Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δεν θα δεις διαφορά σε gaming(1440P που παίζεις), σε benches με 1080P κλπ μόνο. 1
billeiros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 επαιζα bfv. παει βουτυρο εντελως. τι προβλημα λεγατε οτι εμφανιζει?
Πέτρος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 19 ώρες πριν, billeiros είπε @Azerothakis Δειτε το screenshot παρακατω. Ειναι αππο το βιντεο που ανεβασα με το bv5. εστω και για μια στιγμη. να σημειωσω πως εχω ορισει 1900 core και 1200 hbm.... @Πέτρος τι γινεται??? 🤔 Ενδεχομένως bug-ελλιπής υποστήριξη της VII στο ΑΒ (έχουν βγει 2 ανεπίσημες και μία επίσημη έκδοση τις τελευταίες ημέρες, δες μήπως θες update). Δεν έχω δει ποτέ περίπτωση Vega να boostάρει πάνω από το Ρ7 για πυρήνα και το αντίστοιχο για μνήμη. Η μνήμη, έτσι κι αλλιώς πάει σκαλί-σκαλί, όσο ακριβώς ορίζουν τα states της, δεν έχει ενδιάμεσα. Η άλλη περίπτωση που σκέφτομαι, είναι θεματάκια λόγω ενδεχομένως παλιότερου f/w της κάρτας σου (αλήθεια, ανεξάρτητα από το αν σκοπεύεις να flashάρεις ή όχι, κοίταξες αν έχεις το τελευταίο?).
billeiros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Ενδεχομένως bug-ελλιπής υποστήριξη της VII στο ΑΒ (έχουν βγει 2 ανεπίσημες και μία επίσημη έκδοση τις τελευταίες ημέρες, δες μήπως θες update). Δεν έχω δει ποτέ περίπτωση Vega να boostάρει πάνω από το Ρ7 για πυρήνα και το αντίστοιχο για μνήμη. Η μνήμη, έτσι κι αλλιώς πάει σκαλί-σκαλί, όσο ακριβώς ορίζουν τα states της, δεν έχει ενδιάμεσα. Η άλλη περίπτωση που σκέφτομαι, είναι θεματάκια λόγω ενδεχομένως παλιότερου f/w της κάρτας σου (αλήθεια, ανεξάρτητα από το αν σκοπεύεις να flashάρεις ή όχι, κοίταξες αν έχεις το τελευταίο?). εχω περασει την τελευταια εκδοση ab. θα το δω και μεσω του προγραμματος της amd. επισης φοραω το ενα και μοναδικο fw της καρτας. παντως η καρτα θεριζει πετρο. εχω πολυ σταθερο framerate και στα 1950/1100 1200 hbm 20% ειναι βραχος και τερας επιδοσεων. δεν το παλεψα για παραπανω. θελω να την απολαυσω λιγο. εχω επιπλεονβπαρατηρησει παρα πολυ σταθερό framerate και υψηλα min. smooth as hell... στην αρχη ειχα απογοητευτει λιγο αλλα απο χθες εχω ενθουσιαστει... επισης οπου υπαρχει freesync 2 ειναι το κατι άλλο πραγματικα.... 4
azazil1190 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, billeiros είπε επισης οπου υπαρχει freesync 2 ειναι το κατι άλλο πραγματικα.... Τι διαφορά εχει ρε συ το freesync 2 με το απλο?
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Τι διαφορά εχει ρε συ το freesync 2 με το απλο? Ότι είναι με HDR 1 2
billeiros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 @Acmilangr2 τι ρυθμισεις εχεις με nvidia στην οθοναρα σου μεσω nvidia? 10 bit και full rgb?
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, billeiros είπε @Acmilangr2 τι ρυθμισεις εχεις με nvidia στην οθοναρα σου μεσω nvidia? 10 bit και full rgb? Ναι 98hz 1
billeiros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ενδεχομένως bug-ελλιπής υποστήριξη της VII στο ΑΒ (έχουν βγει 2 ανεπίσημες και μία επίσημη έκδοση τις τελευταίες ημέρες, δες μήπως θες update). Δεν έχω δει ποτέ περίπτωση Vega να boostάρει πάνω από το Ρ7 για πυρήνα και το αντίστοιχο για μνήμη. Η μνήμη, έτσι κι αλλιώς πάει σκαλί-σκαλί, όσο ακριβώς ορίζουν τα states της, δεν έχει ενδιάμεσα. Η άλλη περίπτωση που σκέφτομαι, είναι θεματάκια λόγω ενδεχομένως παλιότερου f/w της κάρτας σου (αλήθεια, ανεξάρτητα από το αν σκοπεύεις να flashάρεις ή όχι, κοίταξες αν έχεις το τελευταίο?). η καρτα αν προσεξεις και στο βίντεο του giantmonkey ανεβάζει γενικα παραπανω.
Πέτρος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε η καρτα αν προσεξεις και στο βίντεο του giantmonkey ανεβάζει γενικα παραπανω. Δεν το είδα, να πω την αλήθεια. Μου φαίνεται πολύ περίεργο να boostάρει πάνω από το Ρ7 όριο. Πιθανότατα άλλαξαν τον τρόπο που λειτουργεί στις VII ή είναι κάποιο "bug" το οποίο θα δούμε πως εξελίσσεται στη συνέχεια.
billeiros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Δεν το είδα, να πω την αλήθεια. Μου φαίνεται πολύ περίεργο να boostάρει πάνω από το Ρ7 όριο. Πιθανότατα άλλαξαν τον τρόπο που λειτουργεί στις VII ή είναι κάποιο "bug" το οποίο θα δούμε πως εξελίσσεται στη συνέχεια. ξεχνα τα states οπως τα ηξερες. η διδικασια απλοποιηθηκε. δεν σπας το κεφαλι σου πλεον. σερνεις καμπυλη κ τελος 7 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Ναι 98hz οταν βαζω dsr στη δικη μου με αφηνει 120 hz. να ζηλευεις μιλανεζε😎😄 2
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, billeiros είπε ξεχνα τα states οπως τα ηξερες. η διδικασια απλοποιηθηκε. δεν σπας το κεφαλι σου πλεον. σερνεις καμπυλη κ τελος οταν βαζω dsr στη δικη μου με αφηνει 120 hz. να ζηλευεις μιλανεζε😎😄 120hz/10bit/full RGB; Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως επειδή η ανάλυση είναι "πλασματικη" με DSR και δεν "πάει" στην οθόνη το εμφανιζει έτσι. Με άλλα λόγια ναι μεν κάνει rendering σε 4k αλλά στέλνει 1440p στην οθόνη και έτσι φτάνει το bandwidth του HDMI 2.0. Παντως έχει δίκιο ο Psycho_Warhead που λέει βουβουζελα την limited οθόνη μου.
billeiros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε 120hz/10bit/full RGB; Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως επειδή η ανάλυση είναι "πλασματικη" με DSR και δεν "πάει" στην οθόνη το εμφανιζει έτσι. Με άλλα λόγια ναι μεν κάνει rendering σε 4k αλλά στέλνει 1440p στην οθόνη και έτσι φτάνει το bandwidth του HDMI 2.0. Παντως έχει δίκιο ο Psycho_Warhead που λέει βουβουζελα την limited οθόνη μου. η οθονη σου ειναι τρελλα... καλα εκανες και την πηρες. μια ζωη την εχουμε... τα χουμε πει ιδια νουμερα πιανουμε με τον giantmonkey. τον παρακολουθω πολυ καιρο.κι αυτος τοσο καιρο ειχε τη lc κ ανεβαζε σωρηδον βιντεακια. με το που βγηκε η vii την χτυπησε. δειτε το βιντεο για μα παρετε μια σαφη εικονα της καρτας και τη διαφορα της με liquid. παντως με απλη βεγκα ειναι γυρω στο 30% μ. ο. η διαφορα τους.ειτε στοκ και οι δυο ειτε optimized.καλα με reference ακόμη περισσοτερο. δεν ειναι ασχημη αυξηση τελικα με την αφιξη του division 2 ετοιμαστειτε για "πολεμο" . επαιξε κανενας αλλος τη beta? 14gb ram εφτασε ρε παιδια να μου τρωει! και ισως ετρωγε και παραπανω..ειχα το hbcc on και δε βρηκε αλλη.... να παμε να παρουμε αλλα 16??? να σας το θυμισω λιγο.... δλδ σε 4κ τι θα κανει?
billeiros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Ποντάρω ότι η 2080 στα παιχνίδια θα είναι μέσο όρο 10% επάνω σε gpu bound (2160p) μολις βγαλουν drivers και οι δυο εγω πιστευω πως σε 4κ θα συμβαινει το αντιθετο. σωστα κλοκαρισμενες και οι δυο βεβαια. τα 8gb δε φτουρανε για 4κ στο division απ οτι ειδα τουλαχιστον Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από billeiros
dhmhtries22 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 22 ώρες πριν, billeiros είπε εχει κι άλλο η καρτα….οι drivers με μπουσταραν τρομερα.και απλα ανεβάζεις συχνότητες core και hbm κατεβαζονταs ρευμα.ενω στη βεγκα πρεπει να ριξεις core! Καλημέρα.Και πως θα ανεβάσεις επιδόσεις αν ρίξεις core;Ίσως επειδή θα τρέχει πιο σταθερά;Δεν πρέπει να υπάρχει και ένα όριο σε αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα