Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, billeiros είπε

βασικα ακομη δεν εχω βγαλει σαφη συμπερασματα. θερμοκρασιες με αυξημενα ρολογια τα χτυπαει το 65αρι avg και τα φαν γινονται αντιληπτα αρκετα θα ελεγα. βεβαια εγω ειχα συνηθισει και στη liquid που δεν ακουγοταν ΚΑΘΟΛΟΥ. διψαει για δροσια. οταν ειναι κρυα τα ρολογια ειναι ανεβασμενα και παω απο αυτο που οριζεις αλλα μετα εζουν τα σκαμπανεβασματα τους. το θελει το ρςυματακι της αλλα βγαζει καλα αποτελεσματα και με uv. μυστηριο τρενο.. περασα τους 19.2.2 αλλα μολις εβαλα ξανα τους 19.2.3. Σεταρω ακομη. εχει πολυ δρομο... 

65αρι καλα ειναι πιστευω. Κλασικα θελει χρονο το uv/oc στις Vega.  Πολυ καλα αποτελεσματα αρχικα . νομιζω κοντα στο 20%+ απο liquid?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, jimpsar είπε

65αρι καλα ειναι πιστευω. Κλασικα θελει χρονο το uv/oc στις Vega.  Πολυ καλα αποτελεσματα αρχικα . νομιζω κοντα στο 20%+ απο liquid?

Σύμφωνα με τα games και οχι τα benchmarks κυμαινετε κατα

μεσο ορο απο 28% και με OC περιπου φτανει στο 35% απο την stock 64 αναλογα το game και την αναλυση.

Βλέπεις παιζει ρολο το DX11 - DX12 - VULKAN και φυσικα η μηχανη του ιδιου του παιχνιδιου.

Επεξ/σία από Azerothakis
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Azerothakis είπε

Σύμφωνα με τα games και οχι τα benchmarks κυμαινετε κατα

μεσο ορο απο 28% και με OC περιπου φτανει στο 35% απο την stock 64 αναλογα το game και την αναλυση.

Βλέπεις παιζει ρολο το DX11 - DX12 - VULKAN και φυσικα η μηχανη του ιδιου του παιχνιδιου.

Εκει ειναι οντως απο στοκ Vega 64. απλα η Liquid εχει ηδη μια διαφορα της ταξεως 10% με καλη Vega 64 , τοσο δλδ περιπου ειχα με billeiros με την Nitro+ Που ειχα. 

Παντως benchmarks τα περισσοτερα ευνοουν κυριως την Nvidia  οπως βλεπω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jimpsar είπε

Εκει ειναι οντως απο στοκ Vega 64. απλα η Liquid εχει ηδη μια διαφορα της ταξεως 10% με καλη Vega 64 , τοσο δλδ περιπου ειχα με billeiros με την Nitro+ Που ειχα. 

Παντως benchmarks τα περισσοτερα ευνοουν κυριως την Nvidia  οπως βλεπω

Το ερώτημα μου ειναι λιγο καυστικό αλλα...με τρωει.

Αλήθεια καποιος που εχει την vega64 lc αξίζει να την πουλήσει ωστε να παει στην 7αρα?

Αξίζει αυτο το χάσμα τιμης-αποδοσης?

Αν και νωρις να βγουν σωστα συμπεράσματα, για μενα οχι σε καμια περιπτωση.Οπως και δεν αξιζει μετάβαση απο 1080ti σε 2080.Μιλαω για την διαφορα τιμης (μεταχ 1080τι vs καινούριας 2080)

Δεν ξερω πολύ ανάμικτα τα συναισθήματα μου για την 7αρα.

Για φετος έπρεπε να φανε ακυρο απο εμας τους καταναλωτές πρασινη και κόκκινη για τις τιμες στον θεο με τις τρίχες για απόδοση. 

Η μια εβαλε 16gb(λουτσες μπλε) και η αλλη rt για να δικαιολογήσει και αυτη τις τιμές της. 

Καλα παμε

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.3dmark.com/3dm/34259027

46 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Αλήθεια καποιος που εχει την vega64 lc αξίζει να την πουλήσει ωστε να παει στην 7αρα?

Αν και νωρις να βγουν ακριβές συμπεράσματα, για μενα οχι σε καμια περιπτωση.Οπως και δεν αξιζει μετάβαση απο 1080ti σε 2080.Μιλαω για την διαφορα τιμης (μεταχ 1080τι vs καινούριας 2080)

Δεν ξερω πολύ ανάμικτα τα συναισθήματα μου για την 7αρα

Η lq δεν πωλειται... τα σταθερα της υψηλα νουμερα, η απολυτη ησυχια, η χαμηλη καταναλωση και η hbcc... εγω δε θα την εδινα και ουτε θα τη δωσω. η vii ομως δε μπορει να αμτιμετωπιστει ως αλλαγη της liquid. η lc ηταν ενα προιον που βγηκε σε λιγα κομματια και παπαλα.με την απλη vega εχειχμεγαλη διαφορα. μην κοιτας μονο ρολογια. παντως η vii εχει πολυ σκαλισμα. στα φορουμ που διαβαζω την πηγαινουν 2000  core και 1200 οι περισσοτεροι. τωρα οπως εχω δει ενα 15% διαφορα το χει απο τερματισμενη lc. αν επιτευχθουν τα παραπανω νουμερα θα παει πανω απο 20.πεφτω για υπνο τωρα γιατι θα καταρευσω... 

επισης οι drivers αυτη τη στιγμη ειναι να μην πω για τι.. 

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, billeiros είπε

Η lq δεν πωλειται... τα σταθερα της υψηλα νουμερα, η απολυτη ησυχια, η χαμηλη καταναλωση και η hbcc... εγω δε θα την εδινα και ουτε θα τη δωσω. η vii ομως δε μπορει να αμτιμετωπιστει ως αλλαγη της liquid. η lc ηταν ενα προιον που βγηκε σε λιγα κομματια και παπαλα.με την απλη vega εχειχμεγαλη διαφορα. μην κοιτας μονο ρολογια. παντως η vii εχει πολυ σκαλισμα. στα φορουμ που διαβαζω την πηγαινουν 2000  core και 1200 οι περισσοτεροι. τωρα οπως εχω δει ενα 15% διαφορα το χει απο τερματισμενη lc. αν επιτευχθουν τα παραπανω νουμερα θα παει πανω απο 20.πεφτω για υπνο τωρα γιατι θα καταρευσω... 

Κοιμησου εσύ και η τύχη σου δουλεύει (η amd εργάζεται πυρετωδώς για οδηγους που θα ανεβάσουν την απόδοση της 7)😂

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billeiros είπε

Ακόμα σε παιδεύουν οι οδηγοί?

Μόνο καλά διαβάζω σε σταθερότητα, τουλάχιστον.

Btw, βγαίνουν απανωτά f/w από AMD.

Έχεις το τελευταίο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Αν και νωρις να βγουν σωστα συμπεράσματα, για μενα οχι σε καμια περιπτωση.Οπως και δεν αξιζει μετάβαση απο 1080ti σε 2080.Μιλαω για την διαφορα τιμης (μεταχ 1080τι vs καινούριας 2080)

Δεν ξερω πολύ ανάμικτα τα συναισθήματα μου για την 7αρα.

Για φετος έπρεπε να φανε ακυρο απο εμας τους καταναλωτές πρασινη και κόκκινη για τις τιμες στον θεο με τις τρίχες για απόδοση. 

Η μια εβαλε 16gb(λουτσες μπλε) και η αλλη rt για να δικαιολογήσει και αυτη τις τιμές της. 

Καλα παμε

Συμφωνώ απόλυτα.

Καθαρά μαθηματικά με 420€-580€ περνεις αντιστοιχα 1080ti ειτε VEGA 64.

Αν πας σε 2080 - RADEON VII θελεις 740€-820€ (δεν βαζω αρχικες τιμες 880€-950€)

οπερ και σημαινει 40% περισσοτερα χρήματα με επιδόσεις απο +5% εως +25%.

Μας κοροιδευουν οι εταιριες εννοειται. Αν δεν παιξουν συντομα τα DLSS - VRS.

μεσω τουλαχιστον των AI αλγοριθμων να ανεβουν τα fps πεταμενα λεφτα σαν γενια η συγκεκριμενη.

Δικαιολογημενα ειναι στο πατωμα οι πωλησεις μπραβο στους καταναλωτες.

Επεξ/σία από Azerothakis
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια σοφή παροιμία λέει Αγάλι αγάλι γίνεται, η αγουρίδα μέλι ! Εχουν ενδιαφέρων πάντος τα πράγματα,σίγουρα θέλει ψάξιμο και είμαστε πλέον σε μεταβατική περίοδο γιαυτό και περιμένω για αναβάθμιση μέχρι να δω τι θα γίνει το καλοκαίρι (εκτός αν βρώ την σούπερ ντούπερ ευκαιρία..)οι drivers ακόμα είναι σε early στάδια,αλλά κοίτα να μην της βγάλεις και τα μάτια, ακόμα δεν την πήρες μαν,ας μην βασιζόμαστε και απόλυτα στο κάθε βιντεάκι που βγάζουν διάφοροι στο Ytube,αυτοί βέβαια,δεν τους νοιάζει κιόλας αν τα φτύσει και το Hardware.. :o

Αντε,μου έχετε καλομάθει κάποιοι με τις Liquid και τα υδρόψυκτα τουμπανοσπεσιαλ εντίσιον....^_^

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εννοειται πως οποιαδηποτε καρτα πανωαπο 500 ευρω για μενα δεν πρεπει να αγοραζεται. εκτος αν πρεπει να γεμισει παση θυσια το monitor. για το χομπι μας τα κανουμε πιο πολυ. εδω κυνηγαμε επιδοσεις στο χαρτι και οχι στο ματι. 

θα την βρω εγω την ακρη της. που θα μου παει. εδω να σκεφτειτε το καλυτερο αποτελεσμα με τη  lc το χω τωρα. εναμιση χρονο μετα.. οι drivers τη vii δεν ειναι ωριμοι ακομη. πιστευω σε δυο τρεις φουρνιες θα ναι πολυ καλυτερα και το oc θα πιασει τοπο. ειμαι κοντα στο να βρω το sweet spot της. παρτε και μια φωτο παλλιος με νεο https://imgur.com/a/hsAvYeo

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Ακόμα σε παιδεύουν οι οδηγοί?

Μόνο καλά διαβάζω σε σταθερότητα, τουλάχιστον.

Btw, βγαίνουν απανωτά f/w από AMD.

Έχεις το τελευταίο?

19.2.3.  πετρο

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν βιτσιωζικο χόμπι αυτό το undrevoltage της AMD για να την φτάσεις στα όρια 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 4
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Σαν βιτσιωζικο χόμπι αυτό το undrevoltage της AMD για να την φτάσεις στα όρια 

και μαζοχιστικο ταυτοχρονα. 

IMG_20190306_190701.jpg

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billeiros είπε

εννοειται πως οποιαδηποτε καρτα πανωαπο 500 ευρω για μενα δεν πρεπει να αγοραζεται. εκτος αν πρεπει να γεμισει παση θυσια το monitor. για το χομπι μας τα κανουμε πιο πολυ. εδω κυνηγαμε επιδοσεις στο χαρτι και οχι στο ματι. 

θα την βρω εγω την ακρη της. που θα μου παει. εδω να σκεφτειτε το καλυτερο αποτελεσμα με τη  lc το χω τωρα. εναμιση χρονο μετα.. οι drivers τη vii δεν ειναι ωριμοι ακομη. πιστευω σε δυο τρεις φουρνιες θα ναι πολυ καλυτερα και το oc θα πιασει τοπο. ειμαι κοντα στο να βρω το sweet spot της. παρτε και μια φωτο παλλιος με νεο https://imgur.com/a/hsAvYeo

19.2.3.  πετρο

Βρε συ...

Για GPU Firmware λέω, όχι για οδηγούς.

Δες εδώ αν έχεις το τελευταίο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Βρε συ...

Για GPU Firmware λέω, όχι για οδηγούς.

Δες εδώ αν έχεις το τελευταίο.

ααα οκ.βασικα φοβαμαι να φλασαρω bios στις αρχες. με καλυπτει η εγγυηση? 

Λοιπον σεταρα καλα την καρτα για την ωρα. εκοψα 50mv απο πυρήνα, εδωσα 10% και πηγα  hbm απο 1000 στα 1200.ετσι εχω σταθερα ρολογια κοντα στο 1800αρι και με καλες θερμοκρασιες καινεπιδοσεις!! η vii εχει εντελως αλλο συστημα oc στο wattman. μια καμπυλη ελεγχεις για το core η οποια αναλογα, αυξομοιωνει το ρευμα. επισης εσυρα (το διαβασα που το κανουν πολλοι) τη μεση της καμπυλης ωστε να εχει πιο αρμονικα αυξανομενο ρευμα.πριν εκανε κοιλια. τελος εβαλα το afturburner να ελεγχει τα φαν και ειμαι μια χαρα απο θορυβο. Για πρωτη μερα καλα. τωρα αναλαμβανει ο γιος να το ξεσκισει στο fortnite για stability

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...