Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο 4k κατι δεν παει καλα , δεν γινεται η 1080 να ειναι απο πανω. 

bench.png.89605c64819b7d831e30fbb8ae284de0.png

58 λεπτά πριν, billeiros είπε

θα ανεβασω στοκ https://www.3dmark.com/3dm/34242393

https://www.3dmark.com/3dm/34242715

τα ρολογια χοροπηδανε και οι ανεμιστηρες (αναμενομενο) στοκ, ακουγονται πολυ. θερμοκρασια μαξ στο superposition 4k optimized   επιασε 75.θελει το undervolting της. δεν ενεργοποισα το hbcc. αν το βαλω οn παει μέχρι 24  gb!! 

Καταγφαφή.PNG

ρδδγ.PNG

IMG_20190306_015506.jpg

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, billeiros είπε

στοκ τοσο βγαζουν.. 

https://www.3dmark.com/3dm/34243791

μιλαω για το superposition ,που η 1080 που εχω βγαζει παραπανω απο την vii , που δεν στεκει φυσικα. Στο tomb raider η vii ειναι 14% πανω σε σχεση με overclocked 1080. 

Τελικα τα synthetic bechmarks ευνοουν υπερβολικα πολυ την πρασινη , ειδικα το superposition , και δεν θα πρεπει να ειναι σημειο αναφορας. 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφήστε τα  benchmark σε 1080p. 

Μου θυμίζει αυτούς που κάνουν cpu benchmark σε 4k.

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, noFEARgr είπε

στο 4k κατι δεν παει καλα , δεν γινεται η 1080 να ειναι απο πανω. 

bench.png.89605c64819b7d831e30fbb8ae284de0.png

To παίζαμε με τον @Arkin προχτές αυτό το παράλογο παιγνίδι.

Σε 1080Χ τον αφήνω πίσω, σε 4Κ με αφήνει αυτός, και δυσανάλογα μάλιστα (max oc V56 vs 1070Ti).

Δεν έχει λογική...είναι ακριβώς η ίδια μηχανή...σα να του ρίχνω στο TS το από και να με περνάει στο Ultra κλπ...

Θέμα μνήμης, δεν μπορεί να είναι. Παραπάνω έχουν τα V,  και στις δύο περιπτώσεις.

Να "ξεμένει" από πυρήνα, είτε το 56 σε σχέση με τη 1070Ti είτε πολύ περισσότερο η VII σε σχέση με την 1080, δεν παίζει ούτε σαν αστείο.

Κάπου-κάτι δεν δουλεύει σωστά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Αφήστε τα  benchmark σε 1080p. 

Μου θυμίζει αυτούς που κάνουν cpu benchmark σε 4k.

καλημερα. ημουν στην tv και δεν ειχα επιλογη. τωρα παιζω μπαλιτσα στο μονιτορ...

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα. ημουν στην tv και δεν ειχα επιλογη. τωρα παιζω μπαλιτσα στο μονιτορ...

Πάμε αλεφαντε μου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Πάμε αλεφαντε μου. 

με μια ωρα υπνο...duracell

προσπαθω να εχω ταυτοχρονα ψηλα και core και hbm και αποτυγχανω. πεισματαρης γαρ... τωρα κλειδωσα hbm και θα παιξω με τον πυρηνα. στα 1200 ειναι σταθερη. το θεμα ειναι να καταλαβω αν ειναι μαζι οπως της 64. 

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, billeiros είπε

undervolted core/1200 hbm

IMG_20190306_103451.jpg

IMG_20190306_110040.jpg

Ο πυρήνας στα πόσα ειναι με uv/oc bill?

Και στα παραπάνω ρολογια- ρευματα τι θερμοκρασιες βλέπεις? 

Απο θόρυβο πως παει το κουλερ της?

Σε σκισα στις ερωτήσεις

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ο πυρήνας στα πόσα ειναι με uv/oc bill?

Και στα παραπάνω ρολογια- ρευματα τι θερμοκρασιες βλέπεις? 

Απο θόρυβο πως παει το κουλερ της?

Σε σκισα στις ερωτήσεις

Χαχαχαχαχα μας αφησε επανω στο γλυκο.

Λογικα τον πηρε ο υπνος. 

Οταν ξυπνησει θα μας λυσει τις αποριες. Κουραγιο πατερα!!!

Επεξ/σία από Azerothakis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικα ακομη δεν εχω βγαλει σαφη συμπερασματα. θερμοκρασιες με αυξημενα ρολογια τα χτυπαει το 65αρι avg και τα φαν γινονται αντιληπτα αρκετα θα ελεγα. βεβαια εγω ειχα συνηθισει και στη liquid που δεν ακουγοταν ΚΑΘΟΛΟΥ. διψαει για δροσια. οταν ειναι κρυα τα ρολογια ειναι ανεβασμενα και παω απο αυτο που οριζεις αλλα μετα εζουν τα σκαμπανεβασματα τους. το θελει το ρςυματακι της αλλα βγαζει καλα αποτελεσματα και με uv. μυστηριο τρενο.. περασα τους 19.2.2 αλλα μολις εβαλα ξανα τους 19.2.3. Σεταρω ακομη. εχει πολυ δρομο... 

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

βασικα ακομη δεν εχω βγαλει σαφη συμπερασματα. θερμοκρασιες με αυξημενα ρολογια τα χτυπαει το 65αρι avg και τα φαν γινονται αντιληπτα αρκετα θα ελεγα. βεβαια εγω ειχα συνηθισει και στη liquid που δεν ακουγοταν ΚΑΘΟΛΟΥ. διψαει για δροσια. οταν ειναι κρυα τα ρολογια ειναι ανεβασμενα και παω απο αυτο που οριζεις αλλα μετα εζουν τα σκαμπανεβασματα τους. το θελει το ρςυματακι της αλλα βγαζει καλα αποτελεσματα και με uv. μυστηριο τρενο.. περασα τους 19.2.2 αλλα μολις εβαλα ξανα τους 19.2.3. Σεταρω ακομη. εχει πολυ δρομο... 

Lc και ξερο ψωμί λεω!

Επρεπε να βγει και μια lc.

Και οι τιμες να ηταν

Για την αεροψυκτη μαξ 750 €

Για lc μαξ τα 850 €

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Lc και ξερο ψωμί λεω!

Επρεπε να βγει και μια lc.

Και οι τιμες να ηταν

Για την αεροψυκτη μαξ 750 €

Για lc μαξ τα 850 €

Σωστα τα λες αλλα πολυ φοβαμαι οτι λογω αυξημενου κοστους παραγωγης ουτε απο AIBs δεν θα δουμε υλοποιησεις για την RADEON VII.

Ολοι οι AIBs θα δωσουν βαρος στις NAVI λογικα και την υψηλη διαθεσιμοτητα γιατι θελουν και +2 μηνες απο οταν παρουν τα τσιπ στην κατοχη τους.

Ειδωμεν...μηπως σκασει καμια SAPPHIRE NITRO+ με 3πλο fan και ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΨΥΚΤΡΑΣ Κ ΠΑΣΤΑΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ 2019 ΕΙΜΑΣΤΕ. ΗΜΑΡΤΟΝ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...