Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Στιγμιότυπο οθόνης (57).png

117 εβγαζε στοκ

10% κερδίζεις περίπου δηλαδή. Όσο παίρνουν και οι Turing. Που είναι οι εποχές που παίρναμε 20% απ' το O/C..

Δημοσ.

εχει κι άλλο η καρτα….οι drivers με μπουσταραν τρομερα.και απλα ανεβάζεις συχνότητες core και hbm  κατεβαζονταs ρευμα.ενω στη βεγκα πρεπει να ριξεις core! 

Δημοσ.

Να φτιάξουμε ένα thread με VII vs 2080 να βλεπουμε που βρίσκονται οι δύο μεταξύ τους, αλλά και τι performance boosts θα πάρουν στην πορεία με drivers ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Να φτιάξουμε ένα thread με VII vs 2080 να βλεπουμε που βρίσκονται οι δύο μεταξύ τους, αλλά και τι performance boosts θα πάρουν στην πορεία με drivers ;

ναι,γιατι οχι

firestrike και timespy ποσο βγαζεις ?

Δημοσ.

Παίδες, θέλει προσοχή λίγο με τα θέματα για benches/συγκριτικά. Έχουμε ήδη αρκετά. Θα χάσουμε τη μπάλα στο τέλος και δεν θα ξέρουμε πού ν' αναρτήσουμε τα τεστ που κάνουμε.

Αν θέλει ο @nikos5800, ας προσθέσει και τη vii στον τίτλο του νήματος που ξεκίνησε, ώστε να τα έχουμε όλα μαζεμένα.

• Like 5
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, billeiros είπε

Στιγμιότυπο οθόνης (59).png

Δεν επεσε σε καλο κομματι ο warhead? γι αυτό ντρεπεται να απαντησει?

Πάλι ρίχνεις λαδι στην φωτιά ωρε?

Τα ιδια ειναι οι καρτες σε απόδοση +-

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Πάλι ρίχνεις λαδι στην φωτιά ωρε?

Τα ιδια ειναι οι καρτες σε απόδοση +-

Συζητούσαμε.μου ζητησε να τρεξω bench .το ετρεξα, τον ρωτησα κι εγω.ουτε καν απαντησε.η ντρεπεται η απαξια να απαντησει..τεσπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είτε το ποστάρω εγώ, είτε ο azazil, είτε ο babis το ίδιο είναι. Ίδιες κάρτες έχουμε, τώρα το ''καλό'' κομμάτι στο OC άντε να δίνει ένα 3% το πολύ δεν είναι εκεί το θέμα. 8-10% είναι ο μέσος όρος που παίρνει από OC μια Turing.

Τα νούμερα που βάζεις στο SotTR με OC δεν είναι καλά πάντως, σε 1080P είσαι πίσω από stock 2080 και σε 4Κ στα ίδια. Για να μην ανοίξουμε κάνα match, να ξαναπώ ότι VII και 2080, έχουν ίδιες επιδόσεις στο μέσο όρο με κάποια παιχνίδια να ευνοούν την μία ή την άλλη.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Είτε το ποστάρω εγώ, είτε ο azazil, είτε ο babis το ίδιο είναι. Ίδιες κάρτες έχουμε, τώρα το ''καλό'' κομμάτι στο OC άντε να δίνει ένα 3% το πολύ δεν είναι εκεί το θέμα. 8-10% είναι ο μέσος όρος που παίρνει από OC μια Turing.

Τα νούμερα που βάζεις στο SotTR με OC δεν είναι καλά πάντως, σε 1080P είσαι πίσω από stock 2080 και σε 4Κ στα ίδια. Για να μην ανοίξουμε κάνα match, να ξαναπώ ότι VII και 2080, έχουν ίδιες επιδόσεις στο μέσο όρο με κάποια παιχνίδια να ευνοούν την μία ή την άλλη

δεν ειπα κατι διαφορετικο. απλα πες το εκεινη την ωρα. πες ενα νουμερο βρε αδερφε. αν ειναι να μην απανταω κι εγω κ να λεω ψαξτο ιντερνετ. ιδιες καρτες ειναι. τελοσπαντων. ολα οκ

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω νούμερο γιατί είμαι στη δουλειά αλλά έτσι και αλλιώς το PC το έχω φτιάξει για παιχνίδια, όχι για να bench-άρω. Εκτός αυτού αν θέλει κάποιος να δει πως αποδίδουν οι 2080 εδώ μέσα έχουν αρκετοί, VII μόνο εσύ έχεις γι' αυτό σου είπα να τρέξεις.

• Like 2
Δημοσ.

by the way. ασχετο αλλα εχω ραμ 3200.τις τρεχω καιρο τωρα 3466 χωρις κανενα προβλημα. που ειναι καλυτερα?3200 με τα σφιχτα timings τους? η 3466 με πιο χαλαρα? comand rate 1t η 2t?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

by the way. ασχετο αλλα εχω ραμ 3200.τις τρεχω καιρο τωρα 3466 χωρις κανενα προβλημα. που ειναι καλυτερα?3200 με τα σφιχτα timings τους? η 3466 με πιο χαλαρα? comand rate 1t η 2t?

3200 με πιο σφιχτά timmings

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...