore) και παίρνει κεφάλια στο firestrike με την 1080ti........ https://www.insomnia.gr/forums/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?do=findComment&comment=56442944 H 2080 είναι ίσως στο μοναδικό bench που τα πηγαίνει μέτρια....... Η 1080ti έχει πόσα χρόνια που κυκλοφορεί. Εννοείται πως έχει στρώσει και αποδίδει ταμεγιστα 3 ώρες πριν, BabisTs είπε Περίμενε μεγάλο Ampere του χρόνου ή την αντίστοιχη σε AMD....Καλη η VII αλλά έπρεπε να είναι αρκετά πάνω από 2080/1080Ti λόγω λιθογραφίας.....Στα βιντεακια in-game του Bill μόνο και μόνο που βλέπω 350+ watt σε μερικές περιπτώσεις που ανέβω-κατεβαίνουν τα ρολόγια έπρεπε να είχε απόδοση αντίστοιχη της 2080ti.....Με παραμετροποίηση έρχεται κοντά σε απόδοση σε stock rtx 2080...... Για Plug & play δεν το συζητάμε..... Από driver για την vii υστερούν αρκετά οι κόκκινοι μιας και σε 1080p ο driver τους υστερεί αρκετά..... Σε 1440p αποδίδει αρκετά καλά και σε 4Κ αποδίδει ακόμα καλύτερα ..... Αλλά οι VII δεν προορίζονται για 4Κ.....Οπότε μένουν τα 1080p και τα 1440p......Οι κάρτες όπως έχω πει σε γενικές άκρες αποδίδουν το ίδιο στον μέσο όρο των Games, αλλά σε απόλυτα νούμερα είναι λίγο μπροστά η 2080....Αυτά από μένα και την άποψή μου για την vii.... Καρταρα ναι μεν η VII αλλά έπρεπε να την προσέξει ακόμα καλύτερα η amd και σε κατανάλωση αλλά και σε επιδόσεις κυρίως λόγω nm..... Περίμενε. Είναι νωρίς ακόμη. Όλα αυτά που έγραψες αλλάζουν. Αποδείχτηκε και στην προηγουμενη σειρά. Η 2080 για την vii είναι ό, τι η 1080 για τη βεγκα 64. Θα την περάσει πιστεύω και άνετα και γρήγορα μαλιστα. εδώ υπάρχει κιόλας σαφες προβάδισμα από την αρχη στην vii. Τα 16gb, το τεράστιο bandwitch και τα 7nm. Τώρα εγώ για την καταναλωση προσωπικά και παραπανω να καίει δε μου καίγεται καρφάκι.αλλα δες στο βίντεο κατανάλωση. Μια χαρά πάει σε 1080p η καρτα. Αλλά και να υστερούσε ακόμη ποιος αγοράζει τετοια καρτα για 1080p? Έγκλημα.... Όταν πρωτοπόρα τη liquid αυτά τα ανεβοκατεβασματα στα ρολογια και οι ασταθειες ήταν στάνταρ. Επιανα με oc 25..000 firestrike. Εδώ κα μήνες τα 27 είναι δεδομένα και τα ρολόγια τρομερα σταθερά.. Για να μη μιλησω για αστάθεια στους drivers.χαμος γινόταν. Τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα στο oc. Λίγα πράγματα χρήζουν βελτίωσης και το potential πολύ μεγαλύτερο... Να ολοκληρώσω επίσης πως εδώ μέσα έχουμε πόσα τσιπακια 2080. Όλο κ κάποιου θα ξεφεύγει η θα την εχει κλοκαρει καλύτερα. με vii είμαι ένας. Αν υπήρχαν περισσότεροι θα βλέπαμε κι άλλα νούμερα.... Όπως λέει κ ο πολλακης. Όλοι σας και μόνος μου χαχαχα 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Και 'γω από τα πρώτα δείγματα του Billeiros με OC βλέπω ότι απλά πιάνει την stock 2080, με εξαίρεση το firestrike που δεν τα πάνε καλά οι turing. Δύο παιχνίδια συγκρίναμε. Έχει ψωμί ακόμη.... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από billeiros 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Περιμένω 4K SotTR με τα πάντα όλα max. 1
BabisTs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 38 λεπτά πριν, billeiros είπε Δείτε κατανάλωση και θερμοκρασίες με το uv profile που δεν στερειται επιδόσεων. Όταν ευκαιρησω θα ανεβάσω κ μνήμη Η 1080ti έχει πόσα χρόνια που κυκλοφορεί. Εννοείται πως έχει στρώσει και αποδίδει ταμεγιστα Περίμενε. Είναι νωρίς ακόμη. Όλα αυτά που έγραψες αλλάζουν. Αποδείχτηκε και στην προηγουμενη σειρά. Η 2080 για την vii είναι ό, τι η 1080 για τη βεγκα 64. Θα την περάσει πιστεύω και άνετα και γρήγορα μαλιστα. εδώ υπάρχει κιόλας σαφες προβάδισμα από την αρχη στην vii. Τα 16gb, το τεράστιο bandwitch και τα 7nm. Τώρα εγώ για την καταναλωση προσωπικά και παραπανω να καίει δε μου καίγεται καρφάκι.αλλα δες στο βίντεο κατανάλωση. Μια χαρά πάει σε 1080p η καρτα. Αλλά και να υστερούσε ακόμη ποιος αγοράζει τετοια καρτα για 1080p? Έγκλημα.... Μάλλον έχω κάνει έγκλημα που βρίσκομαι στα 1080p/144hz εγώ τότε... Αν με +10% overclocking στην vii είσαι σε stock rtx 2080 δίπλα-δίπλα θέλω να δω άλλο ένα +15-20% να παίρνεις....Για να πεις ότι θα έχεις κάποια "σοβαρη" διαφορά και να βγεις ένα 3-8% πάνω σε απόδοση . Διότι οι Turing ένα 12% σε overclocking το έχουν....Ωστόσο και οι πράσινοι της δίνουν extra απόδοση της 2080 με τους new drivers.. Δεν εξελίσσονται μόνο οι της AMD. Anyway σε παρακολουθούμε να δούμε την εξέλιξη με την VII .Όσο για την κατανάλωση εγώ δεν την κοιτώ ποτέ, απλά την είδα σε κάποια στιγμιαία σημεία να χτυπάει 330ρια-350ρια.....κοινως καταναλώσεις 2080ti....Δεν μίλησα για avg, για αυτό το σχόλιο μου.... 1
billeiros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, BabisTs είπε Μάλλον έχω κάνει έγκλημα που βρίσκομαι στα 1080p/144hz εγώ τότε... Αν με +10% overclocking στην vii είσαι σε stock rtx 2080 δίπλα-δίπλα θέλω να δω άλλο ένα +15-20% να παίρνεις....Για να πεις ότι θα έχεις κάποια "σοβαρη" διαφορά και να βγεις ένα 3-8% πάνω σε απόδοση . Διότι οι Turing ένα 12% σε overclocking το έχουν....Ωστόσο και οι πράσινοι της δίνουν extra απόδοση της 2080 με τους new drivers.. Δεν εξελίσσονται μόνο οι της AMD. Anyway σε παρακολουθούμε να δούμε την εξέλιξη με την VII .Όσο για την κατανάλωση εγώ δεν την κοιτώ ποτέ, απλά την είδα σε κάποια στιγμιαία σημεία να χτυπάει 330ρια-350ρια.....κοινως καταναλώσεις 2080ti....Δεν μίλησα για avg, για αυτό το σχόλιο μου.... Αναφέρθηκα εκτενώς πιο πάνω. Καλώς ή κακώς θέλει λίγο χρόνο. Εδώ ούτε αναγνώριζοταν η καρτα και δεν έπαιρνε καθόλου oc μέχρι πριν από 10 μέρες. Όποιος θέλει plug n play αγοραζει nvidia και έχει και rtx αλλα παντρεύεται και τα 8 gb.... Win lose κατάσταση κι από τις 2 μεριές. Απλά ζυγιζει ο καθενας και επιλεγει. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από billeiros 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Στο παντρεύεται είσαι λάθος. Μόλις βγουν οι Ampere του χρόνου θα πάρει πόδι και η 2080..
billeiros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο παντρεύεται είσαι λάθος. Μόλις βγουν οι Ampere του χρόνου θα πάρει πόδι και η 2080.. Kαταρχην αυτό που λες ισχύει για όλους. Αλλα αν το division 2 έχει stuttering η κάποιο άλλο παιχνίδι μέχρι του χρόνου? Επίσης άλλοι κρατάνε περισσότερο τις καρτες. Όλα τα εξεταζουμε Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από billeiros
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Το Division 2 πάει νεράκι απ'΄την BETA κιόλας, DX11 και DX12. Θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον άλλο μελλοντικό τίτλο αυτό που λες όμως. Το θέμα είναι όπως έχω ξαναπεί, σοβαρή διαφορά στις υφές θα έχει ή απλά να 'χουμε να λέμε ;
billeiros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Το Division 2 πάει νεράκι απ'΄την BETA κιόλας, DX11 και DX12. Θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον άλλο μελλοντικό τίτλο αυτό που λες όμως. Το θέμα είναι όπως έχω ξαναπεί, σοβαρή διαφορά στις υφές θα έχει ή απλά να 'χουμε να λέμε ; Εμενα μου άρεσαν πολύ τα γραφικά και οι υφες του... Κ open world και online.... Κάνανε τρομερη δούλεια. Το περιμένω πως και πως... Για μένα είναι next gen game αν μπορούσα να το ονομάσω κάπως με βάση τα τρέχοντα παιχνιδια
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δεν μιλάω για το Division, αυτό πάει νερό και με 8άρες κάρτες και το έχω αγοράσει. Μιλάω για άλλον μελλοντικό τίτλο που θα ζητάει 11GB VRAM ας πούμε(Παραπάνω ξέχνα το, δεν πρόκειται να βγει τίτλος να έχει stutters σε 1200 ευρώ κάρτα(2080Ti)). Η μόνη περίπτωση να αξιοποιούσες τα 16GB που έχεις, είναι αν είχαμε κάνα γκέιμ τύπου Skryim και το φόρτωναν με 8K textures.
billeiros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν μιλάω για το Division, αυτό πάει νερό και με 8άρες κάρτες και το έχω αγοράσει. Μιλάω για άλλον μελλοντικό τίτλο που θα ζητάει 11GB VRAM ας πούμε(Παραπάνω ξέχνα το, δεν πρόκειται να βγει τίτλος να έχει stutters σε 1200 ευρώ κάρτα(2080Ti)). Η μόνη περίπτωση να αξιοποιούσες τα 16GB που έχεις, είναι αν είχαμε κάνα γκέιμ τύπου Skryim και το φόρτωναν με 8K textures. Αντε πες ότι συμφωνώ. Πες ότι δε θα αξίζουν οι υφες τηρημενων των αναλογιών. Παρόλα αυτά δε θα σε αφηνει να βάλεις ultra... Εγώ θα ξενέρωνα. Όπως και είχα ξενερώσει όταν είχα 290x cf κ δε μπορουσα να παίξω το rotr σε Ultra με 4gb vram....
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Το RotTR έτρεχε με ultra σε 4άρες κάρτες αν είχες 16GB RAM. Στα textures μετράει το ''Total available graphics memory'' όχι σκέτο το VRAM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα