DEADLAZARUS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, billeiros είπε Οπως τα ειπες είναι. Η nvidia ειναι plug and play και σου δινει το μαξιμουμ των επιδοσεων απο την αρχη. σαν την apple των gpus. απροβληματιστη ως επι το πλειστον. Η amd σου δινει περισσοτερα στα χαρτια τα οποια, τα βλεπεις σιγα σιγα και αν ορισμενεςφορες. Παρολα αυτα η σειρα vega ηταν και ειναι τρελλα σκαλιστηρια για τους ψαγμενους και τα ανησυχα μυαλα και ανεβαινουν ολοενα και περισσότερο. ειδικα τελευταια.. Εχω αποδειξει το ποσο έχουν ανεβει, με νουμερα που χω ανεβασει κατα καιρους. Ειδικα οσο καιρο υπηρχε το φθηνο freesync μεσα στο "παιχνιδι'' για μενα προσεφερε ενα πιο ολοκληρωμένο και ελκυστικο πακέτο στον καταναλωτη. δε μετανιωσα στιγμη το γεγονος οτι επελεξα τη loquid εναντι της 1080 τελη του 17 καποιος να με σταματησει. δεν πρεπει να ξοδεψω αλλα!! χαχα Βρε, μην σταματάς να ξοδεύεις. Αν νιώθεις ότι το παράκανες, ξόδεψε κι άλλα. Ομοιοπαθητική... Κουκλί. Καλορίζικη και περιμένουμε νούμερα (όχι σαν κι εμάς, απ' τ' άλλα, τα κανονικά).... 1 1
billeiros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Βρε, μην σταματάς να ξοδεύεις. Αν νιώθεις ότι το παράκανες, ξόδεψε κι άλλα. Ομοιοπαθητική... Κουκλί. Καλορίζικη και περιμένουμε νούμερα (όχι σαν κι εμάς, απ' τ' άλλα, τα κανονικά).... χαχα. ετσι.. 2
jimpsar Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, billeiros είπε Οπως τα ειπες είναι. Η nvidia ειναι plug and play και σου δινει το μαξιμουμ των επιδοσεων απο την αρχη. σαν την apple των gpus. απροβληματιστη ως επι το πλειστον. Η amd σου δινει περισσοτερα στα χαρτια τα οποια, τα βλεπεις σιγα σιγα και αν ορισμενεςφορες. Παρολα αυτα η σειρα vega ηταν και ειναι τρελλα σκαλιστηρια για τους ψαγμενους και τα ανησυχα μυαλα και ανεβαινουν ολοενα και περισσότερο. ειδικα τελευταια.. Εχω αποδειξει το ποσο έχουν ανεβει, με νουμερα που χω ανεβασει κατα καιρους. Ειδικα οσο καιρο υπηρχε το φθηνο freesync μεσα στο "παιχνιδι'' για μενα προσεφερε ενα πιο ολοκληρωμένο και ελκυστικο πακέτο στον καταναλωτη. δε μετανιωσα στιγμη το γεγονος οτι επελεξα τη loquid εναντι της 1080 τελη του 17 καποιος να με σταματησει. δεν πρεπει να ξοδεψω αλλα!! χαχα Καλοριζικη billeiros !! Πολυ ομορφη φαινεται καλο δουλευτη! Αναμενουμε becnhmarks αμεσα !!!! Υ.Γ.. : Και εγω απο βδομαδα περιμενω την RTX 2080 Palit Gamerock. Ραντεβου στο αλλο νημα 4
billeiros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, jimpsar είπε Καλοριζικη billeiros !! Πολυ ομορφη φαινεται καλο δουλευτη! Αναμενουμε becnhmarks αμεσα !!!! Υ.Γ.. : Και εγω απο βδομαδα περιμενω την RTX 2080 Palit Gamerock. Ραντεβου στο αλλο νημα ευχαριστω.παλι αλλαγη??? τις νοικιαζεις η τις αγοραζεις εσυ??
renaxan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 4 hours ago, billeiros said: Οπως τα ειπες είναι. Η nvidia ειναι plug and play και σου δινει το μαξιμουμ των επιδοσεων απο την αρχη. σαν την apple των gpus. απροβληματιστη ως επι το πλειστον. Η amd σου δινει περισσοτερα στα χαρτια τα οποια, τα βλεπεις σιγα σιγα και αν ορισμενεςφορες. Παρολα αυτα η σειρα vega ηταν και ειναι τρελλα σκαλιστηρια για τους ψαγμενους και τα ανησυχα μυαλα και ανεβαινουν ολοενα και περισσότερο. ειδικα τελευταια.. Εχω αποδειξει το ποσο έχουν ανεβει, με νουμερα που χω ανεβασει κατα καιρους. Ειδικα οσο καιρο υπηρχε το φθηνο freesync μεσα στο "παιχνιδι'' για μενα προσεφερε ενα πιο ολοκληρωμένο και ελκυστικο πακέτο στον καταναλωτη. δε μετανιωσα στιγμη το γεγονος οτι επελεξα τη loquid εναντι της 1080 τελη του 17 καποιος να με σταματησει. δεν πρεπει να ξοδεψω αλλα!! χαχα Καλορίζικη, καλοδούλευτη και να σπάσουν τα κοντέρ.. στα Benchmarks, φυσικά!! 1
Aten-Ra Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, nikos5800 είπε @Aten-Ra το gcn γιατί είναι στα + της κάρτας το gcn είναι η αρχιτεκτονική της κάρτας η οποία είναι χειρότερη από την Turing Πολύ απλά γιατί ότι βγαίνει σε DX-12/Vulkan είναι optimized για GCN, δες πόσο καλά τρέχει το Metro Exodus σε Radeon VII το οποίο είναι καρά NV optimized. Σε 4Κ Extreme settings η Radeon VII είναι 14% πιο γρήγορη από RTX2080. Όσο για το δεύτερο, που είναι χειρότερη από την Turing ?? Γιατί με τον ίδιο αριθμό τρανζίστορ έχουν ίδια απόδοση σε Games αλλά η Radeon VII κερνάει τσάι σε Machine Learning και productivity. Και να μην ξεχάσω ότι η Vega 20 είναι αρχιτεκτονική του 2017 (GCN 5) όπως η Vega 10 στις Vega 56/64 ενώ η Turing είναι του 2018. Επίσης η NVIDIA έκανε 3 χρόνια να φτάσει την Polaris σε FP16 ανά transistor με την Turing 116 (GTX1660Ti) η οποία ακόμα χάνει σε FP64. 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Εξαρτάται ποιο Vulkan. Στο Wolfenstein 2 πάει για καναρίνια η VII, στο Strange Brigade πάει η 2080.
Πέτρος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Έχει λιώσει στο tuning και δεν εμφανίζεται ο #!@$!$# 😛 Ε, περιμένουμε stock vs man fan vs man fan + uv vs man fan + uv + core oc (mem oc δεν πιστεύω ότι προσφέρει τίποτα, αλλά αν έχεις χρόνο, βάλε το κι αυτό). Δεν θέλω τεμπελιές... 3
billeiros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Έχει λιώσει στο tuning και δεν εμφανίζεται ο #!@$!$# 😛 Ε, περιμένουμε stock vs man fan vs man fan + uv vs man fan + uv + core oc (mem oc δεν πιστεύω ότι προσφέρει τίποτα, αλλά αν έχεις χρόνο, βάλε το κι αυτό). Δεν θέλω τεμπελιές... εχω τα πιτσιρικια και ουτε την εβαλα ακομη …..ασε ...μεσα στα νευρα είμαι και για να μπει πρεπει να βγει πρωτα η noctua γιατι εχω βαλει το ψυγειο να καθεται μπροστα στη θεση των dvd dlots κλπ....θελει δουλιτσα και ησυχια.για πρωι το κοβω….τι θες να τρεξω οσο εχω την lc ακομη για γινει μια συγκριση Ένα βιντεακι με την liquid από anthem με τουμπανιασμενη την καρτα..γραφω με hdr και ανεαβαινει με πολύ κορεσμενα χρωματα στο yt... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από billeiros 4
bilythekid Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 https://www.tomshardware.com/news/amd-gpus-graphics-cards-variable-rate-shading,38721.html Λίγα νέα για Navi, το βάζω εδώ αφού δεν υπάρχει άλλο νήμα. 4
ELMastas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billeiros είπε εχω τα πιτσιρικια και ουτε την εβαλα ακομη …..ασε ...μεσα στα νευρα είμαι και για να μπει πρεπει να βγει πρωτα η noctua γιατι εχω βαλει το ψυγειο να καθεται μπροστα στη θεση των dvd dlots κλπ....θελει δουλιτσα και ησυχια.για πρωι το κοβω….τι θες να τρεξω οσο εχω την lc ακομη για γινει μια συγκριση Ένα βιντεακι με την liquid από anthem με τουμπανιασμενη την καρτα..γραφω με hdr και ανεαβαινει με πολύ κορεσμενα χρωματα στο yt... Με την ησυχία σου αυτά τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους,πόσο μάλλον αν έχεις και τα πιτσιρίκια να σε γυροφέρνουν άσχετα που εμείς θέλουμε να ακούσουμε εμπειρίες το συντομότερο σαν και την έχουμε πάρει μαζί Τι καρτούκλα η Liquid πάντος,την καλοκοίταζα πρίν λίγο καιρό...θα περιμένω ως το καλοκαίρι όμως για αναβάθμιση,τουλάχιστον για να δω τι θα παίζει στο εγγύς μέλλον με τα διάφορα μοντέλα τις νέες κονσόλες,αν θα γίνουν καλύτερες οι τιμές κλπ Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από ELMastas 1
billeiros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, ELMastas είπε Με την ησυχία σου αυτά τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους,πόσο μάλλον αν έχεις και τα πιτσιρίκια να σε γυροφέρνουν άσχετα που εμείς θέλουμε να ακούσουμε εμπειρίες το συντομότερο σαν και την έχουμε πάρει μαζί Τι καρτούκλα η Liquid πάντος,την καλοκοίταζα πρίν λίγο καιρό...θα περιμένω ως το καλοκαίρι όμως για αναβάθμιση,τουλάχιστον για να δω τι θα παίζει στο εγγύς μέλλον με τα διάφορα μοντέλα τις νέες κονσόλες,αν θα γίνουν καλύτερες οι τιμές κλπ Τελικα θα τη βγαλω τη liquid και θα αφησω μονη της τη vii. να γινει σωστη δουλεια και να χει καλο airflow. 4 παιδια εχω. καταλαβαινεις τι γινεται εδω μεσα...και ναι ειμαι μικρος σχετικα. 38.. Πολυ καλη καρτα η liquid. με πονο καρδιας θα τη βγαλω... αλλα το καλοκαιρακι θα ξαναπαρει ζωη στο μηχανημα του junior. θα πεσω και πανω στους νεους amd λογικα οποτε θα γινει ωραιο παντρεμα... p. s. δε θαξαναγραψω με hdr enabled. δεν γραφει σωστα. ειναι γνωστο το θεμα οπως διαβασα και εμαθα εκ των υστερων Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από billeiros 3
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Ακόμα να κοιμηθούν; αντε για ύπνο λέει ο μπαμπάς.... Γρήγορα.... 2
billeiros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Ακόμα να κοιμηθούν; αντε για ύπνο λέει ο μπαμπάς.... Γρήγορα.... ετοιμαζομαστε....θα φερω τον υπολογιστη σαλονι για μαστορεμα γιατι ο μπεμπης εχεικανει καταληψη κρεβατοκαμαρα οπου ειναι η θεση του κανονικα.. ασε με εχουν εγκλωβισει απο παντου χαχα 1
billeiros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) θα ανεβασω στοκ https://www.3dmark.com/3dm/34242393 https://www.3dmark.com/3dm/34242575 https://www.3dmark.com/3dm/34242715 τα ρολογια χοροπηδανε και οι ανεμιστηρες (αναμενομενο) στοκ, ακουγονται πολυ. θερμοκρασια μαξ στο superposition 4k optimized επιασε 75.θελει το undervolting της. δεν ενεργοποισα το hbcc. αν το βαλω οn παει μέχρι 24 gb!! Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από billeiros 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα