Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, bilythekid είπε

Γιατί αλλάζεις κάρτες συχνα; 

6 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Χομπι απλα.Δεν παιζω μ@λακιζομαι

6 ώρες πριν, bilythekid είπε

Το ξέρω μια από τα ίδια, απλώς σε έθεσα σαν παράδειγμα για να κατάλαβει ο Fulgore, συγνωμη κιολας

Μα τι ακριβως να καταλαβω αφου αλλα λες στο ενα σχολιο και αλλα στο αλλο.

Εσυ πιο πανω λες οτι θες μια καρτα για να κανεις την δουλεια σου και μετα λες οτι εισαι ιδιας φιλοσοφιας με τον συμφορουμιτη ο οποιος αλλαζει τις καρτες γιατι ετσι του ηρθε(δεν εχω καποιο θεμα με το δευτερο,απλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ιδια πραγματα).....

Επισης για ποιο λογο απο την ολη μεταβαση δεν υπολογιζεις και την χασουρα που θα εχεις απο την vega56 σου που αγορασες κοντα 600ευρω?Η μηπως νομιζεις οτι θα την πουλησεις αναλογα οταν πλεον οι vega 64 εχουν πιασει χωμα σαν τιμη ακα 400-430ευρω καινουργιες ,φαντασου η χειροτερη vega56 και used ποσο πιο κατω θα ειναι.

Υποτιθεται οτι κραζεις τα χρηματα της 2080ti και λες οτι μονο πιτσιρικια δινουν τοσα χρηματα και εσυ με την μεταβαση απο vega56 σε vega7 θα φτασεις το 1000ρικο(και παραπανω ειδικα αν οι custom πρωτο καιρο χτυπησουν ταβανι στις τιμες).

7 ώρες πριν, bilythekid είπε

εγώ δεν είμαι κάνα πιτσιρίκι να πάω να πάρω 2080 ti 1200 ευρώ 

Θέλω μια κάρτα να κάνω την δουλειά μου,

Δημοσ.

Lol, αν είχαν τα πιτσιρίκια λεφτά για τέτοιες κάρτες..

2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Τι έχει ο πυρήνας Και δεν θα μπορεί να το χρησιμοποίηση ;

Θα μείνει από raw performance.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παίδες όλο θεωρία και τεχνικές αναλύσεις δίχως νόημα τα περισσότερα thread και έξω και εδώ.

Εγώ με αυτά που βλέπω η VII θα είναι κατά μέσο όρο λίγο πιο κάτω από 2080 , της τάξης του 5%, και σε κάποιους τίτλους θα περνάει μπροστά.

Για αυτό βάλανε και την τιμή 50$ κάτω από το MSRP της 2080.

Η τιμή είναι σε νορμάλ πλαίσια μέσα στην νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην αγορά και ανάλογα με τις ανάγκες διαλέγεις.

Προσωπικά οπουδήποτε υπάρχει εναλλακτική AMD και Nvidia θα αγοράσω AMD , γιατί απλά δεν μου αρέσει το επιχειρηματικό μοντέλο του πέτσινου.

Και αντικειμενικά όμως , πάλι θα διάλεγα AMD, μια και τα DLSS και RTX είναι μούφα στο επίπεδο hairworks (και TressFX να μην ξεχνιώμαστε) και γιατί σκοπεύω να πάω και σε FreeSync high refresh 1080p μονιτορ κάποια στιγμή.

Επεξ/σία από The__Blade
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μα τι ακριβως να καταλαβω αφου αλλα λες στο ενα σχολιο και αλλα στο αλλο.

Εσυ πιο πανω λες οτι θες μια καρτα για να κανεις την δουλεια σου και μετα λες οτι εισαι ιδιας φιλοσοφιας με τον συμφορουμιτη ο οποιος αλλαζει τις καρτες γιατι ετσι του ηρθε(δεν εχω καποιο θεμα με το δευτερο,απλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ιδια πραγματα).....

Επισης για ποιο λογο απο την ολη μεταβαση δεν υπολογιζεις και την χασουρα που θα εχεις απο την vega56 σου που αγορασες κοντα 600ευρω?Η μηπως νομιζεις οτι θα την πουλησεις αναλογα οταν πλεον οι vega 64 εχουν πιασει χωμα σαν τιμη ακα 400-430ευρω καινουργιες ,φαντασου η χειροτερη vega56 και used ποσο πιο κατω θα ειναι.

Υποτιθεται οτι κραζεις τα χρηματα της 2080ti και λες οτι μονο πιτσιρικια δινουν τοσα χρηματα και εσυ με την μεταβαση απο vega56 σε vega7 θα φτασεις το 1000ρικο(και παραπανω ειδικα αν οι custom πρωτο καιρο χτυπησουν ταβανι στις τιμες).

Γιατί αποκλείεται και να κάνω τη δουλειά μου και να αλλάζω? σε ποιον θα λογοδοτησω; έχω να πάρω Nvidia από την 580,που την είχα πάρει από πλαίσιο 500+ το 2011 νομίζω, από τότε είπα δεν ξαναπερνω, έχω κολλήσει με AMD, είμαι κομπλέ, μου αρέσει που είναι κατά τη γνώμη μου λίγο πιο vfm. 

Εννουσα τα πιτσιρίκια με τα λεφτά του μπαμπά.... 

Επεξ/σία από bilythekid
Δημοσ.

Ναι ειδικά οι vega πολύ vfm...

Όταν βγήκαν (καλά οι custom ήταν ανέκδοτο,κυκλοφόρησαν μετά από 6άμηνο) ζητούσαν 800+ ,όσο μια 1080ti. Είμαι ένας από αυτους που περίμεναν αλλά δεν . Τελικά κόσμος τις αγοράζει τώρα που έχουν λογικές τιμές...

Ας ελπίσουμε να πάει καλύτερα με τις VII

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Ναι ειδικά οι vega πολύ vfm...

Όταν βγήκαν (καλά οι custom ήταν ανέκδοτο,κυκλοφόρησαν μετά από 6άμηνο) ζητούσαν 800+ ,όσο μια 1080ti. Είμαι ένας από αυτους που περίμεναν αλλά δεν . Τελικά κόσμος τις αγοράζει τώρα που έχουν λογικές τιμές...

Ας ελπίσουμε να πάει καλύτερα με τις VII

Ο κόσμος τις αγοράζει, για αυτό έχουν αυτές τις τιμές και οι δύο, αν νομίζετε ότι αξίζει μια κάρτα 1200 ευρώ πάρτε τη. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Γιατί αποκλείεται και να κάνω τη δουλειά μου και να αλλάζω? σε ποιον θα λογοδοτησω; έχω να πάρω Nvidia από την 580,που την είχα πάρει από πλαίσιο 500+ το 2011 νομίζω, από τότε είπα δεν ξαναπερνω, έχω κολλήσει με AMD, είμαι κομπλέ, μου αρέσει που είναι κατά τη γνώμη μου λίγο πιο vfm. 

Εννουσα τα πιτσιρίκια με τα λεφτά του μπαμπά.... 

Γιατι ειναι το ακρως αντιθετο το ενα με το αλλο.

Δες τι εγραψε ο συμφορουμιτης πιο πισω οτι δεν παιζει παιχνιδια αλλα απλα αλλαζει καρτες,πως εχει σχεση αυτο με το''να παρω μια καρτα να κανω την δουλεια μου'΄'?

Δεν ειναι το θεμα του να λογοδοτησεις σε καποιον,οποιος θελει ας αλλαζει καρτες και καθε μηνα δικαιωμα του. Το κατα ποσο στεκουν αυτα που εγραψες εγω σχολιαζω. Αν θελεις παρε και 2 Vega7 να τις εχεις σε crossfire,δικαιωμα σου.

Το ιδιο παει και στο σχολιο που εκανες περι 100fps σε 4κ της Vega.Το οτι σε μερικα παιχνιδια μπορει να εχει σε 4κ 100+fps σημαινει οτι ειναι καρτα γενικα που θα αποδιδει στην πλειοψηφια 4κ 100fps? Στο Battlefield V σου εδειξε η ιδια οτι παιζει στα 62fps και μιλαμε για παιχνιδι του 2018. Υπαρχουν παιχνιδια που η δυνατοτερη 2080ti δεν μπορει με ολα full να βγαλει 4κ 60fps,και θα μπορει η vega7?

Α και τελος ξερεις εσυ προσωπικα πολλα πιτσιρικια που με τα λεφτα του μπαμπα να αγοραζουν καρτες γραφικων 1300ευρω?

8 ώρες πριν, bilythekid είπε

φωναζατε ότι η vega 64 δεν πιάνει 60 frames σε 4κ, τώρα σας λέει θα φτάνει 100 πάλι δεν είστε ευχαριστημένοι

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Ο κόσμος τις αγοράζει, για αυτό έχουν αυτές τις τιμές και οι δύο, αν νομίζετε ότι αξίζει μια κάρτα 1200 ευρώ πάρτε τη. 

Άλλα ντάλα της παρασκεύης το γάλα

Εδώ λέμε ποιος προσφέρει την καλύτερη λύση στην κάθε κατηγορία. (Δυστυχώς μιλάμε για σχεδόν μονοπώλιο αφού υπάρχουν μόνο δύο!! )

Το πόσο αξίζουν και το πόσο θα θέλαμε να στοιχίζουν είναι άλλη συζήτηση.

Για όποιν δεν θέλει υπάρχει και το ps4 ;) 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιατι ειναι το ακρως αντιθετο το ενα με το αλλο.

Δες τι εγραψε ο συμφορουμιτης πιο πισω οτι δεν παιζει παιχνιδια αλλα απλα αλλαζει καρτες,πως εχει σχεση αυτο με το''να παρω μια καρτα να κανω την δουλεια μου'΄'?

Δεν ειναι το θεμα του να λογοδοτησεις σε καποιον,οποιος θελει ας αλλαζει καρτες και καθε μηνα δικαιωμα του. Το κατα ποσο στεκουν αυτα που εγραψες εγω σχολιαζω. Αν θελεις παρε και 2 Vega7 να τις εχεις σε crossfire,δικαιωμα σου.

Το ιδιο παει και στο σχολιο που εκανες περι 100fps σε 4κ της Vega.Το οτι σε μερικα παιχνιδια μπορει να εχει σε 4κ 100+fps σημαινει οτι ειναι καρτα γενικα που θα αποδιδει στην πλειοψηφια 4κ 100fps? Στο Battlefield V σου εδειξε η ιδια οτι παιζει στα 62fps και μιλαμε για παιχνιδι του 2018. Υπαρχουν παιχνιδια που η δυνατοτερη 2080ti δεν μπορει με ολα full να βγαλει 4κ 60fps,και θα μπορει η vega7?

Α και τελος ξερεις εσυ προσωπικα πολλα πιτσιρικια που με τα λεφτα του μπαμπα να αγοραζουν καρτες γραφικων 1300ευρω?

Ναι ξέρω πολλά, πωλητής είμαι, που ξέρεις εσύ τι δουλειά κάνω; Η τι δουλειές; 

Ποτέ δεν είπα ότι θα πιάνει σε όλα τα παιχνίδια 100 η 60 fps είπα σε κάποιο που πιάνει να κάναμε το τεστ. 

Τέλος ξέρεις εσύ πόσα πιτσιρίκια υπάρχουν στο μυαλό; που περνούν 1300 ευρώ κάρτα για να λένε ότι πιάσανε τόσο στο 3d mark?

6 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Άλλα ντάλα της παρασκεύης το γάλα

Εδώ λέμε ποιος προσφέρει την καλύτερη λύση στην κάθε κατηγορία. (Δυστυχώς μιλάμε για σχεδόν μονοπώλιο αφού υπάρχουν μόνο δύο!! )

Το πόσο αξίζουν και το πόσο θα θέλαμε να στοιχίζουν είναι άλλη συζήτηση.

Για όποιν δεν θέλει υπάρχει και το ps4 ;) 

Το γάλα είναι για τα γατάκια, πρόσεχε πως μιλάς, γατάκι... Τα άλλα ντάλα άλλου όχι σε εμένα. Σε παράθεση δικού μου ποστ. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bilythekid είπε

Ναι ξέρω πολλά, πωλητής είμαι, που ξέρεις εσύ τι δουλειά κάνω; Η τι δουλειές; 

Ποτέ δεν είπα ότι θα πιάνει σε όλα τα παιχνίδια 100 η 60 fps είπα σε κάποιο που πιάνει να κάναμε το τεστ

Τέλος ξέρεις εσύ πόσα πιτσιρίκια υπάρχουν στο μυαλό; που περνούν 1300 ευρώ κάρτα για να λένε ότι πιάσανε τόσο στο 3d mark?

Μα στο εκανε η ιδια η Amd στην επισημη παρουσιαση οπως στο battlefield V που σου λεει οτι σε ιδανικα σεναρια φτανει μια χαρα την 2080.

Οταν καποιος λεει οτι θελει μια καρτα για να κανει την δουλεια του,σημαινει οτι θα αγορασει μια καρτα αποκλειστικα για την χρηση που θελει και φυσικα θα την κρατησει και καιρο αφου θα τον ικανοποιει(μιας και θα ξερει ακριβως τι εχει αγορασει).

Το ιδιο ισχυει και με τα κινητα.Αλλο πραγμα το ''παιρνω ενα κινητο να κανω την δουλεια μου'',και αλλο ''αλλαζω κινητο καθε 5-6μηνες''.

Αν δεν μπορεις να καταλαβεις κατι τοσο απλο,τοτε ας το παρατησουμε να τελειωνει γιατι ακρη δεν βγαινει.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Το γάλα είναι για τα γατάκια, πρόσεχε πως μιλάς, γατάκι... Τα άλλα ντάλα άλλου όχι σε εμένα. Σε παράθεση δικού μου ποστ. 

Γιατί θα με κάνεις νταντα? 

Ρε άντε πάγαινε από δω που θα μου πεις και πρόσεχε,που πάμε να σε ξεστραβώσουμε και το παίζεις πονηρός. Αλλά μάλλον μέχρι εκεί φτάνει η μόρφωσή σου. Εξυπνάδες και μαγκιές πίσω από το πληκτρολόγιο.

Πολύ ασχολήθηκα κιόλας.Δεν χάνω άλλο χρόνο από τη ζωή μου μαζί σου.πές οτι θες τωρα , έπεσε ignore

• Like 6
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Αν και συμφωνώ με τους περισσότερους, πιστεύω ωστόσο ότι θα πουλήσει αρκετά αυτή η κάρτα. Ακόμα και στα ίδια λεφτά να είναι θα την προτιμήσουν πολλοί έναντι της 2080 λόγω freesync (Γνωρίζω για το νέο που αφορά την συμβατότητα κάποιων fresync οθονών με το gsync, παρόλα αυτά πολλοί δεν θα το το εμπιστευτούν ιδίως από την στιγμή που μιλάνε για συγκεκριμένα μοντέλα μόνο). 

Επισης πιστεύω πως θα την πάρουν πολλοί haters της nvidia που το μόνο που θέλουν είναι να έχουν amd κάρτα γραφικών. 

Και επίσης μην ξεχνάμε πως την πλειοψηφία  των χρηστών δεν τους ενδιαφέρει το RT

Σε rasterization η 2080 θα έχει συντριπτικό πλεονέκτημα στους nvidia optimized τίτλους(π.χ. τα assassins), ενώ θα χάνει συγκρικτικά λιγότερο στους AMD friendly. Οπότε αυτοί που θέλουν καρέ και πάλι στην 2080 θα πάνε. Εκτός αυτού, το θέμα με τους dx11 drivers(μεγάλο overhead στο ένα core) εξακολουθεί να υπάρχει.

Σχετικά με το RT βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή αναφορικά με games ΚΑΙ optimizations. Είδαμε το άλμα επιδόσεων στο BF. Από το metro βέβαια θα κριθούν όλα. Πλέον το να έχεις AMD θα είναι σαν να παίζεις μονίμως σε very high settings, ασχέτως ισχύος.

Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι αυτο.

Το θεμα ειναι οτι τα 699δολλαρια msrp της 2080,τα ειδαμε τις πρωτες μερες να μεταφραζονται μεχρι και 1000ευρω απο Ελλαδα σε υλοποιησεις τυπου Asus Strix ή ακομα και σε msi trio για οποιον ηθελε ετοιμοπαραδοτες.

Αν λοιπον οι Custom Vega7 παιζουν στα 850ευρω πχ,θα ειναι και αισθητα ακριβοτερες απο τις Nvidia με 1 μονο παραπανω παιχνιδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...